Бял списък за гр. Пловдив

• 2 861 313
  • 13 811
  •   9
Отговори
# 2 235
  • Fort Worth, TX
Кой е по-добрия специалист? Колко човека преглеждат? Само се обаждам на регистратура ли? какво правя? ако може да обясни някой, минал по този път.
за първи път ще правя такава профилчактика, а мисля, че е полезна информация за всички ни
Аз и преди съм казавала, че когато исках да си правя този преглед първо се обадих на Бачуров.Видяхме се и той ми каза, че тоав не е работа на гинеколозите, макар че доста негови колеги имат такава практика.Отидох в тази поликлиника по негова препоръка.Доколкото помня май и аз попаднах на Христов, но не съм сигурна.Първо палпира после на УЗИ.В случай на съмнение мамография.Въоражи се с търпение.Малко в повече идва чакането, но си струва, за да знаеш че вс е ок.

# 2 236
  • Пловдив
Къде и на кой тел трябва да се обадя да си запиша час за профилактичен преглед на мамограф във второ ДКЦ или каква е процедурата. Нямам направление и нямам възможност да взема, искам да мина със заплащане, възможно ли е?

Аз ходих в края на декември. Косeв беше в отпуска и ме прегледа Христов.
За мен също беше първи преглед.
Мисля, че когато си без направление процедурата и реда са същите, но на регистратура плащаш повече.
Вече са ти обяснили - първо минаваш през регистратурата долу, после през малката регистратура горе, непосредствено преди кабинета.
Сестрата прави снимка в една стаичка. За мен това беше много дискомфортно, но се преживява. После по реда на номерата се влиза при доктора.
Аз отидох в 7.30 сутринта и минах за 20 мин. Имаше 3 жени преди мен и постоянно идваха нови.

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 16:02 от miraluba

# 2 237
Кой е по-добрия специалист? Колко човека преглеждат? Само се обаждам на регистратура ли? какво правя? ако може да обясни някой, минал по този път.
за първи път ще правя такава профилчактика, а мисля, че е полезна информация за всички ни
Ходила съм и при двамата - бих ти препоръчала Христов - работи в женския център  на последния етаж (мамографа там е на Philips) вторник и четвъртък от 12 до 19 и петък на четна или нечетна дата (това точно не помня) - отиди в началото на работното време - ще чакаш по-малко - иначе наистина отиват 2 часа. Процедурата е както са обяснили момичетата. Няма часове - чакаш и това е. ДКЦто си има сайт между другото  Peace

# 2 238
Къде и на кой тел трябва да се обадя да си запиша час за профилактичен преглед на мамограф във второ ДКЦ или каква е процедурата. Нямам направление и нямам възможност да взема, искам да мина със заплащане, възможно ли е?
Ерин ето ти сайта на ДКЦ 2 http://dkc2plovdiv.com/
Има телефони и всичко.Дано да ти е полезно

# 2 239
  • Пловдив
Забравих да споделя, колко неприятно се изненадах от това, че доктора преглежда на отворени щори при все че терасите на съседния блок са на 2 метра.

# 2 240
Здравейте и от мен. Искам да включа в списъка и да изкажа огромни благодарности на Д-р Тодор Стаменов!!!   newsm51  Това е един невероятен Човек и Доктор. Проследи цялата ми бременност и раждането ми. Изключително внимателен!!! Отново голямо Благодаря.

# 2 241
Аз преди да родя ходих на ехограф при д-р Косев в Второ ДКЦ. Доволна съм, много внимателен и въпреки естсетвото на прегледа по никакъв начин не ме накара да се чувствам неудобно. После доста ми обясняваше какво се е наблюдавало при прегледа.
Д-р Христов пък ми е разчитал други рентгенови снимки и е единственият рентгенолог, който ми е обяснявал какво се вижда, като сравнява стара и нова и т.н.

# 2 242
и аз да дам един положителен глас за всички от последният етаж на второ дкц-гинеколог и хирург.аз исках мамограф,но понеже съм много малка минах първо през хирург.той,д-р христов,прецени че няма нужда.имаше доста обстоен преглед.а за мамографа същият ден имаше доста хора.понеже аз доста чаках пред д-р крушкова, от която също съм доволна.всичко се заплаща долу на регистратурата.както са казали и момичетата преди мен.

# 2 243
Здравейте на всички Simple Smile

Искам да попитам за д-р Бабаков, видях че е в списъка, но нещо по-конкретно да ми кажете, как работи, добър специалист ли е ? Предварително се извинявам, ако вече сте писали за него, но  съм от Стара Загора, живея от скоро в Пловдив и малко ми е притеснено така като сменям лекаря Simple Smile
Благодаря!! Simple Smile

# 2 244
  • Fort Worth, TX
Здравейте на всички Simple Smile

Искам да попитам за д-р Бабаков, видях че е в списъка, но нещо по-конкретно да ми кажете, как работи, добър специалист ли е ? Предварително се извинявам, ако вече сте писали за него, но  съм от Стара Загора, живея от скоро в Пловдив и малко ми е притеснено така като сменям лекаря Simple Smile
Благодаря!! Simple Smile
За доктора има доста писано в темата ''Раждане в Окръжна-Пловдив''

# 2 245
  • Пловдив
Може ли координати на доц Емилия Илиева , детски стоматолог ?Благодаря предварително !  bouquet

# 2 246
  • София / Пловдив

Може ли координати на доц Емилия Илиева , детски стоматолог ?...

0888 753081 доц.Илиева
Много е добра, ама работи на двойни цени  Crazy

# 2 247
  • София / Пловдив
......Първо палпира после на УЗИ.В случай на съмнение мамография..........

Peace Така се прави. Мамография, без преди това да има някакви съмнения на ехографа, не виждам смисъл да се прави. Само излишно облъчване...

# 2 248
  • Пловдив
Bim bam , цената няма значение.Благодаря ти  много  Hug Hug!

Говорих с доцентката , работи и по здравна каса .

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 15:05 от Aнели

# 2 249
  • София / Пловдив
...

Говорих с доцентката , работи и по здравна каса .

Аууу, това е ново. Моля те, като отидете разпитай и после ми драсни едно ЛС.
 Hug
Че до момента с по - малко от 60лв. на ходене не сме минавали. И това само да сложи пломба, паднала предишния ден например. Без работа с машинката и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт