....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 13

• 34 650
  • 401
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, благодаря за съветите. Когато му дойде времето, първо ще посетя татуист за сегашната ми татуировка, дано се получи нещо добро, пък после ще мисля и втората.  Peace

*Jeny* благодаря за милите думи, но може би толкова съм свикнала с нея, че вече ми изглежда по този начин. А и на такива красоти се нагледах тук, че вече си мечтая за едни светлосенки и допълнителни елементи, които да я направят наистина красива. А втората съм решила да е по диагонал на тази - отзад на кръста, в лявата част. Но все още не съм се спряла на нещо конкретно, дотогава ще реша. Може би ще е нещо във флорални мотиви.

# 316
Аз във вторник или сряда отивам да се татуирам. Стискайте палци и после ще показвам.  Peace

# 317
Аз във вторник или сряда отивам да се татуирам. Стискайте палци и после ще показвам.  Peace
newsm10 newsm10 newsm10
..аз ще съм с ..с деветa...към края на месеца Wink Laughing

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 21:42 от Поци

# 318
  • София
Мина ми възпалението или инфекцията, слава богу. Татуировката си я има, само че е поизбеляла малко, а и кожата отдолу е още розова, та изглежда малко необичайно, но затова пък ефектно. Grinning Иначе я мазах първо с гентамицин крем, после купих гентамицин мас, накрая с вазелин, но всъщност ми помогна комбинацията между антибиотик, крем на такава основа и антиалергично лекарство. Това накрая де, след консултация с лекар. Лично моето мнение е, че кожата не е понесла някоя от съставките в боята или нещо в гентамицина, не знам... Важното е, че съм добре и все пак си имам татуировка. Толкова се бях паникьосала..., че не е истина.
Munx, нали беше твоя татуировката със звездите - много е хубава, със здраве да си я носиш.

# 319
newsm10 newsm10 newsm10
На добре отиваш  Peace И аz на 30-ти имам час,моите ште са 6 и 7-ма,ако броя един cover up Sunglasses

# 320
Благодаря ти grach  Hug Hug

# 321
  • София
newsm10 newsm10 newsm10
На добре отиваш  Peace И аz на 30-ти имам час,моите ште са 6 и 7-ма,ако броя един cover up Sunglasses
Направо ви завиждам Twisted Evil,аз за съжаление нямам достатъчно пари,с тези деца........
Е,не че нямам едни мои Flutter,за които мъж ми не знае,ама какво ще му обяснявам после,че ми е подарък Rolling Eyes

# 322
newsm10 newsm10 newsm10
Laughing..аз се обърках Embarassed...единадесета Mr. Green..забравил съм две малки..скрити Mr. Green

# 323
Къде пък ги скри ,4е и ги забрави?  Mr. Green   Wink
Аз след Гергив ден съм за 3-та  Party..........ега ти крастата  Crazy

# 324
Верно си е краста  smile3521 smile3521 smile3521

# 325
Немога да те стигна скоро Поци. Последно аз съм за сряда от 11 часа. Исках направо две, но Емил ми каза първо едната да си направя, пък после другата.

# 326
Къде пък ги скри ,4е и ги забрави?  Mr. Green   Wink
Аз след Гергив ден съм за 3-та  Party..........ега ти крастата  Crazy
..голям срам Embarassed Joy..спирам да пиша ooooh!..сега се протегнах на компа и видях още една която не е в бройката Sick

# 327
Laughing..аз се обърках Embarassed...единадесета Mr. Green..забравил съм две малки..скрити Mr. Green
Joy Joy Joy

# 328
Joy Joy Joy
.ами те стават..част от теб...и ако са от години..забравяш за тях..както например  за картините по стените Mr. Green

# 329
Немога да те стигна скоро Поци. Последно аз съм за сряда от 11 часа. Исках направо две, но Емил ми каза първо едната да си направя, пък после другата.
..последно преброяване...официално..с помошник...12 татуса..и правя 13 Mr. Green..и всички са отделно..свързани с нещо минало в живота ми...ръкави не обичам Peace

Общи условия

Активация на акаунт