Бял списък за гр. Пловдив

• 2 940 233
  • 14 155
  •   4
Отговори
# 4 545
Здравейте,
попитах и в друга тема ,сега копирам въпроса си и тук:
Моля за съвет ,кой бихте ми препоръчали за следене на бременност:д-р Ямаков , д-р Мерджанов или доктор Леви.За всеки от тях чувам добри отзиви.
Нямам възможност да ходя на частно.
Първата ми бременност беше при доктор Бабаков.
Благодаря предварително на всички   Smile

# 4 546
  • Пловдив
Здравейте,
попитах и в друга тема ,сега копирам въпроса си и тук:
Моля за съвет ,кой бихте ми препоръчали за следене на бременност:д-р Ямаков , д-р Мерджанов или доктор Леви.За всеки от тях чувам добри отзиви.
Нямам възможност да ходя на частно.
Първата ми бременност беше при доктор Бабаков.
Благодаря предварително на всички   Smile

и двете ми бременности ми ги следи Мерджанов,доволна съм

# 4 547
  • София
Искам да помоля за съвет, момичета!   bouquet
За мама става въпрос, търсим АГ, започва менопаузата при нея, един груб АГ й каза,че има полипи и спешно трява да се махнат, търсим второ мнение! Можете ли да ме ориентирате към кой АГда се насочим!
Благодаря!

# 4 548
Благодаря!

# 4 549
  • Пловдив
Искам да помоля за съвет, момичета!   bouquet
За мама става въпрос, търсим АГ, започва менопаузата при нея, един груб АГ й каза,че има полипи и спешно трява да се махнат, търсим второ мнение! Можете ли да ме ориентирате към кой АГда се насочим!
Благодаря!

Д-р Троянчев оперира моя колежка от миома. 

Д-р Крумов

# 4 550
Д-Р АЛЕКСАНДЪР СТАНЧЕВ
Пловдив, ул. Патриарх Евтимий 28
088 863 8477

Аз лично не съм го посещавала, но е светило за всичките ми познати с подобни проблеми. Преди година вкъщи е идвал, защото сестра ми така я беше сцепил кръста, че не можеше да мръдне.

Кабинетът му е срещу Понеделник пазара, преди Поликлиниката в безистена до кабинета на Паско Райчев (поне преди 6м колежка ходи там)

Много благодаря за бързия отговор,  smarfietka  Wink А работи ли по здравна каса с направления?

Първо доктор Станчев не е невролог и доколкото знам няма специалност в такава насоченост. Преди беше джи-пи. И второ работи в един кабинет със племенника на Паско Райчев- Тодор Райчев. И не-не работи с направления, нито по здравна каса.

# 4 551
Аз искам да сложа в този списък д-р Хазбун, детски ортопед. Прекрасно отношение, пълно разасняване на всичко и страхотен подход към бебетата.

# 4 552
  • Близко съм
Добър  вечер, знам,че много често е задаван този въпрос и обсъждан,но не мога да чета назад поради липса на време,бихте ли ми препоръчали добър УНГ СЛУЧАЯ Е СПЕШЕН и да работи с ЗК  bouquet благодаря на отзовалите се

# 4 553
Добър  вечер, знам,че много често е задаван този въпрос и обсъждан,но не мога да чета назад поради липса на време,бихте ли ми препоръчали добър УНГ СЛУЧАЯ Е СПЕШЕН и да работи с ЗК  bouquet благодаря на отзовалите се

Аз съм доволна от д-р Ангел Божилов - МБАЛ Пловдив.

# 4 554
Препоръчвам д-р Йорданов.
Приема по ЗК всеки следобед в МЦ-1 (болница Медлайн). Оперира в Тримонциум.

# 4 555
Яхубян от дкц-то до лайпциг

# 4 556
Искам да дам отново актуална препоръка за д-р Теодор Мерджанов - акушер-гинеколог, страхотен професионалист и страхотен човек, вдъхва абсолютно спокойствие и доверие, независимо от казуса, по който сте при него.

Тъй като в началото на темата не са актуалните му координати, поствам актуалните:

Здравно заведение: МДЛ Южен полъх ет.2 каб.14
Телефон: (032) 391 333
Телефон: 0887 447 384
Сайт: http://teodormerdjanov.info/

# 4 557
  • Пловдив
Искам да дам отново актуална препоръка за д-р Теодор Мерджанов - акушер-гинеколог, страхотен професионалист и страхотен човек, вдъхва абсолютно спокойствие и доверие, независимо от казуса, по който сте при него.

Тъй като в началото на темата не са актуалните му координати, поствам актуалните:

Препоръчвам го и аз

# 4 558

Добре е в темата за администраторите http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=840351.0;topicrefid=4да се помоли за коригиране на данните в първия пост, защото така ще се загубят отново.

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 13:03 от *Avalon*

# 4 559
  • София
Аз се следих няколко години при Теодор Мерджанов. За мен той е посредствен гинеколог, идеален за следене на безпроблемна бременност и профилактични прегледи. Когато се касае за по-сложни случаи той просто не е достатъчно компетентен , назначава безумни хормонални лечения, лекува кондиломи все едно са гъбички, защщото просто не ги различава Simple Smile Аз си знам какво преживявам последните 2-3 години заради неговата некомпетентност!
Поздрави.

Общи условия

Активация на акаунт