® E-bay - тема 24

• 50 568
  • 856
  •   1
Отговори
# 90
Да, зарибяването е факт. Но пък си има своите добри страни - не ми се налага често да общувам с нелюбезни  или некомпетентни продавачки в наш магазин. Както и да си губя времето в обиколки. Докато работя и пазарувам - прекрасно съвместяване се получава. atwork atwork atwork

ми май по скоро е обратното - понякога работя, докато пазарувам  Mr. Green

Най-после имам обяснение за световната икономическа криза  Mr. Green Много повече време отделяме за харчене, отколкото за заработване  Joy
И аз работя в момента, мноооого усилено даже  Wink

# 91
Ай честито Hug

Само митото как ще отървеш??  Thinking
Мен това ме спираше да си поръчам очила от щатския бей.

# 92
  • на пистата
Ай честито Hug

мерси.аз ги взех днес,пишеше подарък на пакета.миналата година си поръчах 4 чифта от там и никога не съм плащала мито,едните даже бяха 300долара.

# 93
Момичета какво да правя ?
Във( WON )покупката пише че ми е платена,обаче не ми е дръпнало пари от картата.
Като влезна вътре в спечеления търг ми пише  :
You have marked this item as "Payment Sent" on 12-Mar-09.    

съобщение в пощата не ми е дошло че съм плащала,та платила ли съм или не съм,моля помогнете.

# 94
Имам същия проблем. Ама получих писмо от продавача, че не вижда плащане. Сега изчаквам и ще разбера по-нататък какво да правя.

# 95
Ай честито Hug

Пишеш на продавача да ти впише по-ниска стойност и това е.Като е за чужбина едно 90% от американците се навиват без проблем  Simple Smile Естествено голяма част от тях си мислят,че сме туземци и се пробват с нереален шипинг до БГ ама с 2-3 писма в повечето случаи се оправят нещата.Искали са ми 90$ доставка за кецове , които струват 35 (5$вътрешен шипинг) - е как да стане?  Joy Имала страшни разходи за международните доставки...айде бе... Накрая направихме комбиниран шипинг за 100$ но за 4 чифта кецове с кутиите и една тениска.

# 96
Jeliaznata LeIdy

Моля после сподели,че този моя продавач мълчи като'' пукъл''

# 97
Момичета какво да правя ?
Във( WON )покупката пише че ми е платена,обаче не ми е дръпнало пари от картата.
Като влезна вътре в спечеления търг ми пише  :
You have marked this item as "Payment Sent" on 12-Mar-09.    

съобщение в пощата не ми е дошло че съм плащала,та платила ли съм или не съм,моля помогнете.

Имам същия проблем. Ама получих писмо от продавача, че не вижда плащане. Сега изчаквам и ще разбера по-нататък какво да правя.

Момичета, НЕ сте платили. Просто в My Ebay сте си отбелязали /като ваша лична бележка, т.е само за ваше ползване/, че плащането е извършено. Тази опция се използва ръчно, когато плащате по банков път или друг начин, различен от Пейпал. Когато плащате с Пейпал, системата я отбелязва автоматично.
Както сте я маркирали, така ще си я и размаркирате. Но дали е маркирана или не, няма никакво значение. Пак казвам, това е само информативна страница и опция. Кликвате срещу нещото, да се отвори падащото меню и избирате "Unmark as payment send".
А ако все още имате съмнения дали сте платили, просто си проверете транзакциите в Пейпал, за да се уверете дали има или няма плащане.

# 98
Проверих в пейпал - нямам плащане, но не съм плащала по друг начин. Писах на продавача да изпрати инвойс. Той писа, че ще изпрати. Оттам нататък трябва ли в ибей акаунта да вляза, за да платя, или направо от неговия мейл?

# 99
Проверих в пейпал - нямам плащане, но не съм плащала по друг начин. Писах на продавача да изпрати инвойс. Той писа, че ще изпрати. Оттам нататък трябва ли в ибей акаунта да вляза, за да платя, или направо от неговия мейл?

През твоя мейл натискаш линка и той ще те води.

# 100
Пишеш на продавача да ти впише по-ниска стойност и това е.Като е за чужбина едно 90% от американците се навиват без проблем  Simple Smile Естествено голяма част от тях си мислят,че сме туземци и се пробват с нереален шипинг до БГ ама с 2-3 писма в повечето случаи се оправят нещата.Искали са ми 90$ доставка за кецове , които струват 35 (5$вътрешен шипинг) - е как да стане?  Joy Имала страшни разходи за международните доставки...айде бе... Накрая направихме комбиниран шипинг за 100$ но за 4 чифта кецове с кутиите и една тениска.

Абе тези наистина се опитват да ни вземат за мезе! Онзи ден си харесах една фланелка в немския Ибей и питам продавача,колко ще ми струва доставката до България.
Щях да се гръмна като ми отговори- 22 евро!  Да не ми я слага в златен колет или какво?!  #Cussing out Веднага му препратих линка на немския DHL.  Пратка до Б-я до 2кг струва 8,90! Писах му, че е в правото си сам да избира доставчика, но че има и по-изгодни начини! Не исках да го овиквам, защото бях решила да си купя фланелката, което и направих-
за 2,50 евро Mr. Green , обаче посочих немски адрес!

Сега верно ще чакам бач време, докато някой се накани да си дойде до България, но да не съм луда да плащам толкова доставка! Laughing

Защо някой не направи немска Емпреса Blush Ето ви идея за бизнес! Мен ме мързи такова нещо!

# 101
Sorry for the delay in sending your top. Ebay have just emailed me that the funds haven’t arrived, as I apologise I have entered the wrong email address for ebay / paypal payment.

Is it possible to send it to another account instead?

As I don’t have a paypal account for my email address olwendj@btinternet.com, but in my old email address which is olwen@marketingpower.co.uk

A сега ако може ме светнете  на кой меил да му пратя плащането че вече се умотах. newsm78 newsm78 newsm78

Благогаря предварително!

# 102
Sorry for the delay in sending your top. Ebay have just emailed me that the funds haven’t arrived, as I apologise I have entered the wrong email address for ebay / paypal payment.

Is it possible to send it to another account instead?

As I don’t have a paypal account for my email address olwendj@btinternet.com, but in my old email address which is olwen@marketingpower.co.uk

A сега ако може ме светнете  на кой меил да му пратя плащането че вече се умотах. newsm78 newsm78 newsm78

Благогаря предварително!

На този: olwen@marketingpower.co.uk

Хубаво е обаче, той да ти прати request на твоя имейл, с който си регистрирана в ПП, и да посочи номера на търга, за да можеш да платиш успешно.
Поне такъв е моя опит при грешен адрес на продавача.  Peace

# 103
Алекс1    мерси за помоща.

# 104
  • Станимака
 Кажете, моля ви дали мога да поправя текста към оценката, защото копирах някаква глупост без дори да забележа ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт