Бял списък за гр. Пловдив

• 2 858 467
  • 13 798
  •   5
Отговори
# 2 355
  • В къЩи.
docsi, благодаря.  bouquet
 Ясно ми е,че може във всяка болница,но ми се искаше все пак да попадна на добър хирург.

# 2 356
  • Пловдив
Момичета,знаете ли добър детски дерматолог в Пловдив.Момиченцето ми е на 3 годинки и му излезнаха у на двете ръчички между палеца и показалеца пъпчици,които за ситни и зачервени и я сърбят.Мажем я с крем на Биодерма,но искам да я види и специалист,защото положението не се подобрява Praynig

# 2 357
  • Пловдив
Момичета,знаете ли добър детски дерматолог в Пловдив.Момиченцето ми е на 3 годинки и му излезнаха у на двете ръчички между палеца и показалеца пъпчици,които за ситни и зачервени и я сърбят.Мажем я с крем на Биодерма,но искам да я види и специалист,защото положението не се подобрява Praynig
Аз и друг път съм я препоръчвала тук - д-р Чапанова, кабинетът и е срещу бившето паспортно на ул.Волга.

# 2 358
  • Пловдив
avia,благодаря  bouquet

# 2 359
  • Пловдив

Доктор Ива Стоилова - кабинета и е след моста на Герджика над М-Тела! Само че е частен кабинет, но иначе докторката няма грешка.

# 2 360
Здравейте,
нямам време да проЧета цялата тема. Трябва ми добър гинеколог. СТава въпрос за майка ми, има неЩо като миома, може би Ще се наложи операция. Та трябва ми лекар, който да може да постави правилна диагноза в тази област.  Tired

# 2 361
Миле и друг път съм препоръчвала във форума/за оперативна АГ/ д-р Ангел Ангелов-приема в "Свети Врач"/с направление/......имам три операции при него/работи и в "Селена",но по ЗК оперира в една частна Пазарджишка болница/ и мога да кажа,че е много добър/имам и други операции преди това,та база са сравнение имам/.Освен него са ми препоръчвали д-р Пенчо Делев във ВМИ.При всички случаи търсете доктор с опит в тая област и редовно опериращ...Ако не е много голяма миомата може да пробвате и с безкръвна операция...

# 2 362
Здравейте момичета  Simple Smile Искам и аз да се включа в темата за добър АГ спициалист за Пловдив и давам моята най-висока оценка на д-р Васил Даскалов   bouquet
Не знам кой какво очаква от своя доктор, но д-р Даскалов е професионалист, всеотдаен, внимателен, загрижен и много обгрижващ своите пациентки.
На всеки преглед обяснява подробно! А след като родите ще видите, че нито един друг доктор не обръща толкова внимание и време на своята пациентка и Вие ще се чувствате наистина спокойна и в сигурни ръце!
Безкрайно съм му благодарна и доволна за грижите и чудесното отношение   bouquet

Само за сведение: д-р Даскалов вече не е в Медикус Алфа, а има кабинет на Пещерско шосе.  Simple Smile

# 2 363
Само за сведение: д-р Даскалов вече не е в Медикус Алфа, а има кабинет на Пещерско шосе.  Simple Smile
Това е нещо ново. Последно през декември хидих при него в Медикус Алфа беше все още. Къде се намира кабинета му сега? Само негов ли си е?

# 2 364
Това е нещо ново. Последно през декември хидих при него в Медикус Алфа беше все още. Къде се намира кабинета му сега? Само негов ли си е?
На пещерско шосе малко след аптечно, но от другата страна.. Има табелка - Център по репродуктивно здраве.
С жена си работят..

Не знам кой какво очаква от своя доктор, но д-р Даскалов е професионалист, всеотдаен, внимателен, загрижен и много обгрижващ своите пациентки.
На всеки преглед обяснява подробно! А след като родите ще видите, че нито един друг доктор не обръща толкова внимание и време на своята пациентка и Вие ще се чувствате наистина спокойна и в сигурни ръце!
Безкрайно съм му благодарна и доволна за грижите и чудесното отношение   bouquet
За парите, които взима, остава и да му е друго отношението Simple Smile А за подробното обяснение - никак не съм съгласна. Обяснява нещата само от гледна точка да трябва да го посетиш пак  Laughing
Да не говорим, че приема само собствения си начин на работа, а за колегите си говори като втора ръка лекари  ooooh! ..
Никак не съм възхитена от отношението му и не мисля да го посещавам отново..

# 2 365
  • Пловдив
И аз се присъединявам към мнението на veronika_u  Peace
Също съм много доволна. Не ме вика излишно да ми взима пари. Имала съм мноооого проблемна бременност, губила съм бебе и имам поне 10-тина прегледа, които са били например абсолютно безплатни. Като види нещо притеснително ме е викал и изрично ми е казвал, че няма да плащам нищо. Честно казано на това много се чудех и още се чудя, защото частен доктор да не ти вземе парите е рядкост.

# 2 366
На пещерско шосе малко след аптечно, но от другата страна.. Има табелка - Център по репродуктивно здраве.
С жена си работят..

За парите, които взима, остава и да му е друго отношението Simple Smile А за подробното обяснение - никак не съм съгласна. Обяснява нещата само от гледна точка да трябва да го посетиш пак  Laughing
Да не говорим, че приема само собствения си начин на работа, а за колегите си говори като втора ръка лекари  ooooh! ..
Никак не съм възхитена от отношението му и не мисля да го посещавам отново..

Duhi_puhi не знам при колко и при какви доктори си ходила, но парите които взима са точно колкото взимат и останалите професионалисти на неговото ниво! И не е вярно, че не обяснява - на всеки преглед подробно е обяснявал, както на мен така и на таткото.  А това, че не се е съгласил с мнение на свой колега и работи по собствен начин - напълно е нормално - щом си решила да си негов пациент трябва да приемаш неговите препоръки - все пак той е твоят лекар! Въпреки, че нямам подобни наблюдения, дори напротив- похвали многократно докторката която ми водеше ЖК, тъй че сигуно е имал право да говори за тези колеги  като втора ръка лекари  Naughty
И все пак разбира се, че си е твое право да не го посещаваш повече, просто той е страхотен доктор, но явно няма да е ТВОЯТ доктор! Успех  Peace

# 2 367
Момичета попрегледах темата и първа страничка. Интересувам се от детски офталмолог. В белия списък са ето тези
Цитат
д-р Пламен Димитров /детски офталмолог/
ДКЦ 3, ул. В. Левски 144
тел. 951962

д-р Матушка Лесинска /детски офталмолог/
бул. 6-ти септември 77
тел. 088/8442292

д-р Петкова /детски офталмолог/
ВМИ, частен кабинет с/у Турско консулство
ч. кабинет: 26-69-19

д-р Мая Минева /детски офталмолог/
ОК Луксор, бул. България 47А
Тел. 968881, 945456

Много ще замоля за някакви лични впечатления, актуално инфо - кабинети, цени на посещения, работят ли със ЗК, предварително записване и прочие. Всичко ще ми е от полза, тъй като ще разполагам са 1-2 дни около Великден за посещение.
Иначе проблемите на дъщеря ми са хронично (почти всеки месец-два през) запушване на слъзните канали, очите и се надуват и се затварят клепачите. Оправяме се сравнително бързо за 2-3 дена с капки, но тукашните (в Русе) специалисти препоръчват някаква интервенция със сонда, с която се премахва проблема и се отпушват за постоянно каналите. Също така и започна да криви леко едното око, та ми се иска да чуя още мнения, едно сега като се приберем за Великден, и мисля и след това да отидем при др. Константинов в София, и вече да видим как ще се справяме с проблемите.
Мерси предварително за съдействието  Peace

# 2 368
С две ръце ти препоръчвам д-р Албена Теодосиева  Peace
Страхотен човек и много добър специалист.
Кабинетът й е в един блок на бул. Руски 115 вх. В ет.1 (срещу МОЛ Марково тепе)
тел. 032/ 623180 и GSM: 0888 519120
Предиобед оперира в очната клиника на ВМИ, а следобед преглежда в кабинета си. Прегледа беше около 30лв мисля.  Peace

# 2 369
Ако търсиш по ЗК - д-р Димитров е твоят човек  Peace - ако се спреш на него - препоръчвам ти да се запишете в Хипократ за преглед, заради апаратурата там
Иначе ако не е по ЗК - подкрепям за д-р Теодосиева  Peace

Общи условия

Активация на акаунт