ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 10!

• 29 660
  • 430
  •   1
Отговори
# 360
Еее не отиде при Валери.....жалко.
Еех, още един епизод без Валери. Докога, господа сценаристи, ще ме измъчвате така?
И! Става интересно. Марто се нахвърли на Крис. Май Крис ще остане само с един приятел Mr. Green

# 361
Е добре много тъпо.До сега Елица беше в кафето сега изведнъж изчезна и не говорят за нея се едно не е идвала. ooooh!
да глупаво беше, ама карай   bouquet

Мартин към Крис - ... кажи нещо бе.. нали си мъж Wink
Много, много интересно ще е утре Laughing
Цитат
Слаш и мене ме е яд, но хубавите неща стават бавно Mr. Green
smile3518 само да доживея. Поне през епизод да се появяваше, а те го подкараха на през 4-ри серии newsm45
Пенко Господинов започва да ми харесва нещо. Може би защото има по- малко сцени с Мама и повече с Норчето ли. Не знам;)

# 362

Пенко Господинов започва да ми харесва нещо. Може би защото има по- малко сцени с Мама и повече с Норчето ли. Не знам;)

Аз като разправям, че Норчето е най-добрата... Mr. Green

# 363

Аз като разправям, че Норчето е най-добрата... Mr. Green
Нали Анастейша беше Най- добрата Twisted Evil
Цитат
Явно само аз имам усет към красивото в тази тема.  Ще ми сравняват някакви космати маймуни(мъжете) с най-красивото саздание на планетата(жената). 

Добре че жените сме повече на планетата от мъжете, че да се съобразяват с нас по сериалите  Mr. Green

# 364
  • София
Така като гледам Крис ще остане без приятели...  Rolling Eyes
Аз пък очаквам тази лигла да застане с полуотворената си уста , да се вгледа в точка и някак на себе си / това го владее / да каже
За всичко сама съм си виновна !
Омръзна ми да е така предсказуема и да тича от Крис към Явор и обратното и ако и това не помогне, да казва на батко.
Скучна серия.

# 365
Така като гледам Крис ще остане без приятели...  Rolling Eyes
Аз пък очаквам тази лигла да застане с полуотворената си уста , да се вгледа в точка и някак на себе си / това го владее / да каже
За всичко сама съм си виновна !
Омръзна ми да е така предсказуема и да тича от Крис към Явор и обратното и ако и това не помогне, да казва на батко.
Скучна серия.

Скучна си беше. Много Мите, може би заради това най- вече се издразних. и много Яна и Филип. те са ми най- най- досадните. Повече филип, защото Яна ми е интересна порай историята с майка й.
Цитат
Така като гледам Крис ще остане без приятели...
Е, нали си има Валери newsm03

# 366
  • София
Сцената между Явор и Елица много ми хареса. Носеше се някакво напрежение във въздуха. Елица изглеждаше наистина отчаяна, а Явор беше толкова сладък и секси! Heart Eyes

# 367

Анастейша е най-хубавата и секси. Embarassed Норчето играе най-добре за мен. Mr. Green
Цитат

Добре че жените сме повече на планетата от мъжете, че да се съобразяват с нас по сериалите  Mr. Green

Да но за мен има цял сериал(Ел връзки), докато не знам да има сериал изцяло за гейове. smile3534 smile3534  smile3533

# 368

И на мен ми беше скучно. ooooh! По-интересно ми беше като ги гледах във вибокса. Mr. Green Там превъртам на спокойствие всичко свързано с Яна, майка й, Филип, Андрей и Марина. Grinning

# 369
  • София

Цитат
Така като гледам Крис ще остане без приятели...
Е, нали си има Валери newsm03

Е , нали това искам да кажа - най-после остана само Валери Mr. Green

Норчето и Анастейша са с най-силното присъствие в сериала.
Най- добрата селекция на две поколения жени.

# 370

Анастейша е най-хубавата и секси. Embarassed Норчето играе най-добре за мен. Mr. Green
Цитат

Да но за мен има цял сериал(Ел връзки), докато не знам да има сериал изцяло за гейове. smile3534 smile3534  smile3533
ахахах, как ще знаеш, като си мъж;) аз за Ел връзки чух сефте от Хаус Simple Smile
хехехе  Mr. Green Dante's Cove, Queers as Folk, OZ, Торчууд. Имаше и едно много симпатично мини сериалче на НВО Ангели в Америка, също.
На тва ако му викаш нямане Mr. Green
Цитат
Е, нали си има Валери

Е , нали това искам да кажа - най-после остана само Валери
Да, ама Валери трябваше да спечели Крис от Мартин, а не Мартин да нарита Крисчо толкова ненадейно и бързо newsm78

# 371
Е добре много тъпо.До сега Елица беше в кафето сега изведнъж изчезна и не говорят за нея се едно не е идвала. ooooh!
да глупаво беше, ама карай   bouquet

Слаш и мене ме е яд, но хубавите неща стават бавно Mr. Green

Мартин към Крис - ... кажи нещо бе.. нали си мъж Wink

Същото стана и  със сцената с Васил, уж влезе да обяснява какво станало в училище и изведнъж при директора  Joy
Ох, айде да казват най-накрая на Елица за брат й, че ми писна вече ...

# 372
  • София
batigol , че той епизодът се вмества между две реклами - какво превъртане. Отиваш до хладилника и все едно си превъртял  Grinning

# 373
  • in the back seat of my car
на мен това ми харесва, реалистична ситуация е Peace ( е като изключа, че единият наистина и е брат Mr. Green)
и ,да, наистина много Митето дават тези дни, нищо, утре ако не Маймуната, поне Мартин ще има (и надявам се Слаш - Валери  bouquet)

# 374
  • София
Цитат
Е, нали си има Валери
Е , нали това искам да кажа - най-после остана само Валери
Да, ама Валери трябваше да спечели Крис от Мартин, а не Мартин да нарита Крисчо толкова ненадейно и бързо newsm78

Какво има да го спечели от Мартин , я от Владо Карамазов да го спечели , да го видим тогава !  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт