Китна пролет идва вече,мама Февруарка нежно гушка своето човече

• 15 354
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и от мен! Simple Smile Просто се чудя как намирате време да пишете. Аз само успявам да ви чета. От понеделник вече се гледаме сами. До обед се занимавам само с бебо че коликите ни са ужасни, май при повечето е така. Следобед си идва баткото от училище и става един малък ад......................  :shock И ние повръщаме честичко след ядене но гледам да не се психясвам. Абе да ви кажа че когато големия беше бебе по не се притеснявах сега за всяко нещо и изпадам в паника.
Поздрави на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 91
  • София
Я да се запиша, че темата ще свърши... ooooh!

# 92
А добро утро  и от нас за днес   bouquet
Аз да питам гледам коментирате повръщането на малчовците. И най-вече под каква форма дали преработено или не мляко  newsm78. И сега се чудя има ли някакво значение какво е и дали е опасно ако е пресечено , както е при нас. В 90% от случайте Ачо връща пресечено мляко и повръща доста често особно сутрин и през деня вечер рядко, нощем не. Ние се храним по следната схема - през деня от 6-7 сутринтта  само на кърма все още не можем да си направим режим и тои доста често ми виси на гърдата рядко го докарва до 3 часа пауза, къде яде къде дреме на нея. Дохранвам го с АМ обикновено вечер след къпане и през нощното хранене към 3-4. Рядко и малко добавка при храненето преди къпане защото ако ми е висял по-често през деня на гърдата и привечер обикновено няма никой вече в нея  Tired Никога не съм смесвала кърма с АМ и не знам как става. Според мен е по-добре да му дам да се насуче и после ако проявява ясни признаци на глад да му дам и АМ, пък тои колкото иска да си изпие. Друг е вупроса че сме си лакоми и колкото видим го унищожаваме. Та затова започнах нощем да му давам само АМ, мисля да почна да намалявам дозата та  дано леко и по-малко да се откажем от него. А иначе дозата е 120 мл., но само след къпането и нощем ако се наложи да дохраня правя или 60 или 90.
 Ха така дадох отчет чинно като ученичка ама ми стана странно дали има значение наистина какво мляко повръщат бебчетата.
 А ние не чакаме ли още бебчета , всички мами февруарки ли се обебиха вече и дали всички са се записали и отчели !
 Хаиде хубав ден от нас за сега аз си свалих първата версия на " Синята лагуна" и сега ще се наслаждавам на природа и роматика и ще бъде ред сълзи ред сополи  hahaha

# 93
  • Sofia
Добро утро и от нас!
Тази нощ се наспах! Simple Smile Малчо спа от 23.30ч до 4.30!!! После хапна, ръмжа до към 5 и нещо и спа до 8.30! Сега си лежи в леглото и си говори с един хипопотам Simple Smile За малко ще е, ама пак е нещо!
Днес ще ходим на ортопед. Стискайте палци, че както стоя 3 месеца с крака над главата, дано не си е повредил нещо! Praynig
Мамета, някоя може ли да ми се похвали с хубава играчка за над леглото с приятна музичка? Трябва да купим такава, а не мога да харесам нещо. Вярно гледам ги само в нета, ама все пак... Ще ми се да отида и да я взема, че излизането надалеч е голяма логистика, голямо нещо...
И кога се слага това чудо? Вече време ли е?

И ние имаме пъпчици по раменцата  newsm78 При нас е напълно възможно да са от претопляне. Стаята ни е ужасно топла, а не пускаме парно.... Как трябва да ги третирам?

Имам една голяма молба към мамите счетоводителки! Може ли някой много приблизително да ми сметне колко майчинство ще взимам на месец, като съм се осигурявала на 1400лв? Знам, че всеки месец сумата варира, но ще теглим кредит и ми се иска да знам приблизително колко е. Нашата изключително некомпетентна счетоводителка на фирмата вече 1 седмица я чакам "да пита"!?!?! Какво ще пита, толкова ли не може сама да го сметне, не знам! #Cussing out Ама тя е толкова зле, че само се моля нещо да не ми е объркала вноските, че ще я взривя направо! Още нямам превод за декември месец, когато съм си пускала нормален болничен, защото вече ми бяха минали 6 месеца с високи осигуровки....
Много благодаря предварително, ако някой има време да ми отговори! Hug  bouquet

Хйаде, нададохме вик, явно хипо нещо го е обидил!  Crazy

# 94
  • Пловдив
cutesmallcat,аз съм харесала тази въртележка за легло  http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.1547               

Ти излезе в 45 дневен преди 31.12.2008 г,нали?За да ти смятат въз основа на 6 месеца обезщетението,а не на 12 м назад.Ако е така,смятам среднодневно 49 лв.Ако месеца има 20 работни дни,ще взимаш 980 лв обезщетение.Преди да излезнеш в болничен декември имаш 6 цели месеца на 1400 лв,нали?
Не е нормално да не си получила още болничния за декември.Вземи си Пик и провери на сайта на НОИ какъв е проблема или им пиши майл.

# 95
Добро утро и от мен!
и аз да питам нещо ,как се взима този ПИК ?

# 96
Това е нашата играчка за кошара

# 97
  • София
Коте, и Йоан има пъпчици по раменете. И аз мисля, че го претоплих. Не трябва да се мажат с нищо! Причината за тях е точно, че кожата не може да диша. Ако ги мажеш, става само по-зле. Аз бърша с мокра кърпичка и слагам широки блузки, за да диша кожата. Почти минаха! Peace

# 98
  • Sofia
Elfita, много ти благодаря! И аз си мисля, че не е нормално и ще намеря някакси начин да отида до НОИ, че вече ми писна да се занимавам с тази жена! Направо не знам как се понася такава незнаеща... #2gunfire

# 99
добро утро и от нас. newsm68ние днес се наспахме и то доволно,принцесата яде в 22.30,2.30,5.30 и сега се събуди в 10 и сме заедно но компа breastfeeding
котеи аз като теб съм се осигурявала 6 месеца само че на по 1000лв,и взимам към 600,след разпределянето с новия закон,моя болничен е от преди нова година.би трябвало да взимаш към 1000лв според мийте изчисления но аз съм просто аматьор а не счети.
хубав ден на всички и ще се чуем по късно Heart Eyes

# 100
Добро утро и от мен!
За ПИКа отиваш в НОИ и ти го дават,аз Пазарджик пусках молба за ПИК и след една седмица ходих отново,за да го взема,иначе мои познати от други градове са ми казвали,че веднага ти го дават.

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА БЕБЧОВЦИТЕ РОДЕНИ НА ПЕТЪК 13-ТИ!!! МОЯ ВИКИ Е ЕДИН ОТ ТЯХ,ДА МИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!!!!

# 101
  • Варна
Добро утро и от мен. Ние също имахме кошмарен ден вчера - рев, писъци, кошмарно кърмене с рев също....... Поне нощес се наспинка милата - от 22 до 04ч. Днес сме на консултация, та да видим. Чудя се дали ни стига кърмата или има някакъв друг проблем, защото не вярвам да са само коликите  Thinking
Гледам говорите си за НОИ и ПИК. Аз от няколко дни не мога да си извадя справка за преведените болнични. Дава ми някаква грешка сайта им. Вие имате ли такива проблеми?

# 102
Добро утро и от мен!
За ПИКа отиваш в НОИ и ти го дават,аз Пазарджик пусках молба за ПИК и след една седмица ходих отново,за да го взема,иначе мои познати от други градове са ми казвали,че веднага ти го дават.

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА БЕБЧОВЦИТЕ РОДЕНИ НА ПЕТЪК 13-ТИ!!! МОЯ ВИКИ Е ЕДИН ОТ ТЯХ,ДА МИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!!!!
Благодаря ти за бързия отговор.Да ти е живо и здраво детенцето и честит празник . newsm38

# 103
извинете ама каква е тази парола дето трябва да имам за този форум и как да я получа.

# 104
Здравейте момичета.
Толкова съм несериозна... не съм се включвала от седмици и не съм честитила на много от вас.

Искам да благодаря, че сте сложили снимката на моят син на първа страница (може би Фокси го е направила)  Hug

Изпуснала съм мноооого ... Гледам, че има и нови мами.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт