Китна пролет идва вече,мама Февруарка нежно гушка своето човече

• 15 346
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Задравейте,
влизам за малко докато зверчето спи, че не се знае до кога  Mr. Green
Д дам отчет , днес бяхме на консултация.Вече сме 4кг. и 53см  Grinning цели 4 см. за 1 мес. и 1 кг.  newsm47
май само това ще е за сега щото току що отвори очи и почна да сумти  Mr. Green
 Hug Hug Hug

# 61
Абе я да попитам - ама защо правите коктейли с АМ???? Аз никога не съм правила така. Едното хранене е с АМ, другото е с цялата доза кърма. Така ще имате повече събрана кърма. А и как целите правилната доза мляко? Направо ме разбихте Shocked

Аз лично - защото не мога наведнъж да изцедя за цяло хранене и затова го смесвам с АМ. Ако имах редовно за цяло хранене нямаше да давам добавка изобщо, ама не било писано...

# 62
Здравейте!
И ние днес бяхме на консултация - качил 1 200кг. и е пораснал с 3см.Продължавам да кърмя на поискване, коликите за сега са поносими.Давах му ентерокинд, но интервала, който трябва да спазвам - 1/2ч. преди или след хранене много ни изтормози и за сега с цица успокоявам всички неразположения на младежа.
За килограмите - до раждането бях +15, прибрах се -10 и да си призная хич не ме притесняват останалите 5, сигурно защото си влизам в любимите дрехи и  се чувствам страхотно.Не съм много по упражненията и спорта, по скоро много движение вкъщи и по улиците ще ми помогне да се справя с излишните кг.

# 63
  • в сърцето на един мъж...
Мече, ти като посъбереш кърмата, тогава я давай. Тя може да престои в хладилника 24 часа. Не знам кой ви е казал да правите такива коктейли, но не е правилно.

# 64
  • София
Аз пък му давам да суче от мен и после му давам шишето с АМ.Мисля че така е добре,тъй като може да изяде повече отколкото като се изцедя.Е сега го приспивам на гърда.Направо незнам какво му става въобще не спи.Само реве  #Crazy
Сигурно са колики  newsm78
Чакам с нетърпение милото  да го подържи той малко,че направо вече едвам издържам.

# 65
Лара, това е в пъти по-добрия вариант за тях, така че си избрала най-правилната тактика Peace

# 66
Момичета да Ви питам нещо, че съм притеснена - днес бебока на последното ядене не си изяде всичко, а само половината - това не е типично за него - по принцип е лаком! Освен това повърна два пъти - не като фонтан, а съвсем малко и не след ядене, а преработено мляко! И не ми харесва как мирише дъха му - нищо, че му давах водичка след като повърна, като че ли пак ми мирише на повръщано! Аз ли се побърквам или това не е нормално? Звънях на лекарката ни, ама не ми вдига! Не ми се ще засега да го водя в бърза помощ - сигурно аз просто си втълпявам, ама нещо не ми харесва! На Вашите бебоци случвало ли се е и особено тези, които са на АМ?

# 67
  • София
Момичета да Ви питам нещо, че съм притеснена - днес бебока на последното ядене не си изяде всичко, а само половината - това не е типично за него - по принцип е лаком! Освен това повърна два пъти - не като фонтан, а съвсем малко и не след ядене, а преработено мляко! И не ми харесва как мирише дъха му - нищо, че му давах водичка след като повърна, като че ли пак ми мирише на повръщано! Аз ли се побърквам или това не е нормално? Звънях на лекарката ни, ама не ми вдига! Не ми се ще засега да го водя в бърза помощ - сигурно аз просто си втълпявам, ама нещо не ми харесва! На Вашите бебоци случвало ли се е и особено тези, които са на АМ?

Според мен е нормално.То АМ по принцип мирише гадно.А то ние си повръщаме всеки път почти.Но нека кажат по-опитните мами.

# 68
Не ме притеснява че повръща - все пак е малко, а как му мирише дъха - като че ли преди не съм забелязвала да е така, та затова се шашкам!

# 69
Не мисля, че е проблем. По принцип от АМ има специфичен мирис дъха. За всеки случай изчакай и наблюдавай, ако се промени нещо, го води на доктор.
И да ви покажа една осмомартенска мацка така празнувахме

# 70
Ей, днеска немога да ви кажа нито добрютро, нито добър ден  smile3555
Ха добра вечер!
Снощи беше някъв ад от 19ч. до 01ч. толкова бях луднала, че неможах да заспя до 03ч. след като Аднито откърти като пънче no аз не съм свикнала на такъв ревлив маратон. Сега разбирам тези мами дето не спят по цяла нощ.
За килограмите ще си трая, че ще вземете да ми завиждате, а мене ме е яд като куче. В минус съм и скоро ще приличам на ходеща тояшка.
Анди от вчера се опитва да гука, но и тя като нас е фенка на буквата А - та излиза нещо като ау-у-у, почти винаги след дозата раздадени усмивки. Вече плачем и много чувствено със сълзи, с жални и нещастни физиономии...
Покрай батковците започна да учи физика за 7клас и математика за 5-ти.  Joy
Да ви пожелая от сега лека  smile3524 , че не се знае дали пак ще мога да седна пред компа.

# 71
Ганич,страхотна е Мила!Голям бонбон  Heart Eyes

# 72
Здравейте и от нас.Ние в понеделник бяхме на консултация,резултата е за месец сме качили 1.500 и сме вече 53 см. Та вече сме 5 кг,аз се чудя зашо почва кръста да ме боли повечко,а то от какво били...от мъкнене babyБиха ни и първата ваксинка и малко си поплакахме.И аз се замислям за Пентаксима,имам още почти месец да помисля до консултацията,но везните ми клонят към нея.Момичета а вие каква ваксина ще биете?

# 73
  • Пловдив
Теди,ние също ще слагаме Пентаксим.Смятам,че е по-добрият вариант.

# 74
И нашата педиатърка ми препоръча да взема Пентаксим.

Общи условия

Активация на акаунт