Бял списък за гр. Пловдив

• 2 859 399
  • 13 798
  •   1
Отговори
# 5 415
А някой има ли впечатления от мамографията в Медицински център "Кючук Париж"  до бившата гимназия Васил Коларов?

# 5 416
Две места има за мамографии  в Пловдив извън онкото, които си заслужават.
ДКЦ Тракия д-р Якова и д-р Косев във 2-ра поликлиника.

# 5 417
Някакво мнение за доц. Владева, Каспела?

# 5 418
Помолих за препоръка и в друга тема, но вероятно тук е правилното място ... Моля ви, препоръчайте ми добър пулмолог за възрастен.

# 5 419
Ух, в Пловдив трудна работа.
Но в Окръжна има такова отделение, майка ми лежа там с рецидивираща пневмония, оправиха я.
Ще попитам на кой етаж беше и кои бяха лекарите. Не съм сигурна, дали не беше 14 етаж.

# 5 420
  • Пловдив
Д-р Стефка Драганова. Писала съм многократно впечатленията си - адекватно лечение и изключително добър подход.  Peace

# 5 421
Благодаря ви за отговорите, момичета! Ще се радвам и на други препоръки, тъй като още утре трябва да се обърнем към специалист. Майка ми е с пневмония, която ЛЛ се опитва да лекува неадекватно.  ooooh!

Д-р Стефка Драганова. Писала съм многократно впечатленията си - адекватно лечение и изключително добър подход.  Peace
Това ли са актуалните адрес и телефон:
бул. Васил Априлов №9, ет. 3, каб. 1
0887 87 35 42

И за МЦ Филипополис ли става въпрос?

# 5 422
  • Пловдив
Това са, да.
Бързо оздравяване!

# 5 423
Майка ми около февруари месец няколко годнини прави пневмония.
В Окръжна болница я оправят, но там е много мизерно ,  и в Иван Рилски частната, там е по-добре откъм условия.

# 5 424
Майка ми беше с пневмония в Свети Иван Рилски и я излекуваха.

# 5 425
И кардиолог и докараха да я консултира и ендокринологични изследвания и правиха в Иван Рилски и това всичко по пътеката за пневмонията.

# 5 426
За пулмолог мога да препоръчам д-р Калапанкова,работи само на частно,трудно се свързвам с нея,защото има много работа.Ходи и по домовете на преглед.Моят дядо беше с пневмония и жената си каза,че в болницата слагат най-евтините АБ,и се зае вкъщи да го боцка сутрин и вечер,със скъпи антибиотици.Всичко мина бързо и вече 5 години не е повторил боледуването.Аз я търся и за децата,и за нас.

# 5 427
  • Карлово/ Пловдив
Пулмолог в Пловдив - д-р Щерев
или Д-р Станислав Къртев
Д-р Щерев е клиника по пулмология при Умбал " Св. Георги " Пловдив и МЦ " Хипократ " Н работи платено и с НЗОК
Д-р Къртев е в Мбал " Каспела" платен прием само, пулмологичен кабинет и отделение по гръдна хирургия.

# 5 428
  • в сърцата на децата <3
Привет, моля препоръчайте ми ортопед (клинична ортопедия, хирург) - за възрастен (за мен). Оперирах се при д-р Кацарски, но въпреки уверенията му, че операцията ми е 100% успешна, аз нещо с други наблюдения оставам... Преди операцията твърдеше, че възстановителният период е 2 седмици, докато ми свалят конците, после - пей сърце. След това ми каза, че са необходими месец и половина - два, за да се възстановя напълно и да мога да ходя без никаква болка и проблеми. Сега като минаха над 2 месеца, каза, че трябва да минат поне 6!!!!  Shocked Може и в моя телевизор да е проблема, но искам да отида за второ мнение... Може и да не работи по ЗК

# 5 429
  • Пловдив
Привет, моля препоръчайте ми ортопед (клинична ортопедия, хирург) - за възрастен (за мен). Оперирах се при д-р Кацарски, но въпреки уверенията му, че операцията ми е 100% успешна, аз нещо с други наблюдения оставам... Преди операцията твърдеше, че възстановителният период е 2 седмици, докато ми свалят конците, после - пей сърце. След това ми каза, че са необходими месец и половина - два, за да се възстановя напълно и да мога да ходя без никаква болка и проблеми. Сега като минаха над 2 месеца, каза, че трябва да минат поне 6!!!!  Shocked Може и в моя телевизор да е проблема, но искам да отида за второ мнение... Може и да не работи по ЗК
Нали в Еврохоспитал са светила.Опитай там. Peace

Общи условия

Активация на акаунт