Китна пролет идва вече,мама Февруарка нежно гушка своето човече

• 15 384
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
 Здравейте,мами!
При нас няма оправия..Спи ми само в ръцете.. Sad А и от вчера разбрах що е то колики...
Предиобяд бяхме в парка за час и половина.Само там не ми е в ръцете!

26,вие къде сте в щатите,те е -25 градуса.. Shocked

Сега видях,че дупето се е зачервило...Бяхте писали за дефламол,та я намазах сега.Фокси,на вас ви бяха изписали Имазол,нали?С него ли се оправихте?

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 16:20 от толо

# 136
Толо- да не му е студено, защото като са в нас бебоците и се затоплят....

# 137
Qnush,мисля че достатъчно топло.. newsm78 ще пробвам да затопля допълнително стаята.

# 138
  • София
Кой пита за разходки в Слатина? Не живеем там, но ми е на 10 минути с колата, а 100 г сладки е любимата ми сладкарница.  Wink

Днес отново премерихме Тумбестия: 240 г и 1 см за седмица! Още е жълт обаче и продължаваме да отлагаме ваксината. В понеделник ще му прегледат черния дроб на ехограф, за да сме сигурни, че всичко е наред.

От няколко дни е пъпчасал и се чудя дали е алергична реакция или сме прекалили с целувките  newsm78 Едва ли е претоплен, защото го обличаме като нас - в момента е с боди с къс ръкав и панталон 7/8, а чорапите са постоянно смъкнати и изгубени.

Въртящата играчка над леглото е монтирана от 2-3 седмици и Дани харесва и играчките, и музиката. Редуват се 5-6 мелодии, между които е и приспивната песен на Брамс. Освен стойката за легло с висящите играчки, комплектът съдържа още една част, която всъщност свири и свети и от която дистанционно се завъртат онези над леглото. Идеята е по-голямо дете да може само да си пуска играчката. Не знам обаче марката, нещо италианско беше май.

# 139
Здравейте! Аз съм от Мартенки, на 5-ти родих момченце.. Имам нужда от вашия съвет - за кърменето става въпрос  ooooh! Храня го на през 3-4 часа , само на кърма я караме, от едната гърда, на следващото хранене от другата. Гърдата на която и е ред  прелива преди време за ядене, така че си мислех , че би трябвало да му стига... Но не! Посъветвах се с една акушерка и тя каза да му предлагам и другата... да , ама сега идвете са ми празни , а то още "търси"
Как да си предизвикам повече кърма? Ям само полезни неща - сурови ядки, супички, млека...пия чай на хип...какво още???? Моля помагайте!!!

# 140
  • Стара Загора
МОмичета,
днес ми пристигна слинга.Както ревеше,сложих я в слинга и моментално заспа
,пуууу какъв благодат  HugКОйто го е измислил това чудо -да е жив и здрав  Peace
Savage_17 ,честито ти бебче   bouquet За кърменето ще ти помогне Yanast ,дано се включи скоро  Peace

# 141
  • пак там
МОмичета,
днес ми пристигна слинга.Както ревеше,сложих я в слинга и моментално заспа
,пуууу какъв благодат  HugКОйто го е измислил това чудо -да е жив и здрав  Peace
Savage_17 ,честито ти бебче   bouquet За кърменето ще ти помогне Yanast ,дано се включи скоро  Peace

Веднага казвай откъде го поръча и какъв точно, че скоро без ръце ще остана  smile3511

# 142
savage_17  - пий повече течности, цеди се с помпата често, също слагай бебето да цока по- начесто( те спят и ядат) и за 2,3 дни ще ти се увеличи кърмата.

# 143
Savaqe,защо реши,че не му стига кърмата от едната гърда?не че съм експерт по кърменето(дано Янаст се включи скоро),но ми се струва,че 3-4 часа интервал за бебе на 8 дни е доста голям! Мисля,че трябва да го слагаш по-често на гърда да сучи,а това,че ти омекват гърдите не означава,че са празни!

# 144
Привет и от мен. Преди малко се върнахме от консултация, наддали сме 900 гр, вече сме 3800 и сме пораснали със 1,5см. Вече почти изцяло сме на АМ, успявам само един път на ден да й давам цяла доза кърма, храниме се през три часа и разбира се и аз съм от недоспалите мами #Crazy Имаме колики но не е толкова страшно, единствено обаче ни помага Инфаколик.
kremucka и на бебка днес й биха инжекцииката, но нямахме никакви проблеми, проплака за секунди и нищо ... Доки каза че от тази ваксина неможе да й има нищо, нито температура, нито да е неспокойна все едно не я е боцкала и наистина е така, поне при нас. По скоро може да  е неспокойна от коликите.
Най-голямия проблем при нас е преобуването и смяната на памперса...еййййй нещо страшно е, реве, направо се дере newsm45, ако някой знае оправия с това нека сподели Laughing.

# 145
  • пак там
Най-голямия проблем при нас е преобуването и смяната на памперса...еййййй нещо страшно е, реве, направо се дере newsm45, ако някой знае оправия с това нека сподели Laughing.

Пробвай дали не му е студено, ама не е гаранция, че е от това... Моят беше същият в началото, а температурата в стаята беше близо до пустинна... Сега се поосвести, от една седмица е доста по-спокоен.

# 146
Здравейте маминки  Hug
И при нас е малък ад ... цял ден плачка това дете и иска на ръце, оставя ли го в леглото наддава такъв вой, сякаш я колим Sad Днес реших да се превъзпитаваме и я оставих да си пореве ... ама сърцето ми се свива ... но да ви кажа имаше ефект. И освен това направих едно откритие ... докато си лежеше днес в леглото и естествено ревеше, аз реших да я и гнорирам и да си изсуша косата .... и о чудо тя се заслуша в звука и взе че за 2- мин заспа  Shocked Така че освен за затопляне при колики вълшебния сешоар има ефект и като приспивна песен  Laughing Но за сметка на будния маратон през деня, вечер сме направо идеални спи с паузи по 5- 6 часа хапва и пак заспива и така до към 7-8 часа  Crazy Е друг е въпроса че като си будува през дена мама нищо не може да свърши, а тати трудно се правя с укротяването на опърничевата ... ама здраве да е ...

И ние си имаме зачервено дупе... тъкмо се бях справила с едното жестоко зачервване с крем Здраве и тази сутрин пак  Sad

За играчката на леглото ... ние си маме още от първия ден и сега много  и се радва и и се смее като я пусна да се върти и свири, а освен това да ноея си има и други музикални играчки ... даже се научи да бута с ръчичка един хипопотам, който подрънква... на мама умницата  Crazy  И ние се смеем съзнателно вече и от преди два дена си имаме първото истинско " гууу"

А забравих да честитя месечинката на днешните фатални бебешори Hug

Раде стискам палци всичко при вас скоро да се оправи ... и не се отказвай с кърменето, че много скоро бебко ще се прибере и ще изживееш истинска наслада от контакта при кърмене   bouquet

Аз да ви се похваля днес цял ден кърмя малката легнала .... е няма такъв кеф  Party

П.П Да  питам при каква температура сменяте памперсите, че все се притеснявам, че и е студено... при нас в стаята е м/у 20-21-22 градуса, а като се къпем 24-25

# 147
Цитат на: vivi_mm link=topic=379367.msg10504177#msg10504177 date=1236958239

Аз да ви се похваля днес цял ден кърмя малката легнала .... е няма такъв кеф  Party
[/quote
А пък аз по цяла нощ.. Joy Така се наспиваме поне..

# 148
Сега видях,че дупето се е зачервило...Бяхте писали за дефламол,та я намазах сега.Фокси,на вас ви бяха изписали Имазол,нали?С него ли се оправихте?
да,но трябва да се продължи с мазането и след като се оправи зачервеното място.Оправи се за 2-3 дни.

# 149
  • пак там
Виви, аз напук на всички умни глави си държа в стаята 24-25 градуса, а го къпя на малко повече. Просто на моето му е студено голичко на по-ниска температура.

Общи условия

Активация на акаунт