Бял списък за гр. Пловдив

• 2 815 440
  • 13 618
  •   4
Отговори
# 6 060
Здравейте,търся гастроентеролог, за д-р Акрабова или д-р Джурков мнения.

От Акрабова имам отлични впечатления, а от Джурков - отрицателни.

# 6 061
Много съм доволна от д-р Акрабова!

# 6 062
Препоръки за добър педиатър за гр.Пловдив? Някой който не на всяка цена при първото кихане иска да изписва какви ли не лекарства и антибиотици...
Също така моля за мнения за д-р Дюлгерова, Новакова/Златарева или Ориета Каменова. Споменаха ми ги като имена, но се надявам на повече мнение по въпроса. Предстои ми раждане и трябва да се ориентирам къде да запиша бебчето.

# 6 063
  • Пазарджик
Здравейте!Бих искала да ми препоръчате добър детски гастроентеролог независимо дали  на частно или с направление.

# 6 064
  • Пловдив
Може ли мнение за др.Д-р Емилия Спасова - клинична хематология и координати евентуално.

# 6 065
  • Карлово/ Пловдив

Д-р Александър Петров - Умбал " Св. Георги " Пловдив
Д-р Станчев, Калчев и Иван Атанасов в Каспела " Клиника по гастроентерология "

# 6 066
  • Карлово/ Пловдив
Препоръки за добър педиатър за гр.Пловдив? Някой който не на всяка цена при първото кихане иска да изписва какви ли не лекарства и антибиотици...
Също така моля за мнения за д-р Дюлгерова, Новакова/Златарева или Ориета Каменова. Споменаха ми ги като имена, но се надявам на повече мнение по въпроса. Предстои ми раждане и трябва да се ориентирам къде да запиша бебчето.

Д-р Пенка Дамянова в Рилон Център.

# 6 067
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте!Бих искала да ми препоръчате добър детски гастроентеролог независимо дали  на частно или с направление.

Д-р Иван Янков - Умбал " Св. Георги " Детска клиника - отделение по гастроентерология и кабинет на Ул " Радецки 4 "
Ако искаш координати пиши на лично. Работи и с направления и частно.

# 6 068
  • Карлово/ Пловдив
Може ли мнение за др.Д-р Емилия Спасова - клинична хематология и координати евентуално.

Д-р Спасова е едно от имената в клиничната хематология в Пловдив, за съжаление и нямам лични координати. Други добри лекари в сфера хематология са:
Д-р Емил Спасов - Умбал Св. Георги и Мц Хипократ - Н
Д-р Сотирова и Д-р Кирова, Д-р Балтов - Умбал Св. Георги и ДКЦ Св. Георги
Проф. Горанов - Умбал Св. Георги
Д-р Чинчев - Медлайн
Поздрави!

# 6 069
Вече се записах при доктор Кичеков в клиника Торакс. Доволна съм

# 6 070
Здравейте!Бих искала да ми препоръчате добър детски гастроентеролог независимо дали  на частно или с направление.

Д-р Иван Янков - Умбал " Св. Георги " Детска клиника - отделение по гастроентерология и кабинет на Ул " Радецки 4 "
Ако искаш координати пиши на лично. Работи и с направления и частно.

Също препоръчвам д-р Янков
Вземи направление, може и платено,и час в Хипоталамус - спазват се часовете точно

Преди да открия него, обиколихме няколко други. Да не изпадам в подробности, но разликата беше драстична.
Оказа се вродена аномалия, която другите преди това не откриха, а аз предположих само от четене в нета (звучи абсурдно).
Докторът е изключително любезен и интелигентен човек. Жалко че не попаднахме първо на него.
За възрастни препоръчвам д-р Акрабова.

# 6 071
Здравейте, някой може ли да ми каже мнение за д-р Олга Димитрова, детски психолог в Център за психично здраве Пловдив. Налага се със синът ми да я посетим, но не откривам никъде отзиви за нея. Благодаря

# 6 072
Здравейте! С високи стойности на TSH, TAT и MAT съм. Може би съм се сдобила с Хашимото.
Д-р Бостанджиев във ВМИ или д-р Георгиев до Военна болница.
Кой ще ми препоръчате и може ли телефон на д-р Георгиев?

# 6 073
Троев от ВМИ или Мечкаров Peace

# 6 074
  • Пловдив
Мечкаров ми се струва доста прехвален. Лекува моя приятелка в продължение на година и не и помогна особено. Последното и изследване на ТСХ беше 5, а уж имаше "ефективна" схема.

Общи условия

Активация на акаунт