Бял списък за гр. Пловдив

• 2 860 925
  • 13 801
  •   4
Отговори
# 2 250
  • до Пловдив
а някои ходил ли е при проф. Куклева - детски стоматолог
моля за мнението ви

# 2 251
Моля, за мнение за Д-р Мантаркова - 1-во дкц, пловдив. Препоръчват ни я за ехограф на бъбреци на 5 год. ни син, поради напикаване. Освен там работи ли и в някоя клиника?
Благодаря предварително!

# 2 252
Моля, за мнение за Д-р Мантаркова - 1-во дкц, пловдив. Препоръчват ни я за ехограф на бъбреци на 5 год. ни син, поради напикаване. Освен там работи ли и в някоя клиника?
Благодаря предварително!

Водила съм малката при нея на ехограф за подобен проблем.Доволна съм,изписа адекватно лечение и от тогава проблеми не сме имали.В дкц-то с направление сме били и ние,за кабинет не съм чувала.

# 2 253
  • До хладилника, който обичам
Оспамили сте темата невероятно много  ooooh! Тук е списък, не място за чат  Crossing Arms

Препоръчвам детски зъболекар:
д-р Стоянка Куцалова,
център "Изидент"
в Кършиака

Тя е четвърти или пети поред зъболекар, който пробвахме за двегодишното и единствената, която постигна пълен успех. На първото посещение детето си отвори доброволно устата (за работата с машинката я държахме аз и сестрата), а на четвъртото посещение - седи сама на стола и си отваря устата и за работата с машинка, без никой да я държи.
Работи много бързо, бях се зачудила дали с такава бързина ще стане добра пломба (моята зъболекарка винаги работи бавно и постепенно, за да държат пломбите), но ми е достатъчен факта, че детето й има доверие и се оставя да го работи без гък.

# 2 254
Благодаря предварително!
И аз съм доволна, водих тригодишната ми дъщеря заради цистит.

# 2 255
  • Пловдив
Някакви мнения за педиатър Янко Трифонов?
Приемам също препоръки за добър такъв, че съм много неорентирана!

# 2 256
  • До хладилника, който обичам
Първо си състави списък какво искаш и очакваш от бъдещия си педиатър Simple Smile Така ще ти е по-лесно да избереш. Не се притеснявай и да 'интервюираш' няколко от тези, които би избрала - важно е човек да си пасне с лекаря, който ще се грижи за детето му.

# 2 257
  • Пловдив
Ами аз като изисквания основно искам това, което и повечето  Grinning Да си вдига телефона, да не бърза да изписва антибиотици (че моята Оспамокса й беше любим), да е адекватен/на към проблемите и общо взето това е.

# 2 258
  • Пловдив
моля ,за препоръки за добър ортопед в Пловдив.Става въпрос за майка ми - от седмица има ужасни болки в раменната област............. предварително благодаря

# 2 259
моля ,за препоръки за добър ортопед в Пловдив.Става въпрос за майка ми - от седмица има ужасни болки в раменната област............. предварително благодаря
Ортопед травматолог -д-р Димитър Генов-приема в Гранд-а,иначе работи/или поне работеше/ в "Каспела".Мога да го препоръчам,като много добър специалист....писала съм назад в темата,защо.
А,за болките-сигурни ли сте,че е за ортопед...?Питам,защото и аз съм с болки в раменната област в момента,но ходя на невролог и физиотерапия.

# 2 260
  • Пловдив
Ортопед травматолог -д-р Димитър Генов-приема в Гранд-а,иначе работи/или поне работеше/ в "Каспела".Мога да го препоръчам,като много добър специалист....писала съм назад в темата,защо.
А,за болките-сигурни ли сте,че е за ортопед...?Питам,защото и аз съм с болки в раменната област в момента,но ходя на невролог и физиотерапия.
не знам,но мисля първо да я прегледа ортопед и ако не е там причината,да я търсим другаде

# 2 261
Потвърждавам отличното мнение за Д-р Генов!

# 2 262
  • Пловдив
Потвърждавам отличното мнение за Д-р Генов!
благодаря за препоръките.........., а дали може да ми дадете актуални координати

# 2 263
Мога да ти изпратя телефонен номер на лични.

# 2 264
  • Пловдив
Мога да ти изпратя телефонен номер на лични.
чудесно и благодаря

Общи условия

Активация на акаунт