ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 10!

• 29 622
  • 430
  •   1
Отговори
# 135
какво пак съм пропуснала...аз да не гледам някои друг сериал  Shocked как Борис ще е болен? това го чувам за пръв път.  Embarassed

# 136
Ами да си призная аз се фокусирам основно около отношенията между Явор и Елица, Марина и Андрей. А и все тях хващам.
А между другото се надявам да има още сезони!
По-нататък ще го гледам по-редовно!

# 137
какво пак съм пропуснала...аз да не гледам някои друг сериал  Shocked как Борис ще е болен? това го чувам за пръв път.  Embarassed
неее, това ще се случва тепърва:)
Иначе имаме версия, че Крис е син на Борис, но само Силвия знае. В предпоследната серия Силвия направи някъв много тънък намек на Борис относно това, че Крис се нуждае и от баща, не само от майка. Ще ви резна точно този момент, щото си мисля, че не си въобразявам Mr. Green

# 138
малее  newsm78
Явор колко гласове е събрал горе в анкетката  Shocked
на мен той въобще не ми харесва-нито в лице нито в тяло нито в говор
като някакво мекотело ми е-ужас

# 139
малее  newsm78
И на мен, обаче я виж кой води-Мартин Peace

# 140
  • in the back seat of my car
Иначе имаме версия, че Крис е син на Борис, но само Силвия знае. В предпоследната серия Силвия направи някъв много тънък намек на Борис относно това, че Крис се нуждае и от баща, не само от майка. Ще ви резна точно този момент, щото си мисля, че не си въобразявам Mr. Green
Slash, това аз го мисля от доста време и тази реплика на Силвия не е случайна Wink Simple Smile

# 141
ее значи аз все не съм разбрала  #Cussing out,гледам отгоре-отгоре само   bouquet

# 142
малее  newsm78
И на мен, обаче я виж кой води-Мартин Peace

о да
мартин е страшен
много е готин кефи ме

# 143
ЯнаПетрова,спокойно, и аз вечно не разбирам,макар че се стрема да го гледам редовно но явно нямам нувното въображение както другите уважаеми почитателки на сериалчето. Ето,сещат се хората, а аз...е,добре че се сещам да питам пък Simple Smile айде,отивам да гледам филмчето. Слаш, с пожелания за много Валерко тази серия (добре звучи  Laughing )

# 144
Васил много палав тази вечер Laughing

# 145
Норчето много лоша Twisted Evil

# 146
малее  newsm78
На мен единствено ми харесва като персонаж, обаче актьора като визия и говор ме дразни ужасно, както и теб.
За мен Мартин, Крис, Андрей и Валери са по-красиви и по-добри като актори.
Явор или по-точно актьорът Фахрадин, който го играе има гаднярско излъчване.

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 22:28 от valia_da_vin4i

# 147
ееее тая нора много ме дразни  #Cussing out,и елица ме дразни  #Cussing out,и крис ме дразни,абеее  Mr. Green иначе сериалчето ми харесва  Mr. Green,майтап да става,ама сега тоз малкия с телефончето ще направи интрижката  Wink

# 148
ЯнаПетрова,спокойно, и аз вечно не разбирам,макар че се стрема да го гледам редовно но явно нямам нувното въображение както другите уважаеми почитателки на сериалчето. Ето,сещат се хората, а аз...е,добре че се сещам да питам пък Simple Smile айде,отивам да гледам филмчето. Слаш, с пожелания за много Валерко тази серия (добре звучи  Laughing )
мерси, аква елит, но се очертава четвъртата поредна серия без Валери Cry
а Явор е пуснал шкембе и съвсем не ми харесва вече. Елица ще умори майка си, не я е срам- тюх. Горката Анастейша, едва се довлече до офиса Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 22:31 от slashwoman

# 149

Туй се казва да се родиш без късмет Mr. Green Laughing Mr. Green
Не мисля, че не са го направили, щото ще е скандално, а защото е рано още. Аз си мисля, че ще има и лесбо- двойка, за кеф и удоволствие на мъжкто съсловие Mr. Green
Дотогава гледай Думата с Л и се успокоявай Mr. Green

Да бе. Crossing Arms Не им вярвам на тия. #Cussing out Докато не видя лесбо елементи, смятам да бойкотирам сериала, нищо че страшно харесвам Дияна Любенова, още от едно време.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт