Бял списък за гр. Пловдив

• 2 851 736
  • 13 773
  •   2
Отговори
# 7 800
Някой може ли да препоръча добър и много търпелив детски зъболекар? По възможност да работи в събота. За дете на 5. Само като и спомена изпада в истеричен рев. А има кариес. Всячески искам да избегна пълна упойка.

д-р гьозова
има страхотен подход към децата
http://dentalnaklinika.com/

# 7 801
Още 1 глас за д-р Гьозова, дъщеря ми ходи с желание на зъболекар при нея, макар, че при нас засега е нямало проблемни зъби, но започнахме със смяната на млечните и я водим по-често.

# 7 802
Някой може ли да препоръча добър и много търпелив детски зъболекар? По възможност да работи в събота. За дете на 5. Само като и спомена изпада в истеричен рев. А има кариес. Всячески искам да избегна пълна упойка.

д-р Деница Шумкова, кабинетът й е срещу военна болница.

# 7 803
  • Точно където трябва
Работи ли в събота?

# 7 804
Препоръчайте ми добър дерматолог, моля
 ( трябва спешно в следващите няколко дни да намеря такъв....)

# 7 805
Препоръчайте ми добър дерматолог, моля
 ( трябва спешно в следващите няколко дни да намеря такъв....)
Аз съм доволен от доктор Веселина Йорданова.

# 7 806
Здравейте! Спешно се опитвам се да събера мнения за добър уролог, който да се занимава предимно с прегледи на простата, при възможност да работи със ЗК, но съм ок и за платен прием. Благодаря!

# 7 807
  • Пловдив
Здравейте.Наскоро и аз се интересувах за добър уролог за свекъра.Препоръча ха ми Д-р Антонов в ДКЦ Св.Георги. и урологията в Уромедикс на 3 ет.на Транспортна б-ца.И на двете места няма предваритуално записване на часове,а прегледите са по ред на идване.И двете места работят с направления.

# 7 808
  • Карлово/ Пловдив
Уролог Д-р Антонов
Кожен Д-р Веселина Йорданова
Ало искате координати, може да пишете на лично!

# 7 809
  • Пловдив
Здравейте.В Каспела УНГ лекар може ли да те прегледа сутринта без предварително записан час ?

# 7 810
# 7 811
  • до едно тепе
Здравейте. Търся отзиви за д-р Копаранова и д-р Ангел Кръстев. Кардиолози в ДКЦ 1. За диспансеризация става въпрос.

# 7 812
  • Карлово/ Пловдив
Д-р Копаранова - кардиолог и в Медицински център " Хипократ - Н" е добър специалист, има доста положителни мнения.
Д-р Ангел Кръстев не го познавам, познавам Д-р Божидар Кръстев от транспортна болница Кардиолог.
Поздрави!

# 7 813
  • Пловдив
Някой може ли да даде актуална информация за ваксината Катрапс? Т.е. поставя ли се някъде, освен в кабинета на проф. Хаджиев?

# 7 814
Някой може ли да даде актуална информация за ваксината Катрапс? Т.е. поставя ли се някъде, освен в кабинета на проф. Хаджиев?
Само в трите кабинета на Хаджиеви. Погледни тук.

Общи условия

Активация на акаунт