Джоли, как, бе, душа - я колко сме приказвали за проходилки, бънджита - за, против...

Сериозно - и на мен ми прави впечатление, че напоследък Дари се опитва да се изправи и да седне самичка, но не й достига още опората и не премества добре тежестта. Кажи после как да я ориентирам в обстановката, тя и по половин час може да седи да пода и да си играе с играчки, ще й е интересно и полезно да може самостоятелно да сяда
Ааа, Майра освен това току-що публикува много хубаво мнение по темата.

Затова ми е полезно, че споделя толкова много във форума.
Купа, аз я оставям всеки ден поне за по 1-2 часа (общо за деня и вечерта) да си играе съвсем самичка. Струва ми се нормално, стига детето да го приема. Ако се сърди и ме търси (има и ревливи дни, разбира се), съм при нея. По Дари се водя, то и няма как да е иначе

Белинда, бях кандидатствала онлайн за ясла. Явно още считат, че не е навършила възраст и изобщо не са я включили дори в списъка на чакащите
Но от чакащите, които виждам, резултатът е към 260 деца, свободни места няма (има само за деца с говорни и др. затруднения 4 или 6), групата е от 20. Възпитателките там пък са 2, доколкото знам - една сутрин и една предиобед. Мизерия отвсякъде. Нямам надежда да я приемат, искам да сме добре финансово, за да мога да плащам за гледачка или за частна детска градина. Иначе ми пратиха анкета, посочих, че многодетните майки трябва да ползват предимство. Нима другите родители не мислят така, че са решили да отнемат това смислено предимство? Или си пускат анкетата само за замазване на очите!Евридика
Не се тормози така. Нико явно е чувствително дете, но според мен си има най-подходящата мама, която да откликва на потребностите му
Е, да, не е лесно, винаги има тежки периоди. Аз лично се имам за спокоен и много търпелив човек. И какво да ти кажа - изведнъж се оказа, че това дребно бозайниче
успява да ме изкара от търпение понякога
Просто понякога не знаеш какво ще ти поднесе животът, като сега си получаваме уроците благодарение на собствените си чеденца ненагледни 
И... не разчитай на помощ от околните, щом не я получаваш. Разчитай твърдо на себе си и на човека до теб.Ще се справиш
Майка ми съвсем сама е отгледала мен и брат ми, баща ми е отсъствал много от дома именно в най-ранните ни години, някои седмици е успявал да се прибере вкъщи единствено, за да ни види и да поспи 4 часа и пак е тръгвал. Но тя е много силна духом, борбена, никога от нищо не се оплаква и гледа все напред. Гордея се с нея.Калинке Малинке, ако имаш - Лансинох или Биоклийн. Те са без отмиване

Е,и там не се застоява повече от 10-20 минути. Играчките не и задържат вниманието за повече от няколко минути,единствената интересна "играчка" е котката,която гледа все по-предпазливо,защото вече знае,че да те скубят и дърпат за опашката боли...
аз не познавам майка която да държи по цял ден детето си в гореизброените неща....не се заяждам, но мисля че всяка една от нас прави достатъчно за развитието на детето си
. (за цената -около 200лв)