® E-bay - тема 24

• 50 584
  • 856
  •   1
Отговори
# 75
Не знам дали има отделна тема за въпросната Емпреса, но не ми е приятно тема озаглавена E-bay да се разводнява непрекъснато с разни доставки чакани от Емпреса ....  Close

Но ако само мен ме притеснява това, много по-лесно ми е да не чета тук  Peace

# 76
Аз да се похваля: получих запис от БГ пощи - неустойка за изгубена пратка. 73 лв ми връщат, съвсем малко се набутах в случая / към 10-15 лв/

# 77
Това пазаруване в ибей е голяма краста. Скоро не съм ходила по нашите магазини - пред компа е и лесно, и приятно, и бързо. Харчиш, без да се замислиш. Но пък има огромен избор. Дълбоко зарибена!

# 78
Това пазаруване в ибей е голяма краста. Скоро не съм ходила по нашите магазини - пред компа е и лесно, и приятно, и бързо. Харчиш, без да се замислиш. Но пък има огромен избор. Дълбоко зарибена!

Охххх, мъкааааа! Не знам колко си зарибена, обаче аз като отида в офиса, това е първата страница,която отварям и се следи непрекъснато! Тя и Бг.мама Mr. Green

# 79
не знам в австрийския определено има сделки
и са много чевръсти, повечето от големите продавачи ползват GLS и нещатата са тук за 3-4 дена. Само да улучиш някой да благоволи да говори английски. Че го знаят е ясно, питам ги на английски, те ми отговарят по същество на немски. Винаги си изкарвам акъла като видя в пощата
Achtung!!!  Achtung !!!
а те просто ми казват че било тежко 20-30 кг да внимавам
обаче на мен ми идва да застана мирно
 Joy

# 80
Да, зарибяването е факт. Но пък си има своите добри страни - не ми се налага често да общувам с нелюбезни  или некомпетентни продавачки в наш магазин. Както и да си губя времето в обиколки. Докато работя и пазарувам - прекрасно съвместяване се получава. atwork atwork atwork

# 81

TiredДа ама като си стоим така все пред монитора и пазаруваме и трупаме трупаме....а не излизаме никъде да си покажем новите придобивки ooooh!  Mr. Green

# 82
Да, зарибяването е факт. Но пък си има своите добри страни - не ми се налага често да общувам с нелюбезни  или некомпетентни продавачки в наш магазин. Както и да си губя времето в обиколки. Докато работя и пазарувам - прекрасно съвместяване се получава. atwork atwork atwork

ми май по скоро е обратното - понякога работя, докато пазарувам  Mr. Green

# 83
Определено мога и да работя, докато пазарувам!! Grinning

# 84
Аз също продължавам да си ползвам гуфито, но точно когато са блокирали акаунти не го използвах няколко дни, защото ме нямаше.
Явно има нещо, ама се правят на луди.

# 85
Имам едно въпросче като начинаеща - става въпрос за продукт, който трябва да се изпрати от Истанбул, и не знам дали ще ми се налага да плащам някакви допълнителни мита и такива неща, заради това, че внасям от извън ЕС  Rolling Eyes Попитах продаващата дали знае нещо по въпроса, и тя каза че ги пращала като подаръци и нямало допълнителни такси. Това законно ли е  Thinking Аз живея иначе във Финландия, но би трябвало да е същото като  в Бг, защото сме в ЕС. Другият ми въпрос е - има ли смисъл да се плаща допълнително за пощенска застраховка? Мерси много!

# 86
  • Бургас
И аз получих такова писмо от Гуфито и се чудя дали да не го заложа днес, то направо от няколко дена нищо не мога да си купя, все търговите изтичат в извън работно за мен време а нямам нет в къщи  Close. /и аз работя докато пазаря  Mr. Green/

# 87
Момичета,имам следния проблем - днес ми пристигна тази детска играчка от Англия - но интересното е че ми бяха изпратени нещата само от втората малката снимка - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=260368011397 - нали никаде в описанието не пише че се продават само вторите неща - и какво да правя - да пиша ли на продавача ?

# 88
  • Варна
Аз си ползвам Гуфито, но точно в дните на блокираните акаунти, не бях заложила нищо и може би затова нямах проблеми. Но без него няколко пъти изпускам разни неща и после ме е яд.

Писмо и аз получих.

titi789, пиши на продавача, не пише никъде в описанието, че търгът е само за нещата от втората снимка, т. е. всичко трябва да си получиш. Peace

# 89

Общи условия

Активация на акаунт