Бял списък за гр. Пловдив

• 2 811 484
  • 13 612
  •   5
Отговори
# 5 565
Благодаря Ви, много.

# 5 566
  • Пловдив
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър кардиолог

# 5 567
  • Пловдив
Д-р Дееничина, д-р Маринов и д-р Алексиев - работят в МЦ 7-МИ Април ( 032/902134 се записват часове) и в УМБАЛ Св.Георги.
д-р Горанов - МЦ Димед в Тракия и пак в Хирургийте.
Който и да изберете няма да съжалявате.

# 5 568
  • Пловдив
Много благодаря  bouquet

# 5 569

Д-р Златка Димитрова, ДКЦ Св.Георги. Peace

А какъв точно е проблемът/

# 5 570
  • Карлово/ Пловдив
По отношение на Кардиолозите

Д-р Атанасов - ако не се лъжа Транспортна Болница
Д-р Жени Минева - Умбал " Св. Георги "
Д-р Димитър Карастанев - Умбал " Св. Георги " и второ ДКЦ на ресторант " Стадиона "
Д-р Димо Василев - Умбал " Св. Георги " и Частен кабинет
Доц. Владимирова - Умбал " Св. Георги" и частен кабинет

# 5 571
Имате ли актуален телефон на д-р Джамбазов? Бих искала да запазя час за преглед, а в МЦ "Синумед" никой не вдига телефона.

# 5 572
И аз искам за д-р Джамбазов координати,и да питам дали добре оперира изкривена носна преграда?

# 5 573
  • Пловдив
Имате ли актуален телефон на д-р Джамбазов? Бих искала да запазя час за преглед, а в МЦ "Синумед" никой не вдига телефона.
032/602974 е телефона на секретарката на проф.Джамбазов в УМБАЛ-а, попитайте я, може да помогне с инфо.

# 5 574
Благодаря!  bouquet

# 5 575
  • Пловдив

Бременна съм в 31 гс, като бебе съм родена с вродена сърдечна малформация, лежала съм в болница, после в 8-9 клас бях на ехокардиография, проблемът не беше изчезнал и АГ ме прати за всеки случай да го проследим това преди раждането. Предполагам, че не ми е толкова специфичен случаят, но ако има някой по-подходящ специалист, ще се радвам да потърся него.
Забравих да кажа, че съм с направление и предпочитам да работи със ЗК

# 5 576
unchita д-р Цветана Атанасова. Има  частен каб, но е платен прием. Потърси я в Окръжна б-ца 13 ет., там е шеф, мисля че няма да те върне  Peace

# 5 577
  • Пловдив
Благодаря  bouquet аз и за раждането към окръжна съм се насочила, така че ще я потърся Simple Smile

# 5 578
  • Пловдив

Бременна съм в 31 гс, като бебе съм родена с вродена сърдечна малформация, лежала съм в болница, после в 8-9 клас бях на ехокардиография, проблемът не беше изчезнал и АГ ме прати за всеки случай да го проследим това преди раждането. Предполагам, че не ми е толкова специфичен случаят, но ако има някой по-подходящ специалист, ще се радвам да потърся него.
Забравих да кажа, че съм с направление и предпочитам да работи със ЗК
Д-р Ирина Дееничина, мисля че работи по ЗК, на тел.който ти дадох ще ти кажат - 032/902134

# 5 579
  • Пловдив
Благодаря  bouquet в понеделник ще звъня, дано ме вземе някоя от двете

Общи условия

Активация на акаунт