Разпукна пролетно и моя свят - в очичките на НОЕМВРИйски цвят!

• 10 227
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Ванина, Васко е голям сладур!!! Да ви е жив и здрав  Party

# 256
  • Стара Загора
Ванина, Васко е голям хубавец и колко е пораснал Simple Smile

Аз сутринта съм пропуснала да честитя месечинките на големите ни момиченца Анита, Василена и Маргарита Мнооого ме е срам Embarassed Embarassed Embarassed Да са живи издрави!

# 257
Здравей те момичета много страници сте изписали.Да ви почерпя станах вуйна на13

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 16:54 от Стефи и Мама

# 258

Честито!!!!  bouquet

# 259

Честито   bouquet  bouquet  bouquet

# 260
привет на всички  Hug

ето ни и нас

# 261

честито   bouquet
Яна  newsm51

# 262
Бързо да честитя месечинката на снахата, да се не засегне   bouquet честито също на Василена, лелееее, кога станаха на 5 месеца вече. След месец и половин годинка вече, как лети времето...

Опитвам се да си подготвям ваканцията на море, ама как аджеба да го направя този номер, като от 7 години не съм ходила на море в България  Thinking Току харесам някой хотел и прочета, че пълен с пияни немци или англичани. Морските, помагайте  Hug Хубав хотел, може и all inclusive, но да е читава храната, да не е навалица, но не и на необитаем остров. Ако можем да избегнем и пияните немски работници, най-хубаво ще бъде  Joy И да не забравя - да е съвсем близо до морето, на плажа, дет се вика  Mr. Green За мястото претенции нямам, мислех към Варна, но и от юга няма да се откажа  Mr. Green

# 263
  • Бургас
Здравейте! Минавам да се запиша на бързо!
Честито на месечинките!  bouquet  bouquet  bouquet

# 264
# 265
 Здравейте и от нас  Hug
Ние сме на гости на баба и дядо, че трябва да си изкарам държавната практика и бабата ще помага на таткото, но ще вземат да ме разглезят-само ми повтрят че имам нужда от почивка и те се занимават с малчо, аз само си го преобувам и кърмя  Wink Дано му понесе добре новата обстановка  Praynig
Утро абслолютно същата работа се слу1ва при нас-и ни е бяхме с крем, който се прави по рецепта, но един татко изгуби рецептата и сега взехме нов-в резутат Мони има две пъпчици и му е зачервеничко дупецето  Hug
Честито на днешните ни месечинки   bouquet
Честито на Стефи и Мама   bouquet
Ивееееееее (iveto_11) тука смееееее  Mr. Green

# 266
Привет и от нас  Hug

Честити сладки месечинки на : Анита на мама tsvetkova_elica , Василена на мама pepena , Mаргарита на мама mariela_angelova
                                                    Александър на мама Hot_Lady , Християн на мама tinkatink , Христо на мама mill_ji

Здравички и щастливки да растат малките бонбончета !!!

Всичките ни бебчета са много сладички , смятам тука две мнения по въпроса няма (да не ви редя всички поименно сега - ВСИЧКИ !!!)   Party Heart Eyes

Честито на Стефи и Мама , да ви е живо и здраво бебчето !

Зачервените ни дупенца да минават бързо   bouquet

Шамс , ако решиш воаяж из Несебър - свиркай да помагам  Peace

За офицерчето от Варна  Flowers Rose Flowers Rose

# 267
Честито на днешните ни месечинки   newsm51 smile3525

# 268
Здравейте,момичета.
честито на днешните месечинки
да са здравички ,весели и послушни   bouquet  bouquet  bouquet

До сега съм гледала снимки,изгледах всички бебоци-страшно са сладки и пораснали  Hug
Колко бързо минаха месеците......
Ние си похапваме по малко зеленчуково пюренце,и много ни харесва.То е по-скоро зеленчуков бульон,разреден с кърма,но важното е ,че го яде.
Искам вече хубаво време за разходки,че психясах съвсем  Crazy
За сядането рано или не,Марти се надига и си стои така,ако не дам пищи,така ,че щом му е удобно да си сяда.В бънджи и проходилка не съм го слагала .Колебая се дали изобщо да ги ползвам,много противоречиви мнения има.Но пък ако спазвам всеки нов писък в начина на отглеждане на деца,май освен да се кърмим, мием и разхождаме друго не трябва да правим до 1 год.
 Hug на всички

# 269
Янорен много ти е сладка бебата - абе и двете дечица са страхотни Hug - пиши по често ей!

Общи условия

Активация на акаунт