Бял списък за гр. Пловдив

• 2 859 040
  • 13 798
  •   5
Отговори
# 2 325
  • В къЩи.
Бихте ли ми препоръчали клиника или добър хирург за лечение на хемороиди.  Praynig

# 2 326
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали добър уролог за дете на 1г.
  bouquet

# 2 327
  • Пловдив
А на мен ми трябва детски ендокринолог, естествено добър Simple Smile

# 2 328
Бихте ли ми препоръчали добър уролог за дете на 1г.
  bouquet
Стоян Миленков. Лични впечатления.

# 2 329
И от мен един глас за него  Peace

# 2 330
  • Пловдив
БиРенкА , Drozi благодаря . Виждала съм кабинета му на ул."Средец" 32, ако става въпрос за същия лекар(педиатър).

# 2 331
Той, той  Wink

# 2 332
  • Пловдив
Още веднъж благодаря за отговорите, а знаете ли работи ли с здравна каса някъде?
Чудя се дали сме за него, т.е. трябва ми уролог за забелване на пилето на сина ми...  newsm78
А колко страшно ми звучи  Embarassed

# 2 333
Здравейте Simple Smile
Искам да помоля за впечатления относно д-р Ирина Янакиева, която работи в ДКЦ 3 Пловдив. Насочила съм се към нея. Много мила, обяснява подробно. Дали е следила браменността на някоя от вас, мами? Доволни ли сте?

# 2 334
Още веднъж благодаря за отговорите, а знаете ли работи ли с здравна каса някъде?
Чудя се дали сме за него, т.е. трябва ми уролог за забелване на пилето на сина ми...  newsm78
mimata14, ние сме на 2 години и след няколко прегледа при различни педиатри и хирурзи реших да не подлагам детето на тази процедура.Но все пак ако ми се наложи за в бъдеще пиши като минете по тоя път как е минало всичко/естествено на ЛС, че да не пълним тук/

# 2 335
В кабинета на Средец не работи със Здравна каса, но пък е завеждащ Детското отделение във ВМИ и за там можеш да си вземеш направлние ако се наложи  Peace

# 2 336
Чудя се дали сме за него, т.е. трябва ми уролог за забелване на пилето на сина ми...  newsm78
А колко страшно ми звучи  Embarassed

А защо не ви насочиха към детски хирург?
Фимозата е повече в тяхната компетенция.
Ето една интересна статия по тематаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=966.

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 20:36 от ббб

# 2 337
  • В къЩи.

Ние водихме сина ни на хирург когато беше на 4г.( скараха ни се ,че сме закъсняли  Blush)И аз като теб бях много уплашена,очаквах кървища и чудесии  ooooh! ,а то мина точно са 1мин,Веднага щом излязохме от кабинета спря да плаче.Зора беше следващите 2-3 дни,когато пишкаше плачеше.

# 2 338

Ние водихме сина ни на хирург когато беше на 4г.( скараха ни се ,че сме закъсняли  Blush)И аз като теб бях много уплашена,очаквах кървища и чудесии  ooooh! ,а то мина точно са 1мин,Веднага щом излязохме от кабинета спря да плаче.Зора беше следващите 2-3 дни,когато пишкаше плачеше.
И ние сме за детски хирург  Cry Ще ми пишеш ли при кого ходихте и в какво се състоеше прегледа и лечението, може на лични. Благодаря!

# 2 339
Здравейте.

Някой може ли да препоръча съдов хирург (или ангиолог - не зная дали обозначава същите специалисти) в Пловдив.

Предполагам, че такъв специалист трябва да потърся. Имам наченки на разширени вени отдавна. От седмица имам и болки в краката. Не зная за какъв специалист да търся направление.

Общи условия

Активация на акаунт