Бял списък за гр. Пловдив

• 2 782 759
  • 13 437
  •   9
Отговори
# 780
Търся детски гинеколог, освен д-р Йончева.

avia, мисля че ти беше ходила при някаква друга жена. Би ли споделила. Може и на ЛС.

# 781
Някой може ли да ми даде координати на д-р Анелия Тодорова-Дошмановска, невролог в ДКЦ Свети Георги. Благодаря:)

# 782
  • Пловдив

avia, мисля че ти беше ходила при някаква друга жена. Би ли споделила. Може и на ЛС.
dunaika, единствения детски гинеколог в Пловдив - имам предвид със специалност, а не просто който работи и с деца е д-р Атмаджова. Работи със ЗК, кабинетът и се намира в ДКЦ-то на Васил Априлов.  Много съм доволна - случвало се е да я търся и когато е била в отпуск и пак била изключително загрижена и отзивчива.  Peace
Стискам палци да не е нещо сериозно и детенцето ти бързо да се оправи  Praynig

# 783
avia, благодаря ти.  Hug

# 784

Знам, че д-р Димитрова от ВМИ работи много с деца. За съжаление не знам дали работи с касата и какви са координатите й. Ако се интересуваш, мога да потърся...
Успех Hug

# 785
Някои ходил ли е скоро при д-р Косев или Христов (мамолози), да каже каква е цената на прегледа ?
Благодаря много !  Hug

# 786
Най-добре си вземи направление. Иначе мисля, че 15 лв беше ехографията, но все пак се обади на информация на 2ро ДКЦ /имат хубав уебсайт/. Мамографията се плаща отделно.

# 787
Мамографията се плаща отделно.
Мамографията не се ли прави след 35 години, или съм в грешка ?  Rolling Eyes
За мой срам - досега никога не съм ходила на профилактичен преглед.  Embarassed
Дрози, бих си взела направление, но тъй като искам да отида и на гинеколог - лекарят едва ли ще ми даде 2 направления наведнъж.

# 788
  • о`майна лунна нощ е
Джей, взимаш си направление на гинеколог, а той те препраща пак с направление към мамолог. Така правят.

# 789
Аз си взех за гинеколог, той ми даде за хирург и хирурга ми даде за ехография. Ти можеш направо да искаш от гинеколога - направлението обхваща и ехографията и мамографията - Косев обикновено прави и двете, ако види нещо на мамографията което го притеснява /имай предвид, само че може гинеколога да иска да ти направи ехографията и да не те праща при Косев /между другото Косев е страхотен специалист - вече 3та година ходя аз и водя и детето при него/. Мамографията може да ти я правят и преди 35  Peace

# 790
Благогодаря за изчерпателния отговор.  Hug Heart Eyes
Ще поискам от гинеколога тогава, дано да ми даде.
Иначе и аз съм се насочила към Косев след многобройните положителни мнения, изказани за него.

# 791
  • панагюрище
Здравейте!
Може ли да ми кажете къде се намира кабинетът на доц. Бошева и  трябва ли да си записвам час предварително за преглед. Звъня на телефоните, който са дадени тук във форума, но никой не се обажда.

Благодаря предварително!

# 792
  • Пловдив
Момичета,знаете ли добър нефролог,че май нещо имам проблеми с бъбреците.Повъзможност да работи с касата,но ако не намеря такъв може и на частно

# 793
Момичета,знаете ли добър нефролог,че май нещо имам проблеми с бъбреците.Повъзможност да работи с касата,но ако не намеря такъв може и на частно
Виж по-назад в темата. С касата няма да намериш добър за детето, освен ако не отидеш при Миленков, но в Детска клиника направо.
Иначе той приема и частно. Другия детски специалист нефролог го беше писала една мама по-назад  Peace

# 794
  • Пловдив
Аз търся нефролог за себе си,не за малката

Общи условия

Активация на акаунт