Бял списък за гр. Пловдив

• 2 860 925
  • 13 801
  •   4
Отговори
# 2 295
  • Пловдив
През ноември месец бях в поликлиниката към кожния диспансер, където са и кабинетите. Имаше голяма табела, че поликлиниката (не стационара) няма сключен договор със здравна каса и прегледите се заплащат. Имаше и ценоразпис. Все пак се обади и попитай за вашия случай и лекар.

# 2 296
Благодаря! Обадих се ,питах,работи със ЗК и ще мина да взема направление иначе прегледа без направление е 30лв.

# 2 297
Бяхме миналия месец в Кожния диспансер, на преглед.
Диспансерът НЕ работи със Здравната каса, не и в този смисъл, в който се влага - ако имаш направление от ЛЛ, отиваш и плащаш само потребителска такса, а за деца - безплатно. Плаща се 7лв. (или 7 и нещо) за всеки преглед, а документът, който ви трябва от ЛЛ, не е направление, а една зелена бележка, в която реално се описва какъв е проблемът на пациента и къде се праща за консултация.
Плаща се таксата дори и за децата.

# 2 298
Така,сега се връщам от там.Да,плаща се 7лв(за всички ако имаш направление),направелението не беше зелено,а нормално.  Peace

# 2 299
Трябва ми добър детски стоматолог в Пловдив

# 2 300
Като стана дума за кожни лекари, аз имам едни зачервявания между гърдите.... Препоръчайте ми добър кожен лекар! мислех да отида в Онко диспансера..

# 2 301
  • Карлово/ Пловдив
Кой е по-добрия специалист? Колко човека преглеждат? Само се обаждам на регистратура ли? какво правя? ако може да обясни някой, минал по този път.
за първи път ще правя такава профилчактика, а мисля, че е полезна информация за всички ни
И двамата са добри.Различен брой пациенти има.Може да отидеш на платен преглед или на преглед с направление.Ако си на платен преглед заплащане на регистратурата.
Пътя е - клиничен преглед,ехограф ако специалистите преценят,че има нужда се прави мамография.
При по-възрастни жени пътя е - клиничен преглед,мамограф и ехографа като допълващ.
Виждам,че хората са ти отговорили преди мен,но и аз се включвам.
Цена на платения преглед е между 20 и 30 лв,а с направление 2,70.

Клиничен преглед и ехограф може да си направиш в кабинета на 2-ри етаж както и мамография в кабинета на 2-ри етаж.Мамографа на втория етаж също е нов.
На Четвъртия етаж може да си направиш клиничен преглед и ехография в съотвения кабинет както и мамография в мамографския кабинет там апаратурата също е нова.
Т.е и на двата етажа апаратите са нови и добри.

# 2 302
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми добър детски кардиолог, по възможност да работи с ЗК Praynig

# 2 303
  • Пловдив
Здравейте на всички Simple Smile

Искам да попитам за д-р Бабаков, видях че е в списъка, но нещо по-конкретно да ми кажете, как работи, добър специалист ли е ? Предварително се извинявам, ако вече сте писали за него, но  съм от Стара Загора, живея от скоро в Пловдив и малко ми е притеснено така като сменям лекаря Simple Smile
Благодаря!! Simple Smile

Аз и преди съм споделяла, но ще кажа пак. За мен той не е добър лекар, щом установи бременност и плоден сак 2мм (още си пазя листа) и 4 дни след това получих кръвоизлив заради спукана тръба от извънматочна бременност! При положение, че на въпросния преглед отидох с оплаквания от силни болки (моите съмнения бяха за бъбречна криза) и уж много внимателно гледа на ехографа, но заключи че това било нормално. Малка подробност е, че докато отивахме към втора градска за операция по спешност, спряхме по пътя да го изчакаме да си вземе поръчаната торта.

# 2 304
Момичета, препоръчайте ми добър детски кардиолог, по възможност да работи с ЗК Praynig
д-р Санта Гутман  Peace

# 2 305
Като стана дума за кожни лекари, аз имам едни зачервявания между гърдите.... Препоръчайте ми добър кожен лекар! мислех да отида в Онко диспансера..

Здравейте, може би малко съм закъсняла с отговора, но едва сега ви видях въпроса.Препоръчвам ви горещо д-р Гаров, мисля че ако някой наистина може да ви помогне, това е той. За първи път го посетих преди две години по препоръка на мой приятел и след като бях пообиколила доста други доктори в града, съответно и похарчила доста пари за скъпи лекарства, които така и не помогнаха. Той беше човекът, който оправи проблема ми и то отведнъж.Оттогава досега, за себе си и за моите близки се доверявам единствено на него. Работи в държавна болница в Пловдив, но има и частен кабинет на ул."Волга" № 49 /срещу "Паспортна служба"/. Работи и с направления от Здравната каса. Мога да ви дам телефона му за контакт, тъй като мисля, че напоследък е със сменено работно време.  0888 770 260

# 2 306

Здравейте, може би малко съм закъсняла с отговора, но едва сега ви видях въпроса.Препоръчвам ви горещо д-р Гаров, мисля че ако някой наистина може да ви помогне, това е той. За първи път го посетих преди две години по препоръка на мой приятел и след като бях пообиколила доста други доктори в града, съответно и похарчила доста пари за скъпи лекарства, които така и не помогнаха. Той беше човекът, който оправи проблема ми и то отведнъж.Оттогава досега, за себе си и за моите близки се доверявам единствено на него. Работи в държавна болница в Пловдив, но има и частен кабинет на ул."Волга" № 49 /срещу "Паспортна служба"/. Работи и с направления от Здравната каса. Мога да ви дам телефона му за контакт, тъй като мисля, че напоследък е със сменено работно време.  0888 770 260

Кожен лекар от раз справил се с проблем..това е за отбелязване!

# 2 307
  • Пловдив
Не съм ползвала услугите на д-р Гаров като кожен лекар, но преди 5 години съм правила изследване за хламидии при него. Препоръчвам го, защото той прави изследването с цервикален секрет по т.нар. имунофлуорисцентен метод, което е за предпочитане пред изследването на антитела. Като хвалите някого, поне си направете труда да споменете с какъв проблем се е справил.  Peace

# 2 308
Може би някъде е споменато, но нямам време да се ровя, та направо ще питам!

Интересува ме, дали д-р Молева /педиатър/ извършва прегледи почивните дни, т.е. днес или утре!?!

Принципно посещаваме /с бебето/ друг лекар, но нещо не се осъществява прегледа тези дни, та искам да имам резервен вариант. В понеделник сме на ваксина, а желанието ми е да направя консултация с педиатър преди това. Имам уговорка с нашата лекарка за още едно тел.обаждане днес по обяд, та да се разберем, дали въобще ще има възможност днес да ни види. Имам предчувствие, че няма да стане работата, та затова искам да знам, дали ако звънна на Молева ще ни огрее?
Предварително благодаря!

# 2 309
Моля, препоръчайте ми добър педиатър, който да работи по ЗК в Кършияка (или Широк Център). Не искам да се записваме за пациенти, става дума за еднократен преглед и евентуално препращане при специалист.

Общи условия

Активация на акаунт