Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 088
  • 13 653
  •   1
Отговори
# 11 145
3-4 пъти като отидеш на медицински педикюр и изчезва.От азота и лазера няма полза.

# 11 146
Ще пробвам и с оцет, и медицински педикюр.Сега си правя домат със салицилова киселина.
Clo,може ли да препоръчаш медицински педикюр? Аз имам 3 един до друг на големия пръст, вече много болят и едвам ходя.

# 11 147
  • Пловдив
Моля за препоръка за добър лекар, става въпрос за  аденом на хипофиза, къде да направи ЯМР?
ЯМР правиха на детето в Хирургиите. Тогава не са ми давали избор и беше по "спешност". Много е важно кой разчита снимката, поне с такива впечатления останах от коментари и чужди мнения.

# 11 148
  • Пловдив
За кокошите тръни пробвали ли сте Верутол? Аз съм махала успешно папиломи, но казват, че действа и на кокошите тръни безотказно. От Одрин го купувам.

# 11 149
Не помага.

# 11 150
  • Пловдив
А при нас помогна.

# 11 151
  • Plovdiv, Bulgaria
Моля за препоръки за ортодонт за дете на 9 г. - консултация относно коригиране на захапка и растящ високо във венеца кучешки зъб.

Д- р Бадов,най- добрия.

# 11 152
  • Пловдив
Това е антивирусен препарат.Може да помогне за папиломи .Не мисля ,че ще има ефект за "кокоши трън"

# 11 153
Това е антивирусен препарат.Може да помогне за папиломи .Не мисля ,че ще има ефект за "кокоши трън"
Реално е киселина, с която се изгарят папиломи, някои го ползват срещу брадавици и кокоши тръни, както е в случая. Не случайно препаратът не се предлага в аптеките в в България. Имам го, ползвах го, но не го препоръчвам. Може големи поразии да причини.

# 11 154
  • Пловдив
Реално е киселина, с която се изгарят папиломи, някои го ползват срещу брадавици и кокоши тръни, както е в случая. Не случайно препаратът не се предлага в аптеките в в България. Имам го, ползвах го, но не го препоръчвам. Може големи поразии да причини.
Не се предлага в БГ(а и в Европа) ,защото му е прекратено разрешението за дистибуция.Сигурно заради страничните ефекти.

# 11 155
Здравейте, може ли препоръка за добър онкогинеколог, от който сте доволни?

# 11 156
Д-р Ямаков. Графикът му излиза в Супердок на 28-мо число на месеца, много бързо, в рамките на двайсетина минути, се запълва за целия следващ месец.

# 11 157
Доктор Димитър Йончев. Частен кабинет на ул Иван Вазов, оперира в Окръжна. Там е и завеждащ отделението. С опит, професионалист

# 11 158
Здравейте!Моля за препоръка за добър гастроентеролог в Еврохоспитал -Пловдив!

# 11 159
Д-р Росен Петров

Общи условия

Активация на акаунт