Разпукна пролетно и моя свят - в очичките на НОЕМВРИйски цвят!

• 10 227
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от нас милички  Hug
Честити месечинки на порасналите ни бебоци  Misc Baby Bottle
Лорче и нашите кълки са като козунаци  Mr. Green,явно е нормално  Thinking
Сега да видим дали ще се класираме за някоя разходка  Rolling Eyes

# 196
Да напиша за нашия опит с обеците, нали имам кака, която ще стане на 5 годинки след 2 месеца...Та миналата пролет бавномислещата й майка най-накрая реши, че е дошло времето за обеци. Отидохме с голямо желание и от нейна страна. Избрахме ги, седна в мен, пробихме едното ухо и после като ревна, другото не го дава. Молби, закани, молби, пак закани, няма и няма, поне час и половина. Искаше да си ходим с едната обеца. Видях се в чудо и се изнервих адски много. Извикахме таткото, той я хвана здраво и втората дупка я пробихме насила. Не вярвам да я е боляло кой знае колко, но тя е такъв инат...
Та, моя съвет е да ги пробиете или това лято като не разбират много-много, и в топлото няма много дрехи да се обличат и преобличат да дразнят ушетата, или вече като решат малките моми...

# 197
  • София
гут морген  bowuu
juli75 за маски против косопад, aз напоследък чета тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376563.0;topicseen , но още не съм започнала да действам.
Нашата кърмаческа стачка е спокойна. Малката просто ако не и набутам цица, след като видя че са минали 3-4 часа от последното ядене, не се сеща да яде. Хили се, гука. Като я сложа да цоца, хапне малко (няколко мл) , погледне ме и пак почне да се хили и гука. Много се притеснявам дали въобще ще качи нещо този месец. Не стига , че разреди храненията на 4-5 на ден, ами и хапва по малко. В такъв случай яде само предно мляко без мазнини и уф...незнам  ooooh!
Въпреки всичко знам,че това е временно. Така че Vita , сигурна съм че всичко ще се оправи, бъди търпелива и не унивай.  Hug

# 198
Добро утро  Hug Упс, то станало добър ден  Embarassed
Ох, нали й казах на Вита вчера че и ние ги правим тея номера с кърменето и ето на- снощи беше кошмар, щом и таткото се разплака, представете си колко жално пищеше (щото от рев се стигна до там) моето дете.... сега отивам да чета за тея стачки....

Честито на днешните ни месечинки   bouquet

# 199
Ох и ние не спахме добре.....от известно време Марти се буди по 2-3 пъти през нощта ( преди винаги си е спал добре) за една нощ изпива 250мл. чайче  newsm78 нормално ли е??? Значи буди се, почва да пъшка и да плаче и като му дам чай пие, ако му го дръпна по-рано почва да пищи и като се напие пак заспива самичък. Дали млякото не му стига???

Чесрити месечинки на - Ивайло на  tonesa,  Стефан на  temi4ka, Карина на  mirabela,  Радост на  didipidi,  Емили на Лора, Константин на Fairy,  Васил на vaninha,  Румен на mari_ana     bouquet

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 11:18 от toffifee

# 200
Добър ден на всички от нас Hug
Да ви почерпя за моята голяма 4 месечна мацка  newsm08

да са живи и здрави и другите сладури и много да слушкат и да растат щастливи деца
Лек ден от нас

# 201
Добър ден!!! Днес нещо ми е криво..  Confused нощес проведох поредната операция "спасете циците от запушване" и вече съм като парцал... направо не издържам вече - занимавам се повече с циците си, отколото с детето... не може ли просто да бъда от майките които след като нахранят бебето просто прибират гърдата и забравят за нея до следващото кърмене...  #Cussing out

ей това съм аз

# 202
  • Попово
 Hug здравейте момичета  Hug
как сте Wink при нас заваля един сняг олеле малеле, имам чувството , че цяла зима не е имало такъв- бял и пуФкав  Simple Smile

# 203
  • София
Добър ден!!!
Честито на днешните ни месечинки!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Такова слънце е пекнало навън и такъв вятър духа Cry та ще ни се размине и днес разходката, искам вече да е топло и да сме по цял ден навън. Party

# 204
Здравейте и от нас!

Честито на месечинките! Да растат здрави и весели!

Нещо много мързеливо върви темичката тия дни.
Ние изкарахме поредната нощ, в която Симона будува от 2 до 5ч. Просто не знам още колко мога да издържа на този режим.  smile3507
А китката на едната ръка така ме боли....  newsm45

Навън е супер гадно време - дъждовно и мрачно ... и нищо не ми се прави...

# 205

Ми то ако без да искаме си сменим децата може и да не забележим. smile3532 Те са почти еднакви коконите.

Честити месечинки на всички порастнали дечица.Много да слушат, да папкат и да растат здрави и щастливи.

# 206

Ми то ако без да искаме си сменим децата може и да не забележим. smile3532 Те са почти еднакви коконите.

Като я гледам Анитка знам как ще изглежда Емили след месец  Joy ми то не е интересно така  Grinning Joy
Много ти е сладка кукличката  Hug

didanka
каква е тази щедра млекоцентрала, казвай бързо формулата за още чифт цици че на мъжо му изтекоха очите като ги видя  Joy hahaha

# 207
Мамчета видяхте ли това http://dnes.dir.bg/2009/03/14/news4134434.html

# 208
Аз предлагам умните глави дето са го измислили това да се гръмнат.
Иначе още помня петицията дето подписвах, за запазване и изучаване на български език в България...

# 209
А бе нямам думи-"тъпи ни били децата", как е могла въобще нечия глава да го роди тоя израз..... newsm12

Общи условия

Активация на акаунт