Бял списък за гр. Пловдив

• 2 860 860
  • 13 801
  •   1
Отговори
# 2 310
Моля, за мнение за Д-р Мантаркова - 1-во дкц, пловдив. Препоръчват ни я за ехограф на бъбреци на 5 год. ни син, поради напикаване. Освен там работи ли и в някоя клиника?
Благодаря предварително!
Извинявай, че чак сега отговарям, но напоследък нямам много време да чета...
Ако не успеете да овладеете нещата с помощта на д-р Мантаркова, препоръчвам д-р Стоян Миленков, педиатър, уролог е.

# 2 311
Трябва ми добър детски стоматолог в Пловдив

Доволна съм от д-р Мария Георгиева. Работи във ВМИ 1 етаж, от входа където спират линейките. 0887 286350. Има добър подход към децата.

# 2 312
Момичета, добър уролог, нефролог за възрастен да ми препоръчате?...
Мнения за уромедикс клиник да имате, в Транспортна болница която е?

# 2 313
  • Пловдив
Момичета, добър уролог, нефролог за възрастен да ми препоръчате?...
Мнения за уромедикс клиник да имате, в Транспортна болница която е?

Аз ходих там декември при Узунов,уролог.Не се записва час,просто отиваш и чакаш пред кабинета.От вън болницата изглежда лошо,на вътре където е клиниката си е обновено Peace
Прегледа ме,гледа ме и на ехограф,но нямаше кой да ми каже да пия повече вода,за да огледа по-добре пикочния мехур Tired Но и аз много често ходих до WC-то и едвали можех да стискам Simple Smile

Това е общо взето.Виж тел. в нета и звънни и питай Peace

# 2 314
  • гр.Пловдив
Здравейте, искам да ми препоръчате ортопед, който да направи преглед на бебето ми. И дали работи с касата, за да си взема направление. Благодаря Ви.

# 2 315
  • Пловдив
Аз съм доволна от д-р Хазбун, и двете деца водим при него, но не работи със ЗК.

# 2 316
  • гр.Пловдив

колко е прегледа при него?

# 2 317
  • Пловдив

Не сме ходили скоро, последно водихме малчо на 6м и мисля че 30лв платихме.
Това са телефоните, може да се обадиш да питаш - 032620883, 0888523185

# 2 318
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър кардиолог за възрастен човек със сериозни проблеми със сърцето.

# 2 319
Д-р Цветана Атанасова-кардиолог
тел 0899 802615-работи в Окръжна болница,но мисля ,че има и частен кабинет до Военна болница.

# 2 320
тел 0899 802615-работи в Окръжна болница,но мисля ,че има и частен кабинет до Военна болница.
Благодаря много!

# 2 321
  Peace
Водих майка ми при нея есента, помогна й много. Прегледът в кабинета е 50лв, незнам с направление в ОБ дали се минава .

# 2 322

Последно водих малкия през лятото - преглед с ехограф е 30 лева , а обикновен 20.Не мисля че е вдигнал цените, но все пак може да провериш.
Аз съм много доволна от него, но със сигурност не работи със здравната каса.

# 2 323
  Peace
Водих майка ми при нея есента, помогна й много. Прегледът в кабинета е 50лв, незнам с направление в ОБ дали се минава .
Благодаря ти, трябва да се пита. Майка ми отказва да ходи вече на платени прегледи. Как да я убедя, незнам... Praynig

# 2 324
  • Пловдив
Трябва ми добър детски стоматолог в Пловдив

Доволна съм от д-р Мария Георгиева. Работи във ВМИ 1 етаж, от входа където спират линейките. 0887 286350. Има добър подход към децата.

И ние с каката сме ходили там, макар да е много страхлива се пречупи при нея! Много ми допадна и на мен!

Общи условия

Активация на акаунт