® E-bay - тема 24

• 50 694
  • 856
  •   1
Отговори
# 600
  • на пистата
какво иска да ми каже това китайче newsm78

You've been given a second chance to buy RB3321CPSM - Ray Ban Aviator Sunglasses COPPER, which you placed a bid on for 40.5 on 2009-03-17 16:16:04.0
Дава ти 2 шанс да купиш очилата,за сумата,с която си играла 40.5.
и как може да стане това newsm78какво да му пиша

# 601
  • into the blue
Имала съм такава оферта,но не си спомням много. Blush
Мисля,че някъде между Watching и Won имаше  second chance,
и като кликнеш на него можеше да го купиш.  Thinking
Ако някой има по-ясни спомени да се включи.  Rolling Eyes

# 602

You've been given a second chance to buy RB3321CPSM - Ray Ban Aviator Sunglasses COPPER, which you placed a bid on for 40.5 on 2009-03-17 16:16:04.0
иди в my.ebay.com
activities и там има second chanse и baynow

# 603
  • жител на света
Здравейте мами. Моите уважения за компетенциите. Искам да ви опиша един случай и да дадете съвет какви да ги  мъдря по нататък.
Купих лазерен епилатор но след 15 мин работа спря да епилира - появи се една черна точка на работната му площ и се замъгли около тая точка. Писах на продавача че нещото не работи той ми писа да се обърна към сервиза. мПуснах диспут, но той не иска да му го върна да ми го подмени. А предлага пълен рефунд минус 15% и минус пощенските.
Дайте съвет какво да правя?
Предварително  благодаря!!!  bouquet

# 604

иди в my.ebay.com
activities и там има second chanse и baynow

Искам да ви питам за лично мнение - смятате ли,че това е изкуствено наддаване?Продавача си наддава от друг акаунт,и естествено той печели,но предлага стоката на този, с най-високата оферта? Thinking

# 605
Искам да ви питам за лично мнение - смятате ли,че това е изкуствено наддаване?Продавача си наддава от друг акаунт,и естествено той печели,но предлага стоката на този, с най-високата оферта? Thinking
Много често съм си го мислила , но естествено нямам доказателства  ooooh!

# 606
Beaa и аз съм си го мислила това.Още повече че не вярвам на тия китайчета newsm78

# 607
  • София
Beaa , мерси, вярно, че в подтвърдителния мейл трябва да има. Утре ще й наснимам драскотините по кожата на палтото и ще й пратя на тази девойка.

# 608
такива съмнителни наддавания могат да бъдат рипортнати до ибей

# 609
Здравейте момичета, аз имам един идиотски въпрос. )))
Човек веднъж влязал на търг и започнал да наддава....може ли да се откаже?
Имам предвид не някой да даде повече от него и автоматично да отпадне, а той сам да се откаже.

# 610
  • София
Някъде четох в правилата, но може и да се бъркам, че беше отдавна, че може да се оттегли от търга (не знам как) ако не е по-малко от 24 часа до края на търга. Но пак казвам, че това е някакъв далечен спомен от прочетеното някъде из правилата на ибей.

# 611

И аз имам днес подобна оферта Thinking, много се чудя дали да я прииема, от потребител с 3 оценки е, пита ме дали го искам на най-високия ми бид плюс пощенските.......да взема да се пазаря ли Thinking

# 612

5бр чантички за мама

Това е от мен от вчера и днес  Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 22:48 от vikuna

# 613

И аз имам днес подобна оферта Thinking, много се чудя дали да я прииема, от потребител с 3 оценки е, пита ме дали го искам на най-високия ми бид плюс пощенските.......да взема да се пазаря ли Thinking

Аз бих се пазарила да поеме пощенските - мнооооооого съмнително ми е с тези само 3 пол. оценки.Както казват - кога стана калайджия,кога му почерня гъ*а - много е "на ти" за нов потребител.
МерСедес,пазари се смело,така или иначе ако не ти беше писал го беше загубила търга,по-зле няма на къде,само по-добре може да стане.

И един бърз похвал,че ме сърбяха пръстите,та не чаках да свърши търга Blush:

vikuna,сестро - уляла си се ( сефте) hahaha .Държиш ли всичко да си получиш? Flutter Laughing

# 614
Някъде четох в правилата, но може и да се бъркам, че беше отдавна, че може да се оттегли от търга (не знам как) ако не е по-малко от 24 часа до края на търга. Но пак казвам, че това е някакъв далечен спомен от прочетеното някъде из правилата на ибей.
Да,има го,аз даже съм оттегляла в последните минути.Retracт bid от историята и обясняваш причините. Peace

Общи условия

Активация на акаунт