Бял списък за гр. Пловдив

• 2 774 910
  • 13 407
  •   4
Отговори
# 390
  • Пловдив
Искам да попитам някой може ли да ми препоръча детски нефролог (от личен опит) за гр. Пловдив и евентуални координати. Благодаря.    bouquet

# 391
  • Пловдив
Искам да попитам някой може ли да ми препоръча детски нефролог (от личен опит) за гр. Пловдив и евентуални координати. Благодаря.    bouquet
Мила, мисля, че в Пловдив няма педиатър с малка специалност нефрология. Искрено се надявам да греша ...

# 392
Д-р Миленков, ВМИ-детска клиника
Доц.Бошева също

# 393
На моето бебе, родено там ключицата също беше счупена (разбра се от рентгенова снимка на белия дроб), но съм израждана с цезарово сечение (имах достатъчно други проблеми не по вина на болницата, та да отдам голямо значение на това и да обвинявам Д-р Карагозян). Въстанових се бързо, без усложнения...

Е, хубаво, ама като видиш, че детето ти не си движи ръката и тръгнеш по невролози със съмнения за парези и тн т Кошмарът е пълен.
И на нас точно по същия начин се откри - снимка на белия дроб. Обаче ние забелязахме ръката на 3 месеца - до 6 месеца по невролози, рехабилитатори и тн т. Представям си какво му е било на душичката - то го боли от счупването, ние се опитваме да раздвижим. Чудя им се на тези невролози, при които бях, на някои имената им са тук в белия списък - не им ли мина през ума за счупването и да го отхвърлят като вариант, ами трябваше да наливаме парички в прегледи и терапии до откат. Плачът не е бил от лиготия. И на 8 месеца снимката и тогава стана ясно...

Наистина не можеш да обвиниш някой без доказателства, пък и не са го направили нарочно
Но нито ти, нито аз сме първите с такова счупване. Аз лично знам за още 2 там. С теб стават 3. Хич не е малко за статистиката, нали?
Каспър, не омаловажавам факта (точно за статистиката го написах) иначе съжалявам, че го споменавам, но детенцето ми тогава почина на 40 ден не връзка с израждането и грижите, така че беше рано за последствия и късно за мерки за счупената ключица...Иначе статистичаски това усложнение от раждането е едно от най-честите по принцип (не само във Втора градска болница) и обикновено не се разбира от родителите или се узнава в последствие, когато проблемът е отшумял.
Аз съм далеч от мисълта да хваля и препоръчвам тази болница, просто дадох факти от личен опит, а изводите оставям на четящите.
Иначе познавам и две момичета, раждали нормално, които никога не биха отишли втори път там.

# 394
  • Пловдив
Доц.Бошева също

а координатиима ли? Мерси.

# 395
  • до Пловдив
Доц.Бошева също

а координатиима ли? Мерси.

д-р Миленков   ул. Средец 32    моб. тел: 0888 320 870

доц.бошева-служ.тел-602547,мобилен-0898631424

# 396
  • Пловдив
Много благодаря   bouquet

# 397
Трябва ми консултация с невролог-вегетолог. Дори не знаех, че има такава специалност. Моля, някой да даде идея!

# 398
Благодаря от цялото си сърце на д-р Кунчев от родилното на "Весела" за прекресното ни момченце.Целувам Ви ръка докторе, бъдете здрав и Бог да Ви благослови Вас и симейството Ви!
И по невероятен начин праска диагнози ей така от нищото. Какъв стрес изживях 2 дни само аз си знам !  ooooh!

# 399
Трябва ми консултация с невролог-вегетолог. Дори не знаех, че има такава специалност. Моля, някой да даде идея!
Какво е вегетолог?Познавам много невролози, но не съм чувала за вегетолог newsm78

# 400
В Пловдив не знам.
Иначе доц. Цветкова и доц. Василева от ИСУЛ, Клиника по неврология.

# 401
Какво е вегетолог?Познавам много невролози, но не съм чувала за вегетолог newsm78
Вероятно има отношение към вегетативната нервна система.

# 402
Това и аз си го помислих, но дали е така?

# 403
Това и аз си го помислих, но дали е така?
Да,така е. Peace

# 404
Ок.Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт