Бял списък за гр. Пловдив

• 2 860 868
  • 13 801
  •   1
Отговори
# 10 845
Здравейте, може ли да ми препоръчате венеролог? Става въпрос за хронична кандида и ешерихия коли във влагалище секрет. Гинеколожката ми ме лекува вече 10месеца безуспешно, изчиствам се за седмица-две и всичко наново.. Съпругът ми се лекува паралелно с мен всеки път, не ми ги прехвърля той. Вече съм отчаяна. Освен за венеролог приемам препоръки и за гинеколог, който смятате че може да ми помогне. Вече е много наложително да се изчистя окончателно, тъй като започваме опити за второ бебче. Благодаря предварително!

# 10 846
Здравейте, може ли да ми препоръчате венеролог? Става въпрос за хронична кандида и ешерихия коли във влагалище секрет. Гинеколожката ми ме лекува вече 10месеца безуспешно, изчиствам се за седмица-две и всичко наново.. Съпругът ми се лекува паралелно с мен всеки път, не ми ги прехвърля той. Вече съм отчаяна. Освен за венеролог приемам препоръки и за гинеколог, който смятате че може да ми помогне. Вече е много наложително да се изчистя окончателно, тъй като започваме опити за второ бебче. Благодаря предварително!
Д-р Бране Лазороски, АГ Селена
Ще Ви помогне, само за часове се чака малко повече, това е единственият минус

# 10 847
  • Близко съм
m3ryly
Желязков- венеролог,
АГ- Кичеков
Успех.

# 10 848
Гинеколог - д-р Димитър Кичеков от Торакс!
За венеролог нямам наблюдения!

# 10 849
Здравейте, може ли да ми препоръчате венеролог? Става въпрос за хронична кандида и ешерихия коли във влагалище секрет.

Може да попитате в тази тема
https://m.bg-mamma.com/?topic=1020906.msg46378294#new

# 10 850
Здравейте, някой с препоръка за добър съдов хирург?Благодаря предварително.

# 10 851
Вакрилов.

# 10 852
Бихте ли препоръчали детски и семеен психолог?
Благодаря.

# 10 853
Може ли препоръка за детски ортопед, който да направи преглед  на бебе?

Аз лично харесвам др Арнаудов, а др Гоновски не, за другите нямам наблюдения.
Благодаря Ви.
Знаете ли за Арнаудов  през сайта ли се запазват часове или трябва  по телефона?

# 10 854
През сайта, сега на 15ти  ще излезе графикът за следващия месец.

# 10 855
Здравейте,
имам направление за ехография на млечни жлези, за профилактичен преглед. При кого бихте ми припоръчали да отида с направление? Като че ли при жена ми се иска да отида, не намирам имена в гугъла... Благодаря!

# 10 856
  • Пловдив
Здравейте,
имам направление за ехография на млечни жлези, за профилактичен преглед. При кого бихте ми припоръчали да отида с направление? Като че ли при жена ми се иска да отида, не намирам имена в гугъла... Благодаря!
Д-р Ирина Якова, ДКЦ 5, работи и в МЦ Тримонциум.

# 10 857
Здравейте! Трябва ми детски кардиолог. Като цяло знам че д-р Димитров е доста добър детски кардиолог, но час за него в супердок има чак за края на юни. Той работи със ЗК. Доктор Чочкова не работи със ЗК, някой знае ли колко е прегледа при нея? А също да попитам за мнение за д-р Тодорова в Пълмед, тя също е детски кардиолог?
Информацията ще ми е полезна. Благодаря!

# 10 858
Здравейте! Трябва ми детски кардиолог. Доктор Чочкова не работи със ЗК, някой знае ли колко е прегледа при нея?

Септември беше 80 лв.

# 10 859
Здравейте! Моля за препоръка за добър лекар физиотерапевт, който работи с направления. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт