Бял списък за гр. Пловдив

• 2 775 422
  • 13 407
  •   4
Отговори
# 375
Има мами, които са доволни, но лично аз не бих отишла да раждам във Втора градска Peace
Защо?

# 376
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми спешно детски гинеколог. Дъщеричката ми има срастване на лабиите и ми е необходим лекар, който няма да я "дере на живо" и който не би направил нещо без мое позволение!
Моля, ако някой може да ми даде и повече информация в ЛС за седиране и анестизии в тези случай.

# 377
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми спешно детски гинеколог. Дъщеричката ми има срастване на лабиите и ми е необходим лекар, който няма да я "дере на живо" и който не би направил нещо без мое позволение!
Моля, ако някой може да ми даде и повече информация в ЛС за седиране и анестизии в тези случай.

Ами знам че доктор Димитрова е детски гинеколог .

Аз избрах да раждам в голяма болница за "всеки случай" ,ако недай си боже има усложнение.

# 378
Д-р Бонка Йончева, ул. Иван Вазов №78, тел.032/ 627140. Това е майката на д-р Йончев, в един кабинет преглеждат, мисля, че тя приема сутрин. Тя е детски гинеколог. Нямам представа обаче дали е добра и внимателна.

# 379
Първото ми раждане беше във Втора Градска
Според мен
Плюсове
1. Докторът си разбира от работата, въпреки че не е телевизионен говорител - доста пестелив е откъм думи
2. Беше наистина чисто, доволна съм от педиатрите, мед сестрите
3. Обърна ми се много внимание и от акушерките, въобще всички
4. Помогнаха ми много за кърменето - парадокс, въпреки, че бебета стоят при тях

Минуси
1. Водех се преносила и ме наблъскаха с окситоцин или каквото е, та при раждането си видях всички роднини. Според мен терминът ми беше объркан, но не се знае и това със сигурност.
2. Дали когато си е проправяло път или при хващането - бебето ми беше със счупена ключица - това не е сигурно и не може да се твърди, факт е, че  почти не си движеше лявата ръка до шестия месец, а той си я е щадял. Няма последствия никакви към ден днешен. Що нерви и пари потрошихме по невролози, рехабилитатори, докато една рентгенова снимка по друг повод не приключи въпроса.
3. От раждането имах толкова много шевове, че не можех да стана поне 20 дни след това. Беше направо кошмар.
4. След това когато отидох на контролен преглед, месец след раждането, без да ми се направи микробиология ми се предписа лекарство за гъбички.

Познай дали бих отишла да родя пак там?
Иначе за доктора и хората, които работят там имам голямо уважение.

# 380
За д-р Карягьозян съм писала вече назад в темата,но да си кажа и сега-наистина не е от приказливите,но работата си я върши перфектно......пък ако си питаш и обяснения ще получиш.Имам едно нормално раждане и една гинекологична операция  по спешност при него-и двата пъти останах много доволна.Като цяло съм  със много добри впечатления и от отношението на останалия персонал в отделението-всички са много мили и компетентни.Отделението е много чисто и дори да е препълнено,това не се отразява на пациентите/откъм внимание и отношение/.Вярно е,че и аз при раждането си отнесох системата с окситоцина,но пък тогава и аз не бях наясно,та не съм спорила и отказвала/пък и доколкото знам това си е масова практика и другаде/.
За д-р Йончева,съм малко скептична,ходила съм при нея преди 7 години и още тогава не ми се видя много  в час/откъм адекватност на лечението и като ефект най-вече/....иначе е много мила,но само това не стига.

# 381
Много е тясно във Втора градска (поне, когато аз бях беше така- 2003). Акушерките и детските сестри бяха внимателни. На моето бебе, родено там ключицата също беше счупена (разбра се от рентгенова снимка на белия дроб), но съм израждана с цезарово сечение (имах достатъчно други проблеми не по вина на болницата, та да отдам голямо значение на това и да обвинявам Д-р Карагозян). Въстанових се бързо, без усложнения...

# 382
На моето бебе, родено там ключицата също беше счупена (разбра се от рентгенова снимка на белия дроб), но съм израждана с цезарово сечение (имах достатъчно други проблеми не по вина на болницата, та да отдам голямо значение на това и да обвинявам Д-р Карагозян). Въстанових се бързо, без усложнения...

Е, хубаво, ама като видиш, че детето ти не си движи ръката и тръгнеш по невролози със съмнения за парези и тн т Кошмарът е пълен.
И на нас точно по същия начин се откри - снимка на белия дроб. Обаче ние забелязахме ръката на 3 месеца - до 6 месеца по невролози, рехабилитатори и тн т. Представям си какво му е било на душичката - то го боли от счупването, ние се опитваме да раздвижим. Чудя им се на тези невролози, при които бях, на някои имената им са тук в белия списък - не им ли мина през ума за счупването и да го отхвърлят като вариант, ами трябваше да наливаме парички в прегледи и терапии до откат. Плачът не е бил от лиготия. И на 8 месеца снимката и тогава стана ясно...

Наистина не можеш да обвиниш някой без доказателства, пък и не са го направили нарочно
Но нито ти, нито аз сме първите с такова счупване. Аз лично знам за още 2 там. С теб стават 3. Хич не е малко за статистиката, нали?

# 383
Може ли да ми препоръчате добър ендокринолог в Пловдив.
А също и кардиолог,пак в Пловдив.

# 384
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате добър ендокринолог в Пловдив.
А също и кардиолог,пак в Пловдив.

Ендокринолог доцент Орбецова

# 385
Аз да питам пък за добър невролог/по ЗК ако може/?

# 386
за ендокринолог д-р МИНЧЕВА.аз ходя при нея от доста време 7-8год.

# 387
Бихте ли ми препоръчали педиатър подкрепящ кърменето и освен това искам да е хомеопат. Не бих искала да тъпчат Лили с антибиотици за всяко кихане.
Видях списъка на първа страничка. Чудесен е, но не ми дава тази информация която ми е необходима, а  нямам толкова време да прегледам цялата темичка, че и предишната.
Благодаря на всички!  Heart Eyes

# 388
д-р Николова   гр Пловдив ул Петко Тодоров 7   моб .тел. 0888586872

# 389
аз пък съм бременна най-накрая и бях при мерджанов, та вече имам новата информация - адрес: Бул. "Ал. Стамболийски" 107, медицински център "Южен полъх", на втория етаж кабинетът срещу стълбите вляво. намерих и сайта на доктора - там има пълна инфо:
http://teodormerdjanov.info/

Общи условия

Активация на акаунт