ОКТОМВРИЙЧЕ весело се смее, пюренце хапва и пълнее

• 11 395
  • 309
  •   1
Отговори
# 45
Еличка, свекърите са тук да, но сме в деликатни отношения и не биха съдействали. търговците на пазара масово се снабдяват от борсата, а борсата - от крупни производители, които торят с химикали. Това поне проучихме Simple Smile Виж по селата не сме разпитвали. То и познати нямаме със собствени градинки.

Софи, бих споделила Simple Smile Наричам я : сладкишка, бубусоне (като обръщение), бебкоси-боси, слънчоглед и по име, разбира се.

На мен ми е любопитно по колко лично време дневно си отделяте и за какви занимания. Аз все още упорито не се лишавам от четене и пописване от време на време.

# 46
Мен пък родния ми дядо ръси по 1 шепа амониева селитра на 2 реда домати в двора, та кво да ви кажа- дори и сами да си гледате заразват за пюрета- почвата върху която растат не е от Марс, ако има общо замърсяване с тежки метали или акумулиране на изкуствен тор от селското стопанство- доматите домашно производство далеч няма да са перфектни, та... решавайте кой какво...
Алис да каже за нитратите и нитридите, може би първите не бяха така вредни.

# 47
Наскоро вуйна ми разправя за някаква жена, от която искала да купи зарзават за нейното внуче. Вуйна посегнала към някакви зеленчуци, а жената я спряла: "не, не от тези. Тези са за нас". Оказало се, че въпросната жена отглеждала два вида продукция - за тях и за пазара  Shocked. Така че и купуването от производители не е никаква гаранция  Confused

# 48
Кристофер, откак не спи вкъщи (тоест случва се от време на време, но в мен или с мен до нея на леглото) - НУЛА минути дневно. 

Успявам да се изкъпя, да закуся и пия кафе сутрин, защото таткото ни тръгва по-късно за работа.
И да се изкъпя вечер. Това е.
Ходила съм по 2-3 пъти на козметик и масаж, откак съм родила (за щастие, студиото ни е във входа) - но последния път ме викнаха от масажа, че имало неистов рев.
От време на време в събота и неделя излизам за по половин-един час между храненията, но не е кой знае какво, понеже часовете й на хранене не са фиксирани, та не мога да си уговоря среща с другари, а пък таткото в това време я гледа.
Вечер я приспивам около десет и понякога си отделяме час, два с половинката, ако не е заспал на дивана или не работи от къщи.
Друг не ни помага.
Прочела съм всичко на всичко три книги от раждането - в моментите, в които благоволи да спи навън без бутане, на някой пейка в студа.
Напоследък се налага да ходя по доктори - и това може да мине за лично време, въпреки че вчера например ходих с нея.
И интернет.
Та така.

За зарзавата
- не мисля да се втелясвам толкова. Капризна съм и аз, одобря ли нещо - добро е и за детето ми. В крайна сметка, след някой и друг месец ще яде всичко от пазара, няма да го гледам в лаборатория.

# 49
# 50
ох, не мога да смогна.... запис

# 51
  • София
сисилис, мила!
ами как ще смогнеш, я си погледни автара! smile3534

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 18:12 от shivani

# 52
  • Бургас
Пате аз захранвам по схемата:
Плодово пюре-Каша-Зеленчуково пюре-Месно пюре

Аз давам основно пюрета на Ганчев-повечето ми познати с тях си отгледаха дацата,
включително братовчетка ми и приятелката ми-по 2броя чавета Laughing

Каши ще давам от всичките стига да харесам комбинациите Grinning

Кристофер аз време за мен отделям като интернетствам Grinning
Хем съм в стаята и пиклата ме вижда,в повечето случаи тя е на земята до мен
и аз с крак я полюшвам,хем се разтоварвам.
Успявам да се окъпя-признавам имало е вечери в които не успявам Blush
защото баща и е на работа ,а аз заспивам с нея.
А е имало и нощи когато съм се къпала към 2-3ч.

# 53
 Grinning много са радвам да ви чета Simple Smile къде чета къде пропускам... цяла тема съм изтървала.. пф...
Ма то ся малко е хубаво времето и ние пак ... днеска за първи ден сме си в нас. И не знам от къде да започна Simple Smile а й ме мързи де .. хи хи Simple Smile
И на мен ми се ходи на масаж или козметик... мане..от януари 2008 не съм ходила...
Моя малък мъж , е голяма МАРА ПОДРОБНАТА. Всичко да види. Но инак послушен душицата. по цял ден ми в едната ръка , с другата обяснявам , или в кошчето и аз пак обяснявам.  С пюретата добре се справяме всичко си хапваме , добре се чувства , абе душица Simple Smile
Много харесва MUSIC IDOLS  с такъв интерес ги гледа , не мога да го отлепя от ТВ-то.  Ония ден бяхме в едно кафенце , и той като се събуди , едни усмивки , хареса си сервитьорката , смя й се, после едно девойче на съседната маса, една жена от друга маса... ама радост на жените... голям сваляч... хи хи

# 54
  • Варна
Никакво време нямам аз за себе си.5 месеца не съм си боядисвала косата,защото няма на кого да го оставя. Нямам време и да се лакирам или други подобни операции. Смених 3 детегледачки, за да ме отменят поне по 1 час дневно да свърша нещо от рода на готвене и чистене,обаче не се получи. Първата вонеше ужасно, не се къпеше, изгоних я.Втората беше свястна, но й се поду крака и влезе в болница с разширени вени, след което й изписаха домашен леглови режим, третата беше истеричка, която като изляза от стаята правеше ужасни неща с детето ми, а аз виждах от камерите,които са навсякъде у дома.Размина й се да не я пребия, само я изгоних с крясъци.И се отказах да търся четвърта. Ще си стоя небоядисана, в неизчистена къща, докато свекърва ми се върне от Исландия и го оставям по малко на нея.Това ще стане след Август.

# 55
  • Бургас
Ние казваме на Никол:Мишо/така и вика баща и Grinning/,Ниче,принцесче/така и викам аз/ Grinning,мекичка/така и вика мама Laughing/,Нико,буболече и т.н.

Ох Пуки,ако ми беше по-близо идвах да ти помагам на момента Hug

# 56
Момичета, помагайте! От няколко дни забелязвам, че езикът на Митко е бял, има и бяла точка на небцето. Съмнявам се за гъбички, а и сукането му е с голям зор напоследък. Трябва ли микробиологично изследване или направо да се лекува?
Знам, че и преди сте писали за това, но нямам време да търся къде. Как се прилага Дактарин на бебетата и аз с какво трябва да се мажа?
Благодаря предварително!

# 57
Кали, педиатрите обикновено диагностицират млечница без микробиология.

Дактаринът се маже колкото грахово зърно направо с пръст или с пръст, увит в марля.
На нас обаче не ни помогна и се излекувахме със смеска, приготвена в аптеката от нистатин и глицерин. Мисля, че и при Мира на Алис беше същият случай...

# 58
   Това с обръщенията е много яко  hahaha!Ние основно си и викаме Весе,а и тя си знае името вече и се обръща на него.Ама като се цупи и викам "сръдла-пръдла","Муца" (това защото прави страшни муцунки,прилича на жирафче Joy),"бухтичка" разбира се,"мишунка" и всякакви такива.
 Време за себе си нямам,ама и скоро не се очертава и да имам.С две деца и мъж каращ късен пубертет за мен време просто не остава.И аз се къпя по нощите или рано сутрин когато бухтичката ми спи дълбоко.След много време придумах мъжа ми да я гледа та да отида на козметик (уплаших жената,ама като не съм ходила 2 месеца си е за страх,все едно идвам от планетата на маймуните).Една приятелка днес ме навика,защото и казах че през деня излизам без проблем,ама вечер в 21 трябва да съм изкъпала беба,цоква и заспива.Била съм се побъркала,защо не я оставям на бабите,че как ще и дадат да яде,ама какво да обяснявам хората не ме разбират.Та така,оплаках ви се,не че ми тежи.Аз съм решила да имам дете и да го гледам така,даже ми е много приятно и си я гушкам и забавлявам по цял ден.Като стане на годинка ще имам време и за мен,май се улях с писанията си Embarassed.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт