® E-bay - тема 24

• 50 626
  • 856
  •   1
Отговори
# 510
  • на пистата
аз играя сега за тези

# 511
Еййй страшни са  Wink Може ли като се наиграеш да споделиш продавача  Hug

# 512
  • Варна
Похвал:

Особено за обувките H&M съм много доволна - 3,99 паунда с доставката до България за нови обувки е просто смешна цена. Mr. Green

# 513
аз играя сега за тези

Аууу-много готини  Crazy
Дай линк-няма да наддавам за тези.Има ли ги на Buy it now?

Мерси   bouquet

# 514
Ох, кога и аз ще мога да се похваля...
Радвам се на придобивките ви и дано със здраве да ги носят тези, за които са.
Много са красиви обувките, кукленски са!

# 515
  • на пистата
нама ги на купи сега,ето линк за продавача,ама моля ви не ги пипайте тези  Praynighttp://shop.ebay.co.uk/merchant/hip.shop_W0QQ_nkwZQQ_armrsZ1QQ_fromZQQ_mdoZ

# 516
нама ги на купи сега,ето линк за продавача,ама моля ви не ги пипайте тези  Praynighttp://shop.ebay.co.uk/merchant/hip.shop_W0QQ_nkwZQQ_armrsZ1QQ_fromZQQ_mdoZ

Няма да бараме (поне за себе си говоря)  Peace
Хмм-бая смелост имаш за да поръчаш от китаец с общо 5 продажби  Thinking  Като поръчвам от някой китаец винаги гледам да е Power Seller с фиидбек 98% поне и поне 500 продажби,или поне да е "проверен"-да е поръчвано през него до БГ вече...
Ако е коректен и всичко е ОК-цената също де ... бих си взела и аз такива-супер са.

# 517
Как разбирате дали е поръчвано до България от даден продавч? Освен от фийдбека и броя продажби как да разберем колко е надежден?

# 518
Уф, и аз съм на тема очила - ама търся хем хубава цена, хем ниска доставка  Confused Някой ако попадне на нещо интересно, да свирка, моля  Hug

# 519
  • Варна
Нищо не съм спечелила... няма с какво да се хваля. Едно блузе за Сиси , че е фен, за мен разни CLINIQUE кремчета и сапунчета. И едно костюмче дето дойде за отрицателно време , на живо се оказа много симпатично.

# 520
Аз от 1седмица страшно се зарибих с ибей, иначе отдавна имам регистрация, но много рядко влизах. (другите сайтове ми бяха достатъчни). ))))

Аз мога да се похваля със спечелен търг за 3летни, чисто нови роклички за общата сума от 1.20паунда. ))) А доставката им до адрес в Англия е 2паунда. ))) Голям майтап. )
Тук за тези пари мога да купя 1боди. )

За съжаление пък изпуснах за 1мин уникална рокля на Кензо, щях да умра от яд.

Сега дебна още 2роклички, 2жилетки и едно пролетно якенце, които също ще са на страхотна цена. ))

# 521
момичета една мама ми поръча обувки от ибей само че американския,мина 1 седмица и взех да се притеснявам че още ги няма,нека тези които са пазарували от ибей САЩ да кажат долу горе за колко време пристигат пратките ...  newsm78

# 522
няма, не са моя стил

# 523
момичета една мама ми поръча обувки от ибей само че американския,мина 1 седмица и взех да се притеснявам че още ги няма,нека тези които са пазарували от ибей САЩ да кажат долу горе за колко време пристигат пратките ...  newsm78
от 6 до 30 дни
EMS пристига за 4-5, Priority Mail за около 2 седмици, First Class за месец
е ако не иде като мойта пратка до Боливия

# 524
Това е моята първа покупка:

На живо е доста по-хубава!Сърчицето,кантовете и ластиците са златни,а също цялата качулка е на малки златни сърчица! Heart Eyes Ново с етикет за 2,40 и 3 лири доставка! Peace
Също една шапка за малката и едно елече,но още не са дошли!Ще видим как са на живо! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт