ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 10!

• 29 627
  • 430
  •   1
Отговори
# 285
Мисля си,че Митето толкова ще ядоса Явор,че и той няма да отрече,че е правил секс с Елица...

Аз мисля абсолютно същото.

Между другото тъй като не съм се включвала досега да споделя, че харесвам Валери и Крис как представят героите си. Харесва ми актьорската им игра. Според мен са най-добри от всички. Изключително много ме дразни Елица като игра, като държание - всичко. Нора и Силвия не са ми любими, но харесвам Васил, Мартин и Анастасия. Маймуната също си играе добре ролята. Човек ще каже, че си е такъв и в реалния живот.    Laughing

От рекламите, които даваха е ясно, че Елица няма да направи аборт и ще роди близнаци. Издразни ме в снощната серия, как изведнъж реши, че иска да задържи детето и е готова да стане майка. Абсолютна лигла.

Дали някой знае от кой ще забременее София? Аз си мисля, че това ще е Мартин и това ще преобърне живота на богаташчето. Не вярвам авантюрата й с Явор да продължи.

# 286
На мен също ми прави впечатление "разменените" роли на родителите. Борис милее за Елица, а Анастасия винаги помага за кашите на Мартин.

И двамата са намерили в детето на другия детето които са искали да имат.

# 287
  • на плажа
 На мен пък като актьори най-много ми допадат Софи, Анастасия, Маймуната и Борис, а Пецата ми е слабост  Sunglasses. И аз се надявам на нещо интересно от страна на Софи и Марто.

# 288
По тази логика дома на Митето ще стане дядовата ръкавичка, всички нуждаещи се приютяват там, това е по наш сценарий обаче, да видим как ще го извъртят сценаристите. Thinking
Елица няма да отиде при Митето.Ще живее с Явор и София при Емилия.На анонса с бебетата показаха нейния дом ако не се лъжа.И защо да не заживее в панелка...нали Явор и най-добрата й приятелка ще са около нея.
Между другото много странно за 2 серии Софи й стана най-добрата приятелка.А не можеха да се гледат....

# 289
Не, изобщо! От скоро гледам сериала и ми е неясно, та затова питах.

благодаря, tonnny_bg

То от там започна всичко...

Някой ще й разкаже и накратко 69 епизода! Мерси от нейно име!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Анастасия и Димитър имат връзка 20 години преди настоящите събития.От любовта им се раждат Явор и Елица .Една вечер Анастасия взема Елица и заминава за Германия,където се жени за Борис ,който отглежда Елица като свое дете,а Ана -приема Мартин за свой син.
Димитър среща Надето .Той е съкрушен ,че Ана е отвела щерка му,но две години по-късно се ражда Марина ,после Филип...И така.
След 20 години .Елица е вече малда дама и има връзка с сина на Силвия,който е най-добър приятел на Марин.Силвия е разведена с бащата на Нора и Хрис-той е Италиански граф .Силвия е леко влюбена в Борис,това кара анастасия да ревнува и да й подлее вода с цел отмъщение когато открадва с измам една от модните колекции на Силвия.Оръжието на престъплението е Валери.Валери е кариеристче,което по много умел и хитър начин се интегрира в хай-лайфа.Разбирай -сред Константинови.Валери и Марин имат вражда,породена от това ,че Валери се харесва на баща му,че Валери е кадърен и предприемчив-все неща,които отбягват на плейбоя Марто.
  Елица се Влюбва в Явор,Те не се познават.Не знаят ,че са Брат и сестра,Запознават с е в 1-епизод докато девойката бяга от сватбата си с крис,Влюбват се,Явор по това време е обвинен в убийството на Рони(хванат е над трупа му) уплашва се и избягва.Докато разследват случая Явор се крие при Емилия и се представя с името Стефан. София-която е храненица на емилия се влюбва в Явор-преспиват една нощ.Елица и София известно време са врагове -докато Согфи не си дава сметка ,че Явор силно обича Елица.Разбира се никой не знае ,че Явор и Ели а една кръв.
Обаче Емилия ,казва истината на Явор,понеже вижда,че той се измъчва.Оказва се ,че в тайната са просветени само Митко,Емилия и анастасия.
Явор се отръпва от Елица,това обаче озадачава София и Елица....
През това време се разбира .че Явор е невинен за убийството на Рони(бащата на Яна) Вкарвата Андрей в затвора...
Силвия се захласва по Васил.Обаче щерка й е влюбена в него отдавна...Всички мислят ,че се държи странно понеже има чувства към Мартин-естествено никой -до вчера не подозира,че тя е влюбена в младото гадже на майка си.

# 290
На мен пък като актьори най-много ми допадат Софи, Анастасия, Маймуната и Борис, а Пецата ми е слабост  Sunglasses. И аз се надявам на нещо интересно от страна на Софи и Марто.
То на кого не е слабост Пецата  Simple Smile Wink

# 291
  • на плажа
  Wink.

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 16:05 от ИраМира

# 292
  • в страната на чудесата
ардеа, супер. и на мен ми стана приятно да прочета резюмето...

# 293
  • София
То на кого не е слабост Пецата  Simple Smile Wink

Защо така боязливо  Rolling Eyes
Изкрещете го на целия свят !  Mr. Green
Ето така се прави :
Кога най-после ще видим обещаният епизод с Владо...Карамазов ? Губя контрол от очакването , нетърпимо е вече !  Whistling

# 294
Цитат
Мисля си, че Елица, за да се отърве от опеката намайка си наистина може да измисли нещо още по- безумно. Я колко хора увлече след себе си с лъжите си. Е, без да предположи. Но и съзнавайки, че някой ще бъде наранен. Такива неща няма как да останат скрити, тя много добре знае. да видим, докъде ще я доведат "невинните" й машинации Mr. Green
Той Митето и да отиде при Явор да търси обяснение, и онзи и д а отрича, няма койд а повярва. Само чрез ДНК тест могат даразберат. Струва скъпо, но Константинови имат пари. Но докато се наканят за теста и Елица ще избяга при Явор.

Laughing
Цитат
Е  от какъв зор при него да избяга и по каква логика той да я приеме след като той знае ,че и е брат и ,че м/у тях нищо няма да се получи никога  newsm78
Ами ще я приеме, щото му е сестра, затова. А и я обича- няма значение в какъв аспект. макар, че любовния ще отшуми, Явор няма друг избор. Simple Smile
Цитат
Слаш, и на мен много ми хареса момента с Крис и Валери, но определено заради Валери, Крис ми е прекалено лигав.
А Борис, ех, Борис......
На мен Борис ми е втори след Валери.  И още повече го харесвам, откакто знам, че сме една зодия с актьора Mr. Green
Относно сцената с Крис и Валери и въобще всички сцени с тях. Ясно е, че такива отношения не се приемат широко от хората. Особено ако става въпрос за мъже. И това сценаристите го знаят прекалено добре и затова ни поднасят историята на Крис и Валери по един много изискан начин. Много нежно и с много любов:)

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 18:12 от slashwoman

# 295

Ето така се прави :
Кога най-после ще видим обещаният епизод с Владо...Карамазов ? Губя контрол от очакването , нетърпимо е вече !  Whistling

Кога ли? Laughing Нима не знаеш какво казва Нова телевизия по въпроса? Laughing
Очаквайте скоро.  Laughing Laughing Laughing

Хм....сега изгледах сериите от 59-та до 68-ма(с превъртане де Mr. Green). Някои актьори играят добре, но други са ми много дървени. Twisted Evil Диана Любенова е hot. Embarassed

# 296

Ето така се прави :

Кога ли? Laughing Нима не знаеш какво казва Нова телевизия по въпроса? Laughing
Очаквайте скоро.  Laughing Laughing Laughing

Хм....сега изгледах сериите от 59-та до 68-ма(с превъртане де Mr. Green). Някои актьори играят добре, но други са ми много дървени. Twisted Evil Диана Любенова е hot. Embarassed

Като се замисля- наистина, от жените само тя излъчва сексапил.  Mr. Green

# 297
  • Плевен
И мен Диана Любенова,много ме кефи.
Влязла е в ролята перфектно. Peace

# 298

Като се замисля- наистина, от жените само тя излъчва сексапил.  Mr. Green

Да, няма с коя да я слашна(или там как беше израза Mr. Green).

Чудя се сега след като се оправиха нещата със затвора и там другите работи, дали някои персонажи ще изчезнат? Например боксьорчето дето беше в затвора, приятелката му(нищо че е част от семейството на Явор), тая дето е убила мъжа си, дъщеря й и т.н. В смисъл в подобни сериали се правят такива неща и идват нови персонажи, носещи техните си проблеми и нови интириги.  Thinking

# 299
голям кеф, че отвратната нора я разобличиха най-после
нямам търпение да видя днес как ще го отнесе  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт