® E-bay - тема 24

• 50 613
  • 856
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, продадох нещо на стойност 170 долара с шипинга и  впоследствие ми го платиха. В пейпал са отразени 7 $ като такса. Знае ли някой каква е таксата на ибей за тази стойност, че нямам интернет банкиране и не мога да видя? Благодаря предварително

# 721
И аз да се похваля, днес получих обувки , които платих на 11.03 . До сега не са ми идвали толкова бързо . http://www.snimka.bg/album.php?album_id=104186&pid=11147565  Друг е въпрос, че малко ми стискат, но ще ги разпъна, ако трябва  Mr. Green  

И един въпрос. Вчера заредих снайпер за един фотоапарат, но не разбрах защо не го спечелих  newsm78 . А бях задала доооста по голяма сума, а спечелен за 5,50 лири  Shocked  
Накрая ми изписа това:  The reserve price was not met.
The reserve price is the hidden minimum sales price set by the seller. In order to win this item, you must meet the reserve price and have the highest bid.  това значи ли , че не се включи снайпера или магазина има защити от снайпера  newsm78 .  Има още един апарат и не знам дали да зареждам снайпера или сама да дебна  Thinking

# 722
  • София
И един въпрос. Вчера заредих снайпер за един фотоапарат, но не разбрах защо не го спечелих  newsm78 . А бях задала доооста по голяма сума, а спечелен за 5,50 лири  Shocked  
Накрая ми изписа това:  The reserve price was not met.
The reserve price is the hidden minimum sales price set by the seller. In order to win this item, you must meet the reserve price and have the highest bid.  това значи ли , че не се включи снайпера или магазина има защити от снайпера  newsm78 .  Има още един апарат и не знам дали да зареждам снайпера или сама да дебна  Thinking

Продавачът е въвел минимална цена и вероятно твоята сума е била под нея и затова не се е задействал снайпера. В такъв случай не би трябвало въобще да е спечелен апарата...

# 723
 newsm78 Може наистина не е спечелен от никой . Я виж  http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=120390385239

# 724
  • Варна
Да, не е спечелен, защото никой не е наддал над минималната цена, заложена предварително от продавача. Peace

# 725
На 22 февруари продавача ми е пуснал стоката за България, но в пощата казват че нищо не е получено Rolling Eyes. Писах на продавача че нищо не е пристигнало, а той ми пише че е трябвало да е при мен в рамките на 2 седмици и ми е описал през кои държави трябва да мине, но без номер за проследяване. Та, редно ли е да питам продавача дали има номер за проследяване щом е пуснат по First Class international mail  Thinking
питай , питай........

Току що пратих запитване  Peace Пфууу да му се не види. Първата ми покупка в ибея и така да се изложа  ooooh!

# 726
Аз днес по-рано ви писах за един продавач,който ми беше казал,че ще ми комбинира доставката!Спечелих второто нещо,което бях харесала от него (третото го изпуснах,щото ми била изтекла сесията на снайпера,ама аз не погледнах и.... Whistling ) ,но все още не ми е пратил инвойс (май така беше).Трябва ли аз да го подсетя,да му пише или да изчакам сам да се сети?  bouquet

# 727
  • някъде там
Я да ви питам , когато продадете нещо , платената сума от купувача в пей пал балнса ли отива или по картата?
Че ще продаваме нещо , което не е мое и да не се окаже , че не мога да дам парите Rolling Eyes
Още нещо , как да си търся преса за вафлички?

# 728
Я да ви питам , когато продадете нещо , платената сума от купувача в пей пал балнса ли отива или по картата?
Че ще продаваме нещо , което не е мое и да не се окаже , че не мога да дам парите Rolling Eyes
Пейпал баланса  Peace

# 729
  • някъде там
Пейпал баланса  Peace
А от там могат ли да се прехвърлят вкартата за да ги изтегля?
Просто сумата е голяма и...

# 730
  • София
Може да се прехвърлят, но мисля, че комисионните на ПейПал в такъв случай са доста високи Naughty

# 731
Пейпал баланса  Peace
А от там могат ли да се прехвърлят вкартата за да ги изтегля?
Просто сумата е голяма и...
Не нам колко е голяма Simple Smile Ама аз по коледа се сдобих там със около 300 лири  Blush .. и как бързо си ги оползотворих после за покупки  ooooh!

# 732
  • Бургас
Аз пак да ви подосаждам с моята драма...
Та, момата англичанка с лекьосания "нов" тренч на Адидас ми писа да й го изпратя обратно, а тя след това ще ми възстанови цялата сума (с включени P&P и пощенските, които аз ще платя, за да й го изпратя).
Какво ще ме посъветвате? Да й го изпратя ли?
Без диспут...  Thinking

# 733
Миме,няма проблем да и го върнеш но междувременно отвори диспут.Обяснии че като си получиш паричките ще го затвориш.Винаги се застраховай,нямай доверие на непознати Peace

# 734
  • Русе
Lorexa, за да нямаш лимити трябва да изпълниш тези стъпки ( chockolina ги беше постнала):

You can complete the steps and remove all your limits, as follows:

1. Log in to your PayPal account at www.paypal.co.uk
       2. Click the 'View Limits' link on the ‘Account Overview’ page
       3. Tick the box next to ‘Receiving Limit per year’ and click 'Lift Limits'
       4. Follow the instructions to lift each one

Аз така направих и отговор от ПП  имах чак след 4 месеца. Oт тогава нямам лимити.Най-голямата сума,която съм плащала е 900$.Ето -  при мен липсва view limits

Общи условия

Активация на акаунт