Бял списък за гр. Пловдив

• 2 863 936
  • 13 831
  •   4
Отговори
# 6 735
  • Пловдив
Здравейте.търся добър уролог за баща ми,който има сериозни проблеми с простатата.Мисля ,че ще наложи оперативна намеса.Чувала съм за някаква операция със зелен лазер,но изобщо не съм запозната.
Виж клиника Уромед.Специализирана е и е само за урологични проблеми Peace

# 6 736
Както са ти казали в горния пост Уромед, намира се в Транспортна болница или доц. Шишков в Окръжна.

# 6 737
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте.търся добър уролог за баща ми,който има сериозни проблеми с простатата.Мисля ,че ще наложи оперативна намеса.Чувала съм за някаква операция със зелен лазер,но изобщо не съм запозната.

Здравейте!  Препоръчвам ти д-р Петър Антонов - от Умбал " Св. Георги " Пловдив , работи и в ДКЦ " Св. Георги " Пловдив.

# 6 738
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте,
Изчетох тук коментарите за проф.Павлов, макар че са стари  и смятам да го посетя. Може ли информация все още ли работи в Св.Георги и някой може ли да ми каже работното му  време и телефон за записване на час. Благодаря предварително за съдействието! Simple Smile

Здрасти, Проф. Павлов! Работи в Умбал " Каспела " Пловдив. Приема пациенти в Вторник и Четвъртък от 8 до 12 в Ендокринологичния кабинет в Блок 2, на първи етаж! Всяка сряда професорът също е в Каспела, тогава има главна визитация, можеш и тогава да го намериш.
Поздрави и хубав ден!
Часове не е нужно да записваш, отиваш и чакаш.

# 6 739
  • Карлово/ Пловдив
Бихте ли ми препоръчали добър дерматолог, искам да се консултираме за бенки на дете. Предварително благодаря!
Д-р Антонина Чапанова
Д-р Мариела Чукарова
От Умбал " Св. Георги " Кожна клиника.

# 6 740
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте! Бихте ли ме посъветвали къде е най-добре в Пловдив да се направи ЯМР на глава? Става въпрос за дете на 14 години с често главоболие. Благодаря предварително!
Можеш в Медлайн, можеш в Каспела, Можеш в Хирургиите, където ти решиш. Добри специалисти са в ямр - разчитането и д-р Семова в Каспела и д-р Димитрова, в хирургиите, добър специалист имат и в Медлайн.

# 6 741
Както са ти казали в горния пост Уромед, намира се в Транспортна болница или доц. Шишков в Окръжна.
И моята препоръка за уролог е тази.

# 6 742
Търся преглед при ортопед за възрастен човек със съмнение за артроза на едната ръка. Имате ли препоръки за някой? Мнения за Димов от МЦ Димед?

# 6 743
Здравейте! Препоръчайте ми гинеколог / специализиран в хирургията/   , от който сте доволни. Може и на ЛС.
Предварително благодаря!

# 6 744
  • Карлово/ Пловдив
по отношение на гинеколози, специализирани в хирургията има добър избор:
Д-р Амалиеви - баща и син от Селена
Д-р Василева от хирургиите
Доц. Учикова от Хирургиите
Д-р Ямаков от хирургиите
Д-р Димитрова от Хирургиите
И много други.

# 6 745
  • малкия йеросалим
Благодаря на всички, който ми дадоха насока за уролог:hibiscus:Днес баща ми отиде на преглед при Шишков.
А сега си търсим добър дерматолог.Дъщеря ми е в пубертета,и започнаха да излизат доста пъпки и със всеки изминал ден се увеличават.Засега си чисти лицето само с мицеларна вода,но мисля че трябва да я види специалист,че да не се влоши.

# 6 746
Здравейте,
Благодаря на всички за отг. за добър ендокринолог. Вчера бях на преглед при д-р Боян Нончев. Много съм доволна от него. Всичко ми беше обяснено подробно, назначеното лечение , както и защо избира точно тези медикаменти , страничните им ефекти . Отговори ми на всички въпроси , взе под внимание всичко което му казах и което имам като притеснения. Много съм доволна. Пиша защотото искам просто да съм в помощ на хора които се лутат и не знаят към кой да се насочат като мен ... за да не губят толкова време колкото загубих аз в търсене на точният специалист. Хубав ден !

# 6 747
  • Пловдив
Благодаря за предложенията.Аз се доверих за гинеколожка на д-р Ранчева и съм доволна.Гледа обстойно,обяснява , не те претупва като някои други ...

# 6 748
Здравейте.
Нужни са ми мнения за д-р Борислав Калнев, неврохирург.
На майка ми и се налага операция, при която ще и поставят импланти на мястото на дисковете между прешлените (обяснявам го много лаишки, но медицински не мога). Засега той ще прави операцията и ми се иска да събера допълнителни впечатления.

# 6 749
Здравейте момичета! Някой да знае координатите на доктор Пенчо Делев (гинеколог) ? Работеше в МЦ Сана, но сега няма и следа от тях а в интернет не намирам телефон на частен кабинет. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт