Бял списък за гр. Пловдив

• 2 861 727
  • 13 814
  •   1
Отговори
# 13 800
Момичета, бихте ли ми препоръчали добър ендокринолог конкретно за инсулинова резистентност/диабет, който е фокусиран също и върху корекция на храненето, а не бърза да изписва само препарати за отслабване. Видях препоръките по-горе, но не знам дали има доволни от тях, конкретно за това, което ме интересува. Добри отзиви в това отношение има за д-р Димитър Георгиев, но има свободен час чак за април, и за д-р Налджиева. Ще се радвам, ако можете да споделите нещо и за тях от първо лице. Благодаря!

# 13 801
За В.Мечкаров има добри отзиви. Но аз така и не стигнах до него. Сама се справих, с инфо от тукашните теми за ИР.

# 13 802
Моля препоръчайте добър хематолог в Пловдив? И дали някой има координати на д-р Гръкланов?
Благодаря Ви предварително!

# 13 803
  • София
Д-р Василка Кирова мога да препоръчам аз. Преди доста години като дете бях със страхотна анемия, която само тя успя да овладее.
https://medcenter-1.com/index.php?p=8&cat=5&rid=5

# 13 804
Моля препоръчайте добър хематолог в Пловдив? И дали някой има координати на д-р Гръкланов?
Благодаря Ви предварително!
Зависи за какъв проблем...
Мога да дам насоки, минахме през почти всички хематолози в града, но не всеки става за всичко.
Д-р Гръкланов ще Ви свърши работа за сериозни тежки състояния. Надявам се не се касае за такова..

# 13 805
  • Пловдив
хематолог - д-р Спасов

# 13 806
  • Пловдив
В ДКЦ на р-нт Стадиона има ли хирург? За махане на счупен нокът става дума...

# 13 807
Не може да нямат.

Василка Кирова е страхотен специалист, но на мен ми казаха, че вече не работи.

# 13 808
  • София
Още седят нейни графици по сайтове... Дали е вярно това? Мен ми се искаше да я посети с някаква надежда, че тя ще разплете моят случай отново ама ако наистина не работи ще е кофти.

# 13 809
В ДКЦ Св. Георги ми казаха така.
Там водих майка преди 4-5 години, с много тежка анемия.

# 13 810
  • София
А там при кого водихте майка си? Дали помогнаха?

# 13 811
При нея.

# 13 812
Здравейте! Ще ми препоръчате ли АГ, независимо дали по касата или не, за преглед на раничка и цитонамазка? Раничката ми се появи след бременност и кърмене. Нямам оплаквания, не съм била в рисковите групи при цитонамазка досега, но не ми е правена и колпоскопия. Благодаря предварително.

# 13 813
Препоръчвам д-р Бабаков. Има часове в Супердок. Работи и по ЗК.

# 13 814

Д-р Гръкланов за мен е много добър специалист.

Общи условия

Активация на акаунт