Бял списък за гр. Пловдив

• 2 861 666
  • 13 814
  •   3
Отговори
# 5 430
  • в сърцата на децата <3
То и Кацарски уж беше "светило" ама... светило, светило, па угаснало  Joy
Благодаря, може да пробвам там  bouquet

# 5 431
Препоръчайте ми алерголог за възрастни, който може да ми назначи кръвни изследвания за алергени и да ги разчете после.

# 5 432
Поствам линк към похвална инициатива в Пловдив.

http://www.marica.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BA … F-news657334.html

При риск от аномалии: Ранният скрининг спасява от усложнения

Д-р Борис Стоилов е един от шестимата сертифицирани специалисти по фетална медицина у нас и единственият в УМБАЛ „Свети Георги“.

Натрупания си богат опит д-р Стоилов прилага и по време на безплатния комбиниран скрининг на бременни от 11-а  до 14-а г.с. , който Клиниката по акушерство и гинекология на УМБАЛ „Свети Георги“ провежда безплатно до края на календарната 2016 г. (още по темата четете ТУК), след което ще е платен преглед.

# 5 433
  • до едно тепе
Препоръчайте ми алерголог за възрастни, който може да ми назначи кръвни изследвания за алергени и да ги разчете после.
Едва ли ще намериш. Ако все пак успееш, ще се радвам да споделиш тук.
Правих на детето кръвни инхалаторен панел в Геника по собствена инициатива, но предварително обсъдено с педиатъра ни. Ами едната детска алерголожка(общо в Пловдив са 4) абсолютно ги отрече. Били лъжливо положителни. Айде дай са 20лв да му направя аз тест. Буквално бяха думите и. Като не се съгласих си му сложи диагноза астма и толкоз. А да, и да идем пак януари да го подготви за полените, макар че не вярва на теста Wink

# 5 434
В " Писанец" има панели  за тестове / и то доста скъпи/, но  ми се иска лекар да ги разчете и даде препоръки newsm78

# 5 435
Привет, моля препоръчайте ми ортопед (клинична ортопедия, хирург) - за възрастен (за мен). Оперирах се при д-р Кацарски, но въпреки уверенията му, че операцията ми е 100% успешна, аз нещо с други наблюдения оставам... Преди операцията твърдеше, че възстановителният период е 2 седмици, докато ми свалят конците, после - пей сърце. След това ми каза, че са необходими месец и половина - два, за да се възстановя напълно и да мога да ходя без никаква болка и проблеми. Сега като минаха над 2 месеца, каза, че трябва да минат поне 6!!!!  Shocked Може и в моя телевизор да е проблема, но искам да отида за второ мнение... Може и да не работи по ЗК
Димитър Генов- в "Каспела". Има и кабинет в здравния център до Гранд-а. Ортопед- травматолог е и оперира.

# 5 436
Да препоръчам алерголог за възрастни -  доц.д-р Дерменджиев завежда отделението по Алергология във ВМИ-то. Пишете на лични за телефон.

# 5 437
  • до едно тепе
Аз в Писанец не бих ги правила. В Гранда е приемната на Геника. Обясняват какви са пакетите. Избира се, дават епруветка за кръвта и нас ни пратиха в Писанец само да боцнат малкия. Иначе си пращат кръвта в централата в София.
В Писанец ми бяха омотали едно изследване та се наложи 3 пъти да ходя до София и може би затова съм върло предубедена спрямо тях. Определено предлагат изследвания, за които не са "дорасли" Naughty

# 5 438
трябва ми детски специалист уши , нос гърло-най-вероятно хирург
лятото лежахме във вми по друг повод и лекарят откри на сина ми някаква подутина на задната фарингиална стена
пратиха ни при специалист , каза натрупана лимфоидна тъкан
попитах да не е туморно образувание-казаха не
не задълбах много, но от няколко дни е болен и тази подутина като че ли е нараснала
на какъв специалист да го заведа

# 5 439
  • Plovdiv
Аз също съм си правила панели за алергия в писанец, но на мен ми ги назначи кожен лекар, защото двама алерголози ме съветваха да пия антихистамини и витамин ц, от които грам нямах подобрение. Затова не мога да препоръчам алерголог в Пловдив.

# 5 440
  • Карлово/ Пловдив
Здрасти! За алерголог д-р Нина Маркова - Мбал Пловдив - ДКЦ Пловдив.
За Ортопед д-р Стефан Димов МЦ" Димед " Тракия и Умбал " Св. Георги" Пловдив - клиника по ортопедия
За УНГ - д-р Христо Петров има частен кабинет и д-р Анна Бешкова и Калина Маджарова - Умбал Св. Георги " Клиника по УНГ " първата е и с частен кабинет.

# 5 441
 За д-р Маркова не съм с особено добри впечатления.
 По време на бременност направих ужасна алергична реакция, доц. д-р Дерменджиев ми помогна.

# 5 442
  • до едно тепе
Д-р Маркова не и е вариант за кръвните изследвания. Тя си прави тестове там. Изобщо не ми се обяснява как  се държи 2 годишно да му правят снимка на глава, след това да му вземат кръв в местната лаборатория, в която бодат с едни ужасни игли от времето на майка ми и след това се държи да му се прави тест с подкожни инжекции. Всичко това за 2 часа. Повече от година му трябваше да преодолее тоя стрес и да не пищи като обезумял когато му вземат кръв от пръста. А той по това време беше много смело 2 годишно дете, което само си вдигаше блузата да го преслушат лекарите.
За половин година обиколихме Маркова, Новакова и Бакалова. Последната при направен кръвен тест поиска пак да драска сина ми. За 20 лева. И то абсолютно безсмислено. Да определяла към кой точно полен е алергичен за да му правим така наречената от нея "деалергизация" която случайно се започва от 6г възраст. В момента на прегледа той беше на 4г и 8м. А теста за алергия се признава в рамките на 2-3 месеца. Това би означавало,че следващата есен тя пак ще иска да го драска, т.е още едни 20лв. Кво ли са за мен дето съм дала 170 за кръвен тест ooooh! ooooh!

# 5 443
Здравейте,

на 28 години съм и досега не ми е правен преглед на гърдите, но сега усещам, че нещо не е както трябва.
Може ли да ми препоръчате доктор към когото да се обърна?

# 5 444
д-р Косев във 2-ра поликлиника и д-р Якова в ДКЦ-то в Тракия.

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 08:22 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт