ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 10!

• 29 630
  • 430
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте .снощи не можах да гледам серийката има ли я вече някъде?

# 271
Сигурно в замундата я има качена, или малко по-късно ще я качат  Peace

# 272
Ех, таз Елица какви ги забърка пак, но може и за хубаво да е, т.е. да се разбере, че Явор й е брат, ама й майка й еееее /хубаво си играе ролята жената иначе/, мъжа ми само ме бъзика, че гледам този филм Confused

# 273
Мисля си,че Митето толкова ще ядоса Явор,че и той няма да отрече,че е правил секс с Елица...Тя пък ще остави Крис да си мисли,че не той е бащата.Ана ще изгони щерка си след като не желае да махне бебето и тя ще отиде при Явор.Той, знаейки,че му е сестра ще я приеме и тя ще заживее там.Ето затова сме видели Елица и Явор с бебетата  Peace

# 274

Заповядай!

# 275
Елси Благодаря!

# 276
По тази логика дома на Митето ще стане дядовата ръкавичка, всички нуждаещи се приютяват там, това е по наш сценарий обаче, да видим как ще го извъртят сценаристите. Thinking

# 277
Да бе да,Елица в панелката....

# 278
Що да не, все пак Митето й е баща, той е обикновен човек, тя носи и негови качества, щом й е добре, Надето ще я обгрижва, дали е хапнала или й се хапва Laughing

# 279
  • Варна
Да бе да,Елица в панелката....
абсурд

# 280
  • Луната ни пази
Искам да ви питам нещо! Анастейша истинска майка ли е на Мартин? Ако е истинска майка, значи Мартин е на по- малко от 20 годишен, което значи че искат прекалено много за неговата възраст! А ако е син само на Борис, то тогава Анастейша ме учудва с държанието си- помага толкова много на едно чуждо дете, а нейното собствено (Явор) даже не иска и да го види- що за майка е това!??? Гледам редовно сериала, но този момент ми се губи някъде.
Иначе за снощната серия, какво да кажа- Норчето горката в голям филм се вкара, но ми се струва, че нарочно си остави дневника там, за да го види майка и.
Елица- оле, оле. Тука тя направо прецака Явор, а той се закле пред баща си, че не са правили секс. Дали Митето ще му повярва или и той ще се върже като Анастейша???
Слаш, и на мен много ми хареса момента с Крис и Валери, но определено заради Валери, Крис ми е прекалено лигав.
А Борис, ех, Борис......
Що да не, все пак Митето й е баща, той е обикновен човек, тя носи и негови качества, щом й е добре, Надето ще я обгрижва, дали е хапнала или й се хапва Laughing
О, да, даже според мен ще се чуства мнооого по- добре при Надето, отколкото при Анастейша!

# 281
  • Варна
Слаш, и на мен много ми хареса момента с Крис и Валери, но определено заради Валери, Крис ми е прекалено лигав.
няма нищо за харесване,даже са ми противна гледка

# 282
Анастасия не е истинската майка на Мартин, но го е превърнала в нейно подобие.

# 283
Искам да ви питам нещо! Анастейша истинска майка ли е на Мартин? Ако е истинска майка, значи Мартин е на по- малко от 20 годишен, което значи че искат прекалено много за неговата възраст! А ако е син само на Борис, то тогава Анастейша ме учудва с държанието си- помага толкова много на едно чуждо дете, а нейното собствено (Явор) даже не иска и да го види- що за майка е това!??? Гледам редовно сериала, но този момент ми се губи някъде.
Иначе за снощната серия, какво да кажа- Норчето горката в голям филм се вкара, но ми се струва, че нарочно си остави дневника там, за да го види майка и.
Елица- оле, оле. Тука тя направо прецака Явор, а той се закле пред баща си, че не са правили секс. Дали Митето ще му повярва или и той ще се върже като Анастейша???
Мартин е само син на Борис.  Доколкото си спомням в официалния сайт на сериала пишеше, че майка му е починала.

# 284
На мен също ми прави впечатление "разменените" роли на родителите. Борис милее за Елица, а Анастасия винаги помага за кашите на Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт