....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 13

• 34 636
  • 401
  •   1
Отговори
# 60
MKT, Благодаря ти за информацията!

Ее, супер, значи може и да не чакам толкова много време!

# 61
Здравейте! От известно време следя темата, но сега реших да пиша. Аз от доста време имам мерак за тату, но все отлагах, защото не можех да реша, на кое място да си я направя. Понеже през последните години теглото ми доста се покачи, а сега пък тръгна надолу, все се чудех къде да я сложа, че да не ми се деформира от промяната в килограмите. Сега вече реших, че идеалното място е долу на крака, защото там кожата не се влияе особено от промените в телесната маса. Днес или утре, ще се срещам с татуировчика, за да уточним модела и деня. Доста хора се опитват да ме разубедят, с аргумента, че много боляло, но аз съм непреклонна. Та, надявам се най-скоро време и аз да предоставя материал за галерията. Иначе, не кърмя от 1м и 12 дни и няма място за отлагане вече.

# 62
  • Sofia, BG
Само да споделя, че напоследък съм се запалила по риалитито за едно тату-студио Miami Ink, което дават по  Discovery Travel&Living. Любимката ми е Kat Von D - прави уникални татуировки, особено лица: http://www.katvond.net/tattoos.html

# 63
Привет и от мен!Аз имам татос от около 8 години,но от доста време обмислям и втори като съм се спряла на увивно цвете на крака което продължава към пръстите,но ме притеснява болката по кокала.Ако някой си е правил там -хека сподели как е .
Още искам много обица на пъпа,но много се притеснявам от усложнения,понеже преди 9 години си го пробих но тогава нямаше много информация за това ,а и не беше масово както е сега.Попаднах на некадърник който ми го проби с пистолет и в последствие се възпали ...и въпреки това ми се иска обичка wflag

# 64
p.s ...  Пети ,пиъсинга ти е супер  newsm18

# 65
  • София

Mного благодаря Blush

# 66

Mного благодаря Blush
Как ти е дупката? Проблеми? Hug

# 67
  • В центъра на Вселената...
Ето и моята красота:

# 68
  • София

Няма проблеми, още съвсем мъничко е позачервена от горната страна, но не ме боли, движа си се спокойно Hug Heart Eyes

# 69
# 70
Здравейте , не съм сигурна дали питам в точната тема , но се надявам някой да има инфо - искам да си направя малка рисунка за бала/т.н. бодипейнтинг или бодиарт/ , няколко цветенца на кръста/ама не с къна , а цветни/ , та ако някой има информация  какви са цените и евент къде правят /от софия съм/ , ще съм ви мн благодарна  Hug
Лек ден на всички   bouquet

# 71
Само да споделя, че напоследък съм се запалила по риалитито за едно тату-студио Miami Ink, което дават по  Discovery Travel&Living. Любимката ми е Kat Von D - прави уникални татуировки, особено лица: http://www.katvond.net/tattoos.html
И аz много харесвам Kat von D  PeaceТова шоу трябва да е доста старичко,zаштото  тя от 2007 си има собствено студио L.A. Ink. в Лос Анжелес и прави шоу и zа него,аz го следях с интерес....Една малка мечта ми е един ден и аz да имам татуировка,направена от Кат Embarassed
Calypso, супер попадение,харесва ми  Peace

# 72

Много е красива!

# 73
  • Пловдив
Здравейте,момичета.Аз много си падам по всичко,що може да се надупчи и нарисува.Имам две татуировки-скорпион на рамото и ангелче на гърдата.Пробивала съм си носа и имам 9 дупки на ухото,но.......преди 5 години си пробих пъпа,сложих титан,а организмът ми го отхвърли.Та питам има ли някакъв метал,който със сигурност ще си остане без проблем?

# 74

Еееее страхотна ееее  Hug От кога чакам да я видя и на друга снимка освен на тази в студиото  Party Много добре изглежда, направо си ме кефи яко  Crazy
Между другото извадих късмет, от тази седмица Виктор се премести в Стара Загора и студиото му е на 2 пресечки от работата ми  Party Даже сега след 1 час отивам да видя какво ми е измислил, че малко се забави заради преместването  Grinning
Calypso много благодаря  Hug  bouquet че ми даде координатите му, много съм доволна от вниманието и отношението му, надявам се и от татуировката  Flutter Но като гледам твоята  Grinning  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт