Бял списък за гр. Пловдив

• 2 783 494
  • 13 437
  •   1
Отговори
# 810
Бира с таратор, доволна ли си от д-р Жоро Петров и по какъв въпрос си го търсила - за дете или за възрастен човек, моля те да ми отговориш, защото спешно ми трябва ортопед за възрастен човек. Майка ми е много зле с едното коляно и ми трябва наистина добър ортопед. Предварително благодаря!  bouquet

# 811
Бира с таратор, доволна ли си от д-р Жоро Петров и по какъв въпрос си го търсила - за дете или за възрастен човек, моля те да ми отговориш, защото спешно ми трябва ортопед за възрастен човек. Майка ми е много зле с едното коляно и ми трябва наистина добър ортопед. Предварително благодаря!  bouquet

За себе си за коляното и за баща ми за кръста. Той е приятел на мои колеги, но наистина е абсолютно компетентен. Даже пропуснах да отбележа, че е ортопед - хирург. Оправи мен, баща ми, колегите ми и техните деца...
Гарантирам ти внимателно и компетентно обслужване.  Peace

# 812
Бира с таратор, страшно много ми помагаш в момента! Благодаря ти от все сърце!  bouquet

Става въпрос за коляното на майка ми. Ще отидем при него със сигурност. Лека вечер и всичко по, по, най!!!

# 813
Бира с таратор, страшно много ми помагаш в момента! Благодаря ти от все сърце!  bouquet

Става въпрос за коляното на майка ми. Ще отидем при него със сигурност. Лека вечер и всичко по, по, най!!!

За нищо!  Hug
Бързо оздравяване на майка ти!  Praynig

# 814
Здравейте , много мнения изчетох за специалисти УНГ в Пловдив и не мога да взема решение къде да заведа малкия ? Взела съм направление ,така че ми трябва лекар ,който работи със здравната каса.Чувам много добри отзиви за д-р Карен Джамбазов , но той не разоти с направления.Засега като че съм се  спряла на д-р Лилия Милинич,но и негативи прочетох за нея(като и за всеки друг) и затова все още се чудя къде да заведа мъника . Ще съм ви благодарна ако изкажете мнение по въпроса и ми препоръчате лекар,от който сте доволни. Благодаря ви предварително.

# 815
Мимито, препоръчвам ти д-р Христо Петров 0889/530750. Работи с направление. Приема в частния си кабинет всеки следобед от 15-19 ч., но си запиши час, защото има много пациенти. Не мога да си спомня точният адрес, но той ще ти го каже по телефона. Оперира в ЧК "Тримонциум". Изключително добър специалист и човек.
Оперира на дъщеря ми сливиците, много сме доволни. Освен това ми е лекувал тежък синузит, на съпруга ми също. Когато отидеш с направление, после цял месец следи състоянието на детето, ако се наложи. Успех и дано бързо се оправи малкия!  bouquet

# 816
Мимито, препоръчвам ти д-р Христо Петров 0889/530750. Работи с направление. Приема в частния си кабинет всеки следобед от 15-19 ч., но си запиши час, защото има много пациенти. Не мога да си спомня точният адрес, но той ще ти го каже по телефона. Оперира в ЧК "Тримонциум". Изключително добър специалист и човек.
Оперира на дъщеря ми сливиците, много сме доволни. Освен това ми е лекувал тежък синузит, на съпруга ми също. Когато отидеш с направление, после цял месец следи състоянието на детето, ако се наложи. Успех и дано бързо се оправи малкия!  bouquet
Благодаря ти много .Сега и аз чета за него.Адресът е Цап Борис трети 159 и мисля да му звънна.След прегледа ще пиша как е минало.Благодаря още веднъж.

П.П. Записах си час за 17:15 ч. в сряда.

# 817
Мимито и аз благодаря за адреса, сега си го записах. Ще чакам да споделиш как е минало, дано да останеш доволна!

# 818
Мимито и аз благодаря за адреса, сега си го записах. Ще чакам да споделиш как е минало, дано да останеш доволна!
За нищо . А ще ми кажеш ли къде се намира точно кабинета,че забравих д го питам,а сега ровя карти на Пловдив.Май е до ПУ-то и около Тримонциум някъде.  newsm78

# 819
За нищо . А ще ми кажеш ли къде се намира точно кабинета,че забравих д го питам,а сега ровя карти на Пловдив.Май е до ПУ-то и около Тримонциум някъде.  newsm78

Не  - след ПУ -то и от другата страна на булеварда. Подминаваш ПУ и стигаш до кръстовището на сточна гара. Там е , но -от другата страна , където май се изкарват карти за градски транспорт . Има табела от към булеварда ...

# 820
Знам, че е писано много за алерголозите, но сега вече наистина ми трябва някой, на който може да се разчита
Засега съм се ориентирала към д-р Маркова - става въпрос за бебе на 4 месеца. Да отивам ли тук или да търся нещо към София направо?

Също и добър съдов хирург за разширени вени да ми препоръчате.

# 821
Трябва ми добър кожен за малката, че сме пипнали едни упорити гъбки под ноктите  Sick
Благодаря   bouquet

# 822

Не  - след ПУ -то и от другата страна на булеварда. Подминаваш ПУ и стигаш до кръстовището на сточна гара. Там е , но -от другата страна , където май се изкарват карти за градски транспорт . Има табела от към булеварда ...
Благодаря ти много

# 823
Трябва ми добър кожен за малката, че сме пипнали едни упорити гъбки под ноктите  Sick
Благодаря   bouquet

Д-р Арабаджиева в 5-та поликлиника в Тракия.  Peace
Аз лично съм много доволна от нея.
Ако желаеш, мога да напиша координатите от визитката й.

# 824
Благодаря   bouquet

Д-р Арабаджиева в 5-та поликлиника в Тракия.  Peace
Аз лично съм много доволна от нея.
Ако желаеш, мога да напиша координатите от визитката й.
Ще съм ти благодарна за координати и ако знаеш дали работи с касата newsm78

Общи условия

Активация на акаунт