Бял списък за гр. Пловдив

• 2 861 416
  • 13 813
  •   6
Отговори
# 2 280
Здравейте регистрирах се във форума за да ви питам да ме опътите за ДОБЪР и НАДЕЖДЕН детски хирург при възможност в ВМИ ! БЛАГОДАРЯ предварително !  bowuu

# 2 281
  • Fort Worth, TX
Здравейте регистрирах се във форума за да ви питам да ме опътите за ДОБЪР и НАДЕЖДЕН детски хирург при възможност в ВМИ ! БЛАГОДАРЯ предварително !  bowuu
Доц.Мошеков , д-р Стоков .

# 2 282
Глас за Мошеков и от мен,направи перфектна операция на дъщеря ми.

# 2 283
Д-р Ташев

# 2 284
Моля да ми препоръчате добър уролог, не става въпрос за дете, а за голям човек.  Praynig
Предварително ви благодаря  newsm51

# 2 285

Д-р Юри Анастасов, но е в Кранио-фациална хирургия. Иначе е блестящ.

# 2 286
Здравейте мили майки препоръчайте ми детски офталмолог!! Моля!!!!

# 2 287
Моля да ми препоръчате добър уролог, не става въпрос за дете, а за голям човек.  Praynig
Предварително ви благодаря  newsm51
Доктор Страшимир Иванов.Работи в ДКЦ-то в Тракия

# 2 288
Момичета, имам нужда от съвет - утре (събота) при кого мога да заведа детето, за очен проблем? Има ли смисъл да ходим да висим в спешния в Хирургиите, или да търся очен лекар на частно? С конюктивит сме (подозирам) и искам да го погледне лекар, а до понеделник е абсурдно да чакам..

# 2 289
  • Пловдив
Частна очна болница "Луксор" работят и в събота.
http://luxorclinic.com/ със сигурност ще могат да помогнат,но планено.Иначе работят и с направление от ЛЛ,но тогава ще ставе по-бавно.

# 2 290
Stef,минала неделя водихме сина ми в хирургиите направо в очното отделение.Положението беше спешно и не че помогнаха кой знае колко но поне ме успокоиха,че не е нещо много лошо.Дадоха и едно мазило и до там.В понеделник с направление го заведохме на очен лекар,защото проблема се задълбочи.

# 2 291
Благодаря ви, момичета Hug
Утре сутрин ще видим какво ще правим,поне имам 2 опции къде да отидем.

666- пожелавам на детенцето ти да се оправи бързо!

# 2 292
Моля да ми препоръчате добър уролог, не става въпрос за дете, а за голям човек.  Praynig
Предварително ви благодаря  newsm51
Доктор Страшимир Иванов.Работи в ДКЦ-то в Тракия

Благодаря, много   bouquet

# 2 293
Да ви попитам д-р Костов (кожен лекар) - утре имаме час при него в кожния диспансер(не в частния кабинет)за малката,но дали работи със здравната каса(забравих да питам) да знам дали преди това да мина през нашето педи Hug

# 2 294
  • Пловдив
Да ви попитам д-р Костов (кожен лекар) - утре имаме час при него в кожния диспансер(не в частния кабинет)за малката,но дали работи със здравната каса(забравих да питам) да знам дали преди това да мина през нашето педи Hug

Щом не е в частния му кабинет, а в кожния диспансер, трябва да работи с направление. Аз съм водила дъщеря ми при друг лекар без направление и си платих, но на регистратурата ме питаха дали ще е платен прием или нося направление. Ако искаш се обади на регистратурата и питай.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт