Бял списък за гр. Пловдив

• 2 864 254
  • 13 836
  •   2
Отговори
# 6 690
Д-р Нели Шишкова-Вълчева. Никога не ми е отказвала нищо и каквото е попитам винаги ми е обяснявала. Също така докато съм чакала съм чувала и други да е хвалят. Когато съм и звъняла ако не може да ми вдигне в момента, когато има възможност тя ми звънка. В момента съм с бебенце и бях вдигнала температура 39.5 и дойде в нас да ме прегледа.

# 6 691
Може ли препоръка за невролог...за схванат седалищен нерв.
Знам Мильотев,но сега къде преглежда?
Има и един др.Бумбалов ли беше...? Преди мм ходи и беше доволен.
Д-р Каназирска - невролог.  Работи в ДКЦ-то на понеделник пазар, има и кабинет на спирката на Тунела- север.

# 6 692
Моля за препоръка за педиатър и личен лекар в Кършияка. А също и за неонатолог (може на частно, а може и по здравна каса).

# 6 693
Нефролог не мога да намеря нито в белия списък, нито на друго място. За Пазарджик или Пловдив питам.

# 6 694
Нефролог не мога да намеря нито в белия списък, нито на друго място. За Пазарджик или Пловдив питам.
Д-р Костадинова,мц хипократ

# 6 695
  • до едно тепе
Николов също е добър. В Хипократ Н. Часове се записват на тел.на регистратурата.

# 6 696
  • Карлово/ Пловдив

д-р Димитър Николов - отделение по нефрология при УмбаЛ" Св. Георги " Пловдив и Мц " Хипократ - Н"

# 6 697
Здравейте.
Може ли да ми препоръчате ортопед за възрастен ? Отпада варианта Арнаудов, понеже има часове чак за след месец.
Става въпрос за болезнено изпъкнало кокалче на китката под палеца.
Благодаря.
Д-р Димитър Генов от Каспела оперира преди месец мъжът ми от същото, доволни сме.
+1 за д-р Генов, аз също се оперирах от същото преди около година в Каспела, иначе преглежда в Гранда

# 6 698
  • Пловдив
За нефролог - Каспела. Като име се препоръчва Д-р Ерканян.

# 6 699
Преди време се обсъждаше кожен лекар за дете. Мисля че хвалеха някаква жена от Кожния но не се сещам за името, някой би ли споделил че искам да заведа детето.

# 6 700
  • Пловдив
В Кожния Д-р Влашева.

# 6 701
Преди време се обсъждаше кожен лекар за дете. Мисля че хвалеха някаква жена от Кожния но не се сещам за името, някой би ли споделил че искам да заведа детето.
Доктор Лукова

# 6 702
  • Пловдив
Лукова

# 6 703
+1 д-р Марияна Лукова

# 6 704
Можете ли да ми препоръчате кадърно джи пи във Втора градска или ДКЦ на Събота пазара?
Под кадърно, държа да не водя пазарлъци за болничен или направление и без това ги искам веднъж годишно...
И също така Д-р Таня Дипчикова в кабинета на ул.Кичево със ЗК ли работи или това е частен кабинет там ?

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 11:33 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт