Бял списък за гр. Пловдив

• 2 858 755
  • 13 798
  •   3
Отговори
# 2 985
някой да знае добър ортодонт но да е по зк

# 2 986
ЗК не поема нищо , свързано с ортодонтия, дори и прегледите.

# 2 987
Момичета бихте ли ми препоръчали гинеколог по здравна каса за профилактичен преглед, цитонамаска. Благодаря предварително.   bouquet

През август ходих за профилактичен преглед и цитонамазка при д-р Мерджанов и мога да ти го препоръчам.

# 2 988
някой да знае добър ортодонт но да е по зк

Д-р Йозгюр  Peace Аз ходя при нея за стандартните неща по ЗК.Взима направо символично,а качеството е на-перфектно ниво  Crazy

По принцип е ортодонт и това е основната й дейност,но нямам идея дали ЗК покрива тези неща и какви са й цените.
На съпруга ми му е слагала брекети преди години и каза,че цените й са били много добри.В никакъв случай нещо прекомерно,дори напротив.Но това все пак е било преди 10-тина години  Crazy

# 2 989
Ортодонтия се работи във всеки втори кабинет в града, но няма начин добър ортодонт да работи и обща стоматология. Ако е добър, при толкова висока степен на специализация, няма как да му остава време за обща работа. А ако има достатъчно свободно време, .....изводите са други.

Все едно един добър АГ специалист да започне работа и като джи пи. Такова чудо до сега не съм видяла Peace.

Ортодонтското лечение е достатъчно скъпо и в най-евтините си варианти, така че трябва достатъчно добре да се проучи на кого да се доверите.

# 2 990
Ортодонтия се работи във всеки втори кабинет в града, но няма начин добър ортодонт да работи и обща стоматология. Ако е добър, при толкова висока степен на специализация, няма как да му остава време за обща работа. А ако има достатъчно свободно време, .....изводите са други.

Все едно един добър АГ специалист да започне работа и като джи пи. Такова чудо до сега не съм видяла Peace.

Ортодонтското лечение е достатъчно скъпо и в най-евтините си варианти, така че трябва достатъчно добре да се проучи на кого да се доверите.
Браво, Шайн, много точно казано!
Добрите, истински добрите ортодонти в нашия град се броят на пръсти.
И за стоматологията, както и за медицината изобщо, понятията "символични цени" и "перфектно качество" са абсолютно несъвместими.

# 2 991
Все се каня да споделя впечатления от педиатъра на моя син, та сега поне да го направя.
Водя го при д-р Ангелина Арнаудова и съм много доволна от жената - приема присърце всеки проблем, който й споделя, дава направления като се налага и то без да си ги искам. Разминавахме се по някои въпроси със захранването и не съм имала проблем с това, че тя е на различно мнение. Винаги си вдига телефона, а като има проблем с малкия ме кара да й се обаждам да казвам как е. Два-три пъти се наложи да ходя извънредно - взе ни още на същия ден преди работното време да започне. Дава часове и ги спазва - досега не съм чакала повече от 5 мин. с малкия. Въобще не съм очаквала, че ще попадна на такъв педиатър, понеже я избрах малко на посоки.

pollinna1982, кабинетът й е в близост до понеделник пазара.
Аз пък съм крайно разочарована от нея. Именно по твоя препоръка отидохме, за да се запознаем с нея. Впечатлението ми е, че демонстрира прекалено голямо самочувствие и вменява вина ако не захраниш на 3 месеца или пък не даваш вода. Направи ми сравнение АЗ бих ли издържала 6 месеца само на мляко, та искам бебето ми да е само на кърма за този период ooooh!, което е адски неуместно Tired. Каза, че 2-те бебета, които били изкл кърмени до 6-я месец били с нисък хемоглобин, но като не искали да я слушат, понеже видиш ли, тя държала изпити при проф. и доценти, а не е чела по разни форуми, сега били на желязо. Или пък ми разказа за майка, която отказвала да даде вода на бебето ѝ и то вдигнало температура, ама като иска да си го мори, проблемът си бил неин.  ooooh!
Определено тя няма да е нашият педиатър. Peace

# 2 992
Емстерс,дай някой добър ортодонт ,но да слага апаратчета.

# 2 993
  • Пловдив
Все се каня да споделя впечатления от педиатъра на моя син, та сега поне да го направя.
Водя го при д-р Ангелина Арнаудова и съм много доволна от жената - приема присърце всеки проблем, който й споделя, дава направления като се налага и то без да си ги искам. Разминавахме се по някои въпроси със захранването и не съм имала проблем с това, че тя е на различно мнение. Винаги си вдига телефона, а като има проблем с малкия ме кара да й се обаждам да казвам как е. Два-три пъти се наложи да ходя извънредно - взе ни още на същия ден преди работното време да започне. Дава часове и ги спазва - досега не съм чакала повече от 5 мин. с малкия. Въобще не съм очаквала, че ще попадна на такъв педиатър, понеже я избрах малко на посоки.

pollinna1982, кабинетът й е в близост до понеделник пазара.
Аз пък съм крайно разочарована от нея. Именно по твоя препоръка отидохме, за да се запознаем с нея. Впечатлението ми е, че демонстрира прекалено голямо самочувствие и вменява вина ако не захраниш на 3 месеца или пък не даваш вода. Направи ми сравнение АЗ бих ли издържала 6 месеца само на мляко, та искам бебето ми да е само на кърма за този период ooooh!, което е адски неуместно Tired. Каза, че 2-те бебета, които били изкл кърмени до 6-я месец били с нисък хемоглобин, но като не искали да я слушат, понеже видиш ли, тя държала изпити при проф. и доценти, а не е чела по разни форуми, сега били на желязо. Или пък ми разказа за майка, която отказвала да даде вода на бебето ѝ и то вдигнало температура, ама като иска да си го мори, проблемът си бил неин.  ooooh!
Определено тя няма да е нашият педиатър. Peace

Ооооо,бЕгайте далече от такива прехвалени докторици Naughty Whistling

# 2 994
Здравейте,

Не съм от Пловдив, но отскоро сме тук за няколко месеца. Моля да ми препоръчате добър гинеколог, който да е и добър ехографист и да работи в събота.
Предварително благодаря!

# 2 995
Ок.Само споделям  Peace Всеки сам решава къде и при кой ще ходи на зъболекар.

# 2 996
  • Пловдив
Съвсем не задължавам никой да ходи при нея. Аз от началото също не бях очарована и също ми се стори, че ще се опитва да се налага. Но в последствие докато дойде времето за смяна на ЛЛ показа съвсем добри страни. Пък и нали всеки си има мнение и се очаква да е сигурен в него, особено пък и като е лекар. И на мен например ми каза да давам жълтък от рано, но не съм го дала и като й го казах не ми се навика, че не я слушам, както правят повечето. Смятам, че всяка майка си преценява как да захранва - дали ще послуша педи или не си е неин избор. Аз исках да изтъкна това, че да получиш направление когато трябва и без да се молиш, да ти се отговаря на обажданията, да не се изписват лекарства за всяко нещо на детето, да не висиш пред кабинето с ревящо/болно дете, да те взимат по спешност без да чакаш, е плюс. Това, че за кърмене, захранване и вода не сме на едно мнение мен лично не ме бърка.  Peace

# 2 997
Моята ЛЛ пък все ме съветваше да захранвам късно и да кърмя максимално  Crazy А аз хич не я и слушах  Crazy
А малката вода все още почти не пие ,а вече е на 1г.5м.  Rolling Eyes

# 2 998
Емстерс,дай някой добър ортодонт ,но да слага апаратчета.
Сега тепърва започват нашите посещения при ортодонт, и все още не мога да дам мнение за него. Но доста дълго и обстойно проучвахме със съпруга ми към кого да се насочим, преди да вземем решение да е точно този лекар, за това знам колко стоматолози в нашия град работят "ортодонтия" и как я работят. Ние избрахме преподавател в Стоматологичния факултет, който има и частна практика.

# 2 999
Моята ЛЛ пък все ме съветваше да захранвам късно и да кърмя максимално  Crazy А аз хич не я и слушах  Crazy
А малката вода все още почти не пие ,а вече е на 1г.5м.  Rolling Eyes
Сега ако споделиш и коя е Hug.

Общи условия

Активация на акаунт