Бял списък за гр. Пловдив

• 2 847 990
  • 13 762
  •   1
Отговори
# 9 045
Тази кой ти я прави?

# 9 046
  • Пловдив
Здравейте, можете ли да препоръчате гинеколог за оправяне на предишна лапароскопска операция?
Аз моята я правих преди два месеца при д-р Даниел Ставрев, Селена.Доволна съм, понеже всичко си ми е на мястото си.Другото като стане, ще пиша и него. Relaxed

# 9 047
Елънче, с лазер ли ти я прави или с шевове? Имам предвид дали след като ти е отстранил кистата ти е обгорил яйчника с лазер или с шевове ти го е зашил?

# 9 048
Здравейте! Някой може ли да препоръча добър репродуктивен Гинеколог в пловдив да рабти с нзок.До сега претърпях два спонтанни аборта и вече не искам да живея пак тези моменти.Благодаря ви

# 9 049
  • Пловдив
Няма такъв...тези процедури са платени.
Само преглед надали ще ти свърши работа...виж Петрова в Ню лайф. Преди приемаше по касата.

# 9 050
Да препоръчате невролог,който работи в болница?Баба ми изкара Ковид и от тогава се случва нещо с нея.Забравя,неориентирана е ,притеснителна,тревожна,казва,че главата и се мотала.
Водихме я ,при един(в частен кабинет),но без да и направи обстоен преглед с изследвания и изписа само антидепресанти и това беше.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 20:31 от Morkovel99

# 9 051
  • Пловдив
Оф, да пази Господ. Никого нямам намерение да хваля. Като не се шие с лазер, какво се прави с лазер. Какво очакваш от лазера. И без лазери, и без Джордж Лукас, са се правели операции, да не повярваш. По мое време лазери нямаше. Хич, ама хич не си наясно. И затова ще ти вземат парите на драго сърце, където и да отидеш. Нали се сещаш, че ти спиш, интубирана си. Що пък да не те излъже, че ти е направил ЛАЗЕР. Недей в Пловдив. Пълни шарлатани са.
Елънче, с лазер ли ти я прави или с шевове? Имам предвид дали след като ти е отстранил кистата ти е обгорил яйчника с лазер или с шевове ти го е зашил?

# 9 052
И едно време не се шиеше яйчник, само се махаше кистата . Ама той решил и ме зашил  -  при това без да ми каже - като имам проблем с тези биоразградими влакна. Що пък да ти каже, че ще те шие с конци като му плащаш 1200 лв. Може би трябва да им платиш  10 000 лв за да си отворят и да ти обяснят какво точно ще ти правят на тялото пък ти да си решиш искаш или не искаш.

# 9 053
Определено в Пловдив не. Гинеколог в Пловдив ми е казвал в Пловдив няма кой да ти помогне. Отивай в София или Плевен, само там могат да ти помогнат. Аз ходя при Карагьозов в София, но с часовете е проблем, трябва да се следи за по скорошен час иначе е за след около 7 месеца.

# 9 054
Момичета, знам че тук се пише за лекари, но дали ще може да помогнете с инфо за  добра лаборатория в която се извършват  спермограми? Знам за всички правила, мин.година ММ прави една, но искаме тази да повторим цялото упражнение....а мин.година той търча рано сутрина до центъра на града, но сега тези дни няма как да отиде до там и иска някоя, която да взима пробата по-близо ( Тракия). Объркано май го написах, сори, но наистина ми трябва някоя с добри отзиви и близка лаборатория. 🤗

# 9 055
  • Пловдив
Момичета, знам че тук се пише за лекари, но дали ще може да помогнете с инфо за  добра лаборатория в която се извършват  спермограми? Знам за всички правила, мин.година ММ прави една, но искаме тази да повторим цялото упражнение....а мин.година той търча рано сутрина до центъра на града, но сега тези дни няма как да отиде до там и иска някоя, която да взима пробата по-близо ( Тракия). Объркано май го написах, сори, но наистина ми трябва някоя с добри отзиви и близка лаборатория. 🤗
Доколкото знам, спермограма се прави САМО в репродуктивна клиника.В обикновените лаборатории резултата няма да е обективен.Чела съм много теми в Проблемно забременяване и съм 99.9% сигурна в това, което пиша.Вариантите са Селена,Ню лайф, Бора и КИРМ (последните две не сме ги посещавали).Не са в Тракия..

# 9 056
Селена и Ню Лайф - коя от двете е по-добра? Може ли насоки?

# 9 057
  • Пловдив
Аз съм ЗА Селена.И в двете ходихме.На Ню лайф морфологията е по Крюгер,на Селена по СЗО,имайте го предвид.Разликата в процентите да не ви стресне. 😊

# 9 058
Аз съм ЗА Селена.И в двете ходихме.На Ню лайф морфологията е по Крюгер,на Селена по СЗО,имайте го предвид.Разликата в процентите да не ви стресне. 😊
А кое е по-добър вариант? Много ме е яд, че не запазих предните изследвания. След като бяха разтълкувани, до месец два ги изхвърлих... Бяха супер, защо да ги пазя 😔

# 9 059
  • малкия йеросалим
Препоръчайте ми моля добър мануален терапевт.

Общи условия

Активация на акаунт