Бял списък за гр. Пловдив

• 2 788 279
  • 13 479
  •   2
Отговори
# 13 200
  • Euskal Herria
И аз търся ортопед. Който да се съгласи на домашен преглед за трудноподвижен възрастен. Коляното е отекло и го боли.

# 13 201
Яна, в другата тема ти препоръчаха д-р Светозар Попов. В ДКЦ 1 има и рентген, асансьор с който се стига до там, а кабинета на д-р Попов е срещу входа на поликлиниката, на първия етаж. Ако е с инвалидна количка ще е лесен достъпа. Ако трябва ревматолог, питай и за там мога да дам препоръка.

# 13 202
  • Euskal Herria
Благодаря, Кло! Прочетох и ще се организираме някак.

# 13 203
Според мен първо посети психолог.
Бях на психолог още след като се случи всичко и за известно време всичко беше наред. Но изведнъж се подгони един страх че ще се разболея от нещо и ще умра. От три месеца съм със страшен задух и късно осъзнах че правя паник атаки.Влачих се на изследвания-напълно здрава съм .И след разговор с личния доктор той стигна до заключението че може би имам нужда да посетя психиатър.

Казахте че сте изследвали всичко. А щитовидните хормони изследвахте ли? Най честата причина за паник атаки,във 90% от случаите,става въпрос за хормони. Проверете си щитовидните хормони,всичките и антителата! Едно Хашимото би обяснило и мъртвото раждане и паник атаките! Не бързайте със психиатъра,те изписват тежки и силни лекарства. Може би имате нужда от нещо леко,билково или хомеопатично,но проверете щитовидната!
Успех! Дано се съвземете бързо!

# 13 204
Можете ли да препоръчате добър гастроентеролог и диагностик за млад човек

# 13 205
Можете ли да препоръчате добър гастроентеролог и диагностик за млад човек
Доктор Атанас Калчев, Каспела.
Часове - през Супердок.

# 13 206
Здравейте, може ли някой да препоръча ревматолог за възрастен? Майка ми е с постоянна болка в едната плешка и отпред в в близост до сърдечната област. Личната й лекарка я насочва към невролог. Иначе майка е с ревматоиден артрит.

# 13 207
За ревматолог, д-р Пламен Тодоров в Каспела. Часове през Супердок за частния му кабинет. Работи с касата.

# 13 208
Здравейте!
Бихте ли могли да препоръчате рехабилитация, където са добри за кръст. С дискова херния на L5-S1 и препоръчват първо да се направи рехабилитация и ако не стане тогава операция. Попаднах на две клиники: Physiofix и Santilux. Дали имате мнения за тях ?

# 13 209
Не бих се занимавала с подобни клиники. Тези 2 не съм ги чувала. Не ми е ясно каква различна рехабилитация ще правят, от стандартната във всяка болница за рехабилитация.
Консултация с неврохирург имате ли?

# 13 210
Не бих се занимавала с подобни клиники. Тези 2 не съм ги чувала. Не ми е ясно каква различна рехабилитация ще правят, от стандартната във всяка болница за рехабилитация.
Консултация с неврохирург имате ли?

Здравейте, да имаме. Точно неврохирургът каза да се пробва първо с рехабилитация, тъй като дисковата херния е само отляво и не иска да я оперира. Каза, че ако рехабилитацията не помогне, тогава може и да я оперира ("Ще се опитаме да помогнем") му бяха точните думи. Не сме запознати много и затова реших да попитам.

# 13 211
Най-добрите за рехабилитация на дискови хернии са в Павел баня.

# 13 212
  • Пловдив
Мъжът ми, след две операции ходи на рехабилитация в Етиката до Второ районно /работят със здравна каса и доплащане/.
На санаториум до момента не е ходил и нямаме наблюдение.

# 13 213
Павел баня и от мен.

# 13 214
Тази Етика е само за пари. И мой познат ходи, такива измислени процедури, въобще не съм ги чула. Няма полза, естествено.
Аз ходя от години във Велинград, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт