® E-bay - тема 24

• 50 732
  • 856
  •   1
Отговори
# 465
  • софия
pebs, зависи от марката. Моята зверуна, юли ще стане на 3 г., но има дрехи на H&M за 1.2-2 г. (до 92 см.) напр., който си ги носи и са й ОК. Има дрешки, които са за 92 см. (тя е около 96 см.) и са й малки.

# 466
  • Пловдив
Здравейте, мами, знаете ли за Еконт днес прочетох това в сайта им:

MALL Econt - вече можете да купувате всичко от САЩ, Канада, Китай и Русия
16.03.2009
Уважаеми приятели,

M A L L Econt разшири своите граници - след успешните първи стъпки в България, Румъния, Англия и Италия, вече можете да купувате всичко от което имате нужда чрез Еконт, даже ако се предлага само в САЩ, КАНАДА, КИТАЙ или РУСИЯ . След изпращане към нас на "Заявка за покупка с куриер" и заплащане в лева на стойността на стоката към Еконт, куриер ще посети указаният от вас търговски обект в САЩ, Канада, Китай, Русия, Италия, Англия или Румъния за да изпълни от ваше име поръчката и достави бързо стоката до вашия адрес, преодолявайки всички териториални, езикови и валутни ограничения.

M A L L Econt разшири екипа който отговаря на вашите запитвания, обработва и следи изпълнението на вашите заявките като включи нови представители в САЩ, Канада, Китай и Русия. Колегите са на ваше разположение на :

M a l l Phone -> 080013001
M a l l Mail -> mall@econt.com

Очакваме вашите заявки, идеи и предложения !
Екипът на M А L L Econt
Еконт Транс АД

# 467
Вчера пуснах диспут... Въпросът ми е сега къде трябва да следя за развитие - в Ибей ли, в ПейПал ли, или в електронната си поща  newsm78
И докога да чакам преди да го повдигна в Claim?

# 468
Вчера пуснах диспут... Въпросът ми е сега къде трябва да следя за развитие - в Ибей ли, в ПейПал ли, или в електронната си поща  newsm78
И докога да чакам преди да го повдигна в Claim?

В пощата ако не се лъжа.

# 469
  • Бургас
От няколко дена ибея ми е адски бавен, стария изглед си има, някой има ли такъв проблем?  newsm78 Има ли от къде да си го рефрешна или нещо такова с новия изглед?

# 470
  • софия
abki, знаем. Цяла тема има по въпроса.

# 471
Хайде и аз тука WinkВчера за пръв път участвах на търг за едни ботушки, но не успях  Cry Другият участник наддаваше автоматично, така ли шанс е по-голям?Последната моя сума беше по-висока, ама явно в последната секунда на търга  е приета сумата от автоматичното наддаване newsm78

За следващия търг си зареди снапрера и не се занимавай  Crazy
Аз без снайпер съм за никъде Blush

# 472
Хайде и аз тука WinkВчера за пръв път участвах на търг за едни ботушки, но не успях  Cry Другият участник наддаваше автоматично, така ли шанс е по-голям?Последната моя сума беше по-висока, ама явно в последната секунда на търга  е приета сумата от автоматичното наддаване newsm78

За следващия търг си зареди снапрера и не се занимавай  Crazy
Аз без снайпер съм за никъде Blush
  bouquet Ако се бях консултирала и по-рано...

# 473
# 474
  • Отвъд алеята зад шкафа
Можете ли да ми кажете какво има предвид?

as i have had a problem. Just to say i would send to uk address it would be a little more as i would have it signed for with it not beeing buyers address if that is ok let me know i will send invoice for you.

Ясно, че е имала проблем, че ме пита да ми прати ли инвойс, но всичко е написано доста объркано....

# 475
  • София
Можете ли да ми кажете какво има предвид?

as i have had a problem. Just to say i would send to uk address it would be a little more as i would have it signed for with it not beeing buyers address if that is ok let me know i will send invoice for you.

Ясно, че е имала проблем, че ме пита да ми прати ли инвойс, но всичко е написано доста объркано....

Казвала ли си, че това не е твоя адрес Thinking
Обяснява, че имала проблем. Ще го изпрати на ЮК адреса, но ще струва малко повече, тъй като това не е твоя адрес и ще трябва да е signed for. Да кажеш дали е ок, за да ти прати фактура.

# 476
Изпратиха ми пари по акаунта в Пейпал но как да ги пратя да постъпят по картата? newsm78
Егати комисионните има пей пал  Money

# 477
  • В сърцето на ММ
Мил@ ,ако ще ги ползваш за пазаруване,няма смисъл да ги връщаш в картата,пак ще ти удържат комисионна.
Иначе се връщат с withdraw funds  Peace

# 478
В неделя спечелих нещо, но търговеца пише че не приема плащания чрез Пейпал. Писах му как да му платя, но нямам отговор вече 2 дена, какво да правя?
сигурно е немец newsm78обикновено при тях се плаща с банков превод,което излиза малко скъпичко,пиши му да се регистрира в ПП,за да можеш да му платиш или ако не ти оттърва банков превод ,да развалите сделката
От английския сайт е, пише че кредитната му карта не приемала ПП плащания, но не пише по какъв начин да му се плати, а и не отговаря на запитванията ми.

# 479
Момичета, сега отворих скайпа и прочетох , че емпасата сменят адреса и да не изпращаме поръчки там, ами аз като вече съм изпратила какво ще стане ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт