Бял списък за гр. Пловдив

• 2 855 171
  • 13 790
  •   1
Отговори
# 2 535
Дами, май тук бях срещнала координати на похвален невролог. Върнах десет страници назад, но не намирам. Може и другаде да съм чела, някъде си бях и записала, ноо...
Та ако може координати и препоръки?! Имам една болка около гръбнака, която от познати се квалифицира като "прищипан нерв", но искам да ме види специалист.

Gali D, Медлайн работи със ЗК. По другите въпроси не мога да коментирам.

# 2 536
Аз преди няколко месеца ходих при Д-р Стоянова в ДКЦ 2. Доволна съм!  Peace

# 2 537
момичета преди доста време тук някой беше похвалил една частна клиника, където като си направиш абонамент, прегледите са ти безплатни и имали много добро отношение към децата и сериозно отношение към заболяванията им.Моля да ми я кажете и малко повече подробности.Ако искате пишете на лични , за да не задръстваме тук. Благодаря!

# 2 538
Това е интересно - ще може да го дадете като инфо тук  Simple Smile  bouquet

# 2 539
 БиРенкА ,след като смених няколко невролози/за доста сериозни проблеми и усложнения,но всичките свързани с гръбначния стълб/,стигнах до д-р Таня Каракашян в МЦ"Хипократ".Мога да кажа,че за мен това беше най-добрия доктор,който съм срещала напоследък/а съм срещала доста,по стечение на обстоятелствата/.Другата лекарка,невроложка,която бих препоръчала е д-р Милвена Коева/при нея съм ходила само за изследвания-ЕМГ и доплер,но пак останах с много приятни впечатления/-тя приема в същия район-на бул"Победа",след моста на Герджика.

# 2 540
Мерси, Люба! Май беше мъж лекаря, за когото четох, но може и да се бъркам. Работят ли с направление лекарките, за които пишеш?

момичета преди доста време тук някой беше похвалил една частна клиника, където като си направиш абонамент, прегледите са ти безплатни и имали много добро отношение към децата и сериозно отношение към заболяванията им.Моля да ми я кажете и малко повече подробности.Ако искате пишете на лични , за да не задръстваме тук. Благодаря!
Да не става въпрос за Пловдивмед, в Транспортна болница?
https://www.facebook.com/plovdimed

# 2 541
  • Пловдив
Сигурно е д-р Бързински. Кабинетът му е до църквата "Св. Иван Рилски". Улицата е "Анри Барбюс", но не помня номер.

# 2 542
Да и двете лекарки работят със ЗК.

# 2 543
  • Пловдив
http://velaclinic.com/ Да не е това  newsm78

# 2 544
Скъпи мами да ви се оплача днес ходих да питам и ми казаха че доктор Силвия Славова неможе да ми бъде педиатър на бебчо. Crying or Very sad Препоръчаха ми доктор  ПЕТРАНА АРГИРОВА КРАЕВА която работи в АВРОРА МЕДЛАЙН заедно със Славова. Моля за отзиви за тази докторка......

# 2 545
Или Пловдивмед в Транспортна болница? Аз съм много доволна от там!

# 2 546
Малко подробности за проявяващите интерес.Вчера се обадих във Вела/другата ми е много далеч/.При сключване на абонамент той започва да тече веднага, но минимума който може да се сключи е за 3 месеца, а в момента сме на такъв хал, че не мога да си позволя да изсипя 100 лева на куп, макар че като ги разхвърлиш са си нищо.Проблема е, че нямат лаборатория, но пък поемат разходите за изследвания и човек може да ги направи където иска.
И да ви попитам знаете ли някоя лаборатория, която да е денонощна в Пловдив, като изключим тази към спешните кабинети?

# 2 547
Момичета, моята гинеколожка не е в Бг в момента, а имам направление по ЗК и имам  оплаквания. Препоръчайте ми някой по ЗК утре да отида на преглед. Д-р Танев преглежда във ДКЦ2 , какво знаете за него?

# 2 548
Или Пловдивмед в Транспортна болница? Аз съм много доволна от там!
Моля те, пиши повече за Пловдивмед, много ме интересува! Може и на лични!

# 2 549
Decu благодаря за отговора и на другите които писаха на лични   bouquet

mimim85
за Д-р Краева-събрах мнения от познати и ми я препоръчаха-давала направления без проблем,лекува и с хомеопатия и може да и се обаждаш и по телефона-вдига и обяснява.

Та аз сега съм в голяма дилема Краева или Джарова  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт