Бял списък за гр. Пловдив

• 2 942 078
  • 14 158
  •   3
Отговори
# 2 025
Благодаря, но все пак попитах за неин телефон, там няма неин телефон. Преди малко се обаждах, но нямали свободен час до края на месеца. А тя личен телефон в кабинета няма!!! Peace  bouquet

# 2 026
  • Пловдив
Наскоро четох за друг случай, при който с всичката налична апаратура в университетска болница, бебенцата почиват. Не намерих сили да пиша, но сега като, чета че пак в болница с апаратура почива бебе, без да се използва същата тази апаратура, за да се разбере има ли проблем или не, ще напиша нещо, което съм писала и преди: АПАРАТУРАТА, на която толкова обичат да акцентират лекарите, не спасява живот.  Tired Намери си свестен лекар, който да ти следи бременността и по-възможност, раждай при него. Моето бебе също се роди с проблем, но благодарение на реакциите на екипа, изобщо не се стигна до реанимация и използване на апаратура. Не ми си мисли, особено като чета последните случаи дали нямаше да го извадят задушено, ако бях избрала болница само заради апаратурата.  Tired

# 2 027
.... Също така ме интересува кои болници в Пловдив са с добри условия за раждане и с необходимото оборудване и екип за спешни случаи, защото моето бебче се роди в клинична смърт и не бих рискувала да отида някъде, където нямат необходимото оборудване и екип за бързо реагиране.

И аз препоръчвам Окръжна  Peace Там изключително подготвен за такива ситуации е д-р Пелев, завеждащ АГ - отделението. Извън болницата обаче не работи по каса, само на частен прием.
И аз съм за Окръжна болница и д-р Пелев. Аз раждах при него и съм много доволна. Понеже преносвах и той ме прие в болницата за да ме наблюдават (постоянно правиха запис на тоновете и минаваха да слушат и преглед на ехограф) и понеже вече имаше страдание на плода предизвика раждането, но водите ми бяха мътни и затова не ме остави дълго и ме оперира, такаче поне за това мога да кажа, че ги вижда тези неща. Иначе за тромбофилията немога да кажа.
А д-р Даскалов, наскоро моя позната имаше проблем с него и вече не ходи при него, реши при Пелев да ражда.

# 2 028
Благодаря, но все пак попитах за неин телефон, там няма неин телефон. Преди малко се обаждах, но нямали свободен час до края на месеца. А тя личен телефон в кабинета няма!!! Peace  bouquet
На дали си раздава личния номер на ляво и на дясно, все пак за това са регистратурите в кабинетите. Щом си се свързала, значи този телефон е актуален  Peace А ако толкова много искаш личният и номер, се поразрови малко в нета и предполагам, че ще го намериш  Heart Eyes

# 2 029
  • Пловдив
plkaa, ужасна трагедия. Много съжалявам  Cry Аз вече ти казах моето мнение - единственият лекар, който в момента му пука и на когото мога да се обадя по всяко време е Даскалов. Не съм раждала при него и затова не мога да изказвам лични впечатления. Имам две приятелки, които са адски доволни от раждането си при него - като внимание, професионализъм, възстановяване. Горещо се надявам действително неонатологията на Селена да я отворят до края на декември, защото това е единственото нещо, което ме кара да се замислям дали да раждам при Даскалов.
Другото, което за мен е важно е докторът да не е интересчия. За мен лично тези, които взимат пари на ръка изобщо не може никой да ме убеди "колко са загрижени". Като са толкова загрижени какво те гледат в ръцете. Човек трябва да си изкарва парите с достойнство, още повече ако изпълнява достойна професия.

# 2 030
На дали си раздава личния номер на ляво и на дясно, все пак за това са регистратурите в кабинетите. Щом си се свързала, значи този телефон е актуален  Peace А ако толкова много искаш личният и номер, се поразрови малко в нета и предполагам, че ще го намериш  Heart Eyes
Мила, търсих в нета но не намерих нищо затова пиша, ако някоя дама може да ми помогне да ми даде телефона. Ще съм много благодарна. Ако не ми е спешен номера, не бих писала в тази тема. Имам нужда от помощ, благодаря все пак за желанието. Peace  bouquet

# 2 031
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Търся актуални контакти и отзиви за д-р Стаменов (гинеколог). Може ли да помогнете?

# 2 032
Здравейте, момичета! Търся актуални контакти и отзиви за д-р Стаменов (гинеколог). Може ли да помогнете?

д-р Стаменов Пловдив, или д-р Стаменов, клиника Надежда София?

# 2 033
  • Sunshine state

д-р Стаменов Пловдив, или д-р Стаменов, клиника Надежда София?
Темата нали е бял списък на лекари от Пловдив?  Wink

# 2 034
Да, но знам ли може да е станала грешка. Та да попитам  Grinning.

Аз трябва да направя преглед по каса при ортопед на децата по повод плоскостъпие.
Личната ни препоръча д-р Димов, Медлайн. Имате ли отзиви за него и за други специалисти?

# 2 035

Работи в ДКЦ-то в Кичука, води и ЖК. Кумицата ми ходеше при него за ЖК, не може да го нахвали. Аз ходих веднъж на контролен преглед- ами дори на видеозон не ме видя, колкото и да му е първобитен, а аз съм с поликистоза. С 2 думи- за водене на ЖК става, за по-сериозен проблем - не.

Аз трябва да направя преглед по каса при ортопед на децата по повод плоскостъпие.
Личната ни препоръча д-р Димов, Медлайн. Имате ли отзиви за него и за други специалисти?

В Медлайн при д-р Янакиев сме водили кръщелника ми, също и при д-р Хазбун на бул. Хр. Ботев. Янакиев работи уж по касата, но ултразвукът си го плащаш 30лв така или иначе, никъде не го поема касата. И двамата са добри.

Сега друг въпрос- трябва ми добър кардиолог, без значение дали работи по ЗК.

# 2 036
  • Пловдив
Става въпрос за Тодор Стаменов, да не става объркване, в Пловдив. В интернет намирам няколко негови контакта, но никой от тях не е в ДКЦ в Кичука  newsm78

# 2 037
На ортопед,когато малката беше на 6м я водих в Аврора и за ехограф не са ми искали пари,всичко по касата! Peace

# 2 038
Да ви питам - единият партньор,ако има хламидии и двамата трябва да пият АБ,нали? newsm78

# 2 039
Да ви питам - единият партньор,ако има хламидии и двамата трябва да пият АБ,нали? newsm78

Да

Общи условия

Активация на акаунт