ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 10!

• 29 674
  • 430
  •   1
Отговори
# 315
Praynig С две думички може ли   ...от Норчето го хванах
ами почти само даваха Анастейша и Митето как си говорят за разбитото минало и изгубеното бъдеще.  Mr. Green После Митето отиде при Явор да го попита за детето. След това пак се срещна с Ана и й каза, че има доверие на Явор и че детето е на Крис. Още- Ана заповяда на Митето да не казва на Елица зе себе си и Явор Никога. Митето я нарече "Шу". Което беше ни вклин- ни в ръкав. Твърде рано, според мен. И още повече, преди това й каза, че я ненавижда от цялата си същност;)
п.с. Следващият епизод ще е един път. Веско Ранков на хоризонта като директора на училището Mr. Green
Крис събра багажа, хвърли халката и напусна Елица. За мое най- голямо щастие.
Следваща сцена: Крис, с куфара на рамо, пред вратата на Валери.
Къде ли съм гледала същата сцена Mr. Green

# 316
Сладурани, изпуснах серийката. Някой знае ли къде мога да я гледам  bouquet?

# 317
  • София
Слаш , благодаря ти ! Зарадва ме !
Да ти се върне още утре радостта !  Grinning   Whistling

# 318
Слаш , благодаря ти ! Зарадва ме !
Да ти се върне още утре радостта !  Grinning   Whistling
Амин!
мерси, avicom;}

# 319
  • in the back seat of my car
много уверен Крис тази серия, друго си е след думите казани от Валери Peace Winkс халката и 'пази се', последвано от "малка целувка"(ако каже така и на Валери ще падна Mr. Green, Слаш друга трябва да е репликата Grinning)
Митето нямам думи - такъв типичен образ - харесва ми как играе, но срещата с Анастасия не...
Мартин и Софи ми залипсваха, за Маймуната да не говорим Sunglasses Heart Eyes

# 320
Praynig С две думички може ли   ...от Норчето го хванах
ами почти само даваха Анастейша и Митето как си говорят за разбитото минало и изгубеното бъдеще.  Mr. Green После Митето отиде при Явор да го попита за детето. След това пак се срещна с Ана и й каза, че има доверие на Явор и че детето е на Крис. Още- Ана заповяда на Митето да не казва на Елица зе себе си и Явор Никога. Митето я нарече "Шу". Което беше ни вклин- ни в ръкав. Твърде рано, според мен. И още повече, преди това й каза, че я ненавижда от цялата си същност;)
п.с. Следващият епизод ще е един път. Веско Ранков на хоризонта като директора на училището Mr. Green
Крис събра багажа, хвърли халката и напусна Елица. За мое най- голямо щастие.
Следваща сцена: Крис, с куфара на рамо, пред вратата на Валери.
Къде ли съм гледала същата сцена Mr. Green
Тъкмо щях да те питам къде според теб ще осъмне Крис след прилива на решителност, но ти явно не приемаш друго развитие на нещата.. Simple Smile
Между другото мислите ли, че ако не се случваше това между Крис и Валери, Крис щеше толкова лесно да напусне Елица?

# 321
много уверен Крис тази серия, друго си е след думите казани от Валери Peace Winkс халката и 'пази се', последвано от "малка целувка"(ако каже така и на Валери ще падна Mr. Green, Слаш друга трябва да е репликата Grinning)
Митето нямам думи - такъв типичен образ - харесва ми как играе, но срещата с Анастасия не...

Кога ако каже така? Когато се разделя и с него ли;) представям си го:
Крис: Пази се!
Валери: Крис, не ставай смешен( както обичйно казва)
Крис: Тръгвам си..
Валери: И къде ще отидеш? пак при Елица ли? Да, тя те чака с отворени обятия, а Явор готви в кухнята семейна вечеря!" Mr. Green
Цитат
Между другото мислите ли, че ако не се случваше това между Крис и Валери, Крис щеше толкова лесно да напусне Елица?

Какъвто е нерешителен и по бързите решения, не мисля, че въобще дори и скандал щеше да вдигне Laughing Валери, Валерии. Добре, че е той, да го вкара в правия път Mr. Green

# 322
  • in the back seat of my car
Валери: И къде ще отидеш? пак при Елица ли? Да, тя те чака с отворени обятия, а Явор готви в кухнята семейна вечеря!" Mr. Green

Joy Peace Peace

# 323
Момичета,пропуснях няколко серий,а тук чета ,че нещо се случва м/у Крис и Валери.Да не би да Валери ад е гей.пропуснала съм някоя ще ми каже ли моляяяя

# 324

Цитат

Какъвто е нерешителен и по бързите решения, не мисля, че въобще дори и скандал щеше да вдигне Laughing Валери, Валерии. Добре, че е той, да го вкара в правия път Mr. Green
Joy Хахаха.
Яко се накефих на тоя епизод.Таз лигла Елица толкова дразни,че думи нямам,я да си ходи при Валери и да си живуркат двамцата.Като не знае какво иска нека и е.Да влезне в крак малко.

# 325
Марто и Софи ми липсват Heart Eyes
А между Анастейша и Митето не ви ли се струва,че още има химия  newsm78

# 326
Ееее,тоя Крис най-накрая да постъпи като мъж.Тая лигла я търпя,търпя-----е стига вече.

# 327
Ееее,тоя Крис най-накрая да постъпи като мъж.Тая лигла я търпя,търпя-----е стига вече.
Хихихихи, ще го видим какъв мъж е... Ако се втурне в "обятията" на Валери  Mr. Green

# 328
Мнного новаторско ,много находчиво е замислено това Между Крис И Валери...
Поного елегантно и дискретно ни поднасят любовта им.
Семейството на Валери да не би случайно да се е отказало от него,именно зарди сексуалната му ореантация... newsm78
  Дали довечера ще се Размине уволнението на Васил.Дали Нора ще събере смелост и ще каже истината на директора..или и двамата по стар БГ -обичай ще изхвърчат ???
Дали Силвия( която не мога да понаям-все едно тя е мака на елица) ще се държи като пич и ще застане зад Васил и Нора пред Директора на училището...Или съм голям оптимист Thinking

# 329
здравейте
много ми стана интересна немската версия,бихте ли ми казали,дали мога отнякаде да си я изтегля.блкагодаря ви предварително
иначе сериала е невероятен просто.и тез 20-тина минути са ми адски малко.иначе мъжа ми и той ми се смее за дето го гледам... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт