Това второто е моя шега Аз не искам Иво да става ученик на 6 години, той прилича на мен в някои неща и определено ще му е по-добре на 7 години.
Това второто е моя шега 

Дани от къде го измисли този Морков? Стенли е кръстил бебето Иво
това си е жив късмет 
Бяхме говорили доста, беШе ми каzала 4е Ще остане сама и таzи сутрин малко я хвърлих в студената вода. Водих я и оЩе докато се събли4аШе обявих на лелките, 4е Милена искала днес да остане сама беz мама
! Стрес си е и за дете и за мама. Обаче по-късно си даваш сметка, че си е облекчение, че приключват с бебешкия период! 
! Факт е, че повече се разчувствам на празниците на Пепи. Празникът на Вили беше пародия - едни ревяха, други тичаха до мама и обратно, трети не си казваха стихчето /като нашто гардже/ - мило е, но не е трогателно. 
Дано Миленката да се е чувствала добре!

аз се дърпам де... Дано устискаме до петък
и почваме!
Ама недей 4ак цяла бутилка, да не вzема да пея

- при нас са винаги на закрити врати, по причините, споменати от Енви. 

И в Русе има директорки на ДЯ, които се възползват от това, но съвсем не значи, че е правилно - подайте жалби в общината или който отговаря за ДЯ - не може при едни - така, при други - иначе!

Сега отидох до яслата на Стенли да занеса бележките за отсъствията и да питам дали няма вариант да остане, но категорично ми казаха, че не. Единствения вариант е да сизкарам с бележка от доктор, че детето ми е болно, което го отказах.
, ама пък във Варна още по-трагично май
.
.
.
.