Бял списък за гр. Пловдив

• 2 784 677
  • 13 439
  •   1
Отговори
# 7 620
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър психиатър  в Пловдив?

# 7 621
  • Карлово/ Пловдив
някой ходил ли е на ирисодиагностика, може ли да препоръчате специалист?
Д-р Сашка Николова

# 7 622

Д-р Андреева в мед. център Брод

# 7 623
Моля да ми препорьчате добьр офталмолог за вьзрастен Ще бьде за второ мнение .Да бьде внимателен и добьр специалист

# 7 624
  • Пловдив
Моля да ми препорьчате добьр офталмолог за вьзрастен Ще бьде за второ мнение .Да бьде внимателен и добьр специалист

Roza111, дядо ми имаше перде на едното око преди около 5 г. и не виждаше изобщо. Беше на операция с лазер за смяна на лещата и остана много доволен. Вижда си перфектно след лазера, даже умува дали да не направи същото и на другото око, където има леко перде, а той ходи на д-р веднъж на 20 г. Sweat Smile
Не помня обаче как се казваше жената-офталмолог, която проведе интервенцията. Ще питам утре и ще пиша. ММ също ходи при нея за смяна на диоптър и беше доволен от резултата.

# 7 625
д-р Минева

# 7 626
Благодаря за отговора ,но кьде преглежда и работи ли сьс здравна каса

# 7 627
Благодаря за отговора ,но кьде преглежда и работи ли сьс здравна каса

Да, работи с касата. Кабинетът е в "Селена".

# 7 628
  • Пловдив
Roza111, Петя Аврамова се казва офталмолога, за когото писах по-горе. Работи със ЗК, но не знам къде работи в момента.

# 7 629
  • Карлово/ Пловдив

Д-р Асен Бешков -
Доц. Стефан Попов - и двамата от Умбал " Св. Георги " - клиника по психиатрия, имат и частни кабинети.

# 7 630
Здравейте,пловдивчани имам нужда от добър и най-вече добре обясняващ гинеколог, става въпрос за ендометриоза и ми се иска да е вещ в "т
ази област. Надявам се искрено някой да съдейства с отзиви.

# 7 631
Здравейте. Бихте ли препоръчали добър дентален имплантолог?

# 7 632
Здравейте, можете ли да ми препоръчате съдов лекар в Пловдив, който да работи с касата? Става въпрос за разширени вени и пукнати капиляри на краката,
Благодаря предварателно!

# 7 633
  • Пловдив
Здравейте, можете ли да ми препоръчате съдов лекар в Пловдив, който да работи с касата? Става въпрос за разширени вени и пукнати капиляри на краката,
Благодаря предварателно!
Др Паница в ДКЦ-то до Ресторант Стадиона

# 7 634
 И на мен ми е интересно мнение за добър имплантолог.Според мен добър е този,на когото имплантите издържат повече от 4-5 години.Вече знам за няколко познати,на които след слагане до 1 година се разклащат. Единия си ги е правил в известна клиника тук много импланти с мостове върху тях и няма 2 години всички се клатят и са в чуденка какво да правят. 
Здравейте. Бихте ли препоръчали добър дентален имплантолог?

Общи условия

Активация на акаунт