Бял списък за гр. Пловдив

• 2 780 195
  • 13 427
  •   2
Отговори
# 7 305
За онко диагноза е препоръчително да не е лапароскопска хистеректомията.
Братовчедка ми има лош опит с такава, в Плевен. Тук ѝ предлагаха отворена операция, аз я навих за лапароскопска и се оказа, че са пропуснали образувания по коремната стена. След 5 месеца я оперираха наново, в Пълмед, много тежка операция.

# 7 306
Гастро - Д-р Боянов в Пълмед, много добър диагностик е, въпреки че е малко особен.
Да много е груб.

# 7 307
Гастро - Д-р Боянов в Пълмед, много добър диагностик е, въпреки че е малко особен.
Да много е груб.

Майка ми пък е много доволна от него.

# 7 308
  • Точно където трябва
Да много е груб.
Имам лични впечатления, доволна съм. Последното, което мога да е кажа е, че е груб. Много разбран и организиран.

# 7 309
Д-р Боянов е много добър диагностик и професионалист, малко е особен в контакта с пациентите, но той и д-р Хаус е странен, хаха.
 Откри проблема, постави диагноза, която в други няколко болници не бяха догледали.Той гледа цялостно нещата, докато в другите болници лекуваха симптома и частично - огледали хранопровода и стомаха, но тънки черва и дебело - не.

# 7 310
Да наистина е много добър диагностик. Никой не оспорва професионализма му. Аз също го препоръчвам.

# 7 311
Здравейте,

не знам дали ми е за тук въпроса, но случайно да знаете дали има тема за Хирургиите - за АГ отделението.. бих искала да получа малко повече информация Simple Smile
Или ако имате лични впечатления и е удобно да споделите.. за раждане става дума, имам време, но бих искала да се информирам малко Simple Smile
Може и на лично, благодаря!

Simple Smile

# 7 312
Здравейте,

не знам дали ми е за тук въпроса, но случайно да знаете дали има тема за Хирургиите - за АГ отделението.. бих искала да получа малко повече информация Simple Smile
Или ако имате лични впечатления и е удобно да споделите.. за раждане става дума, имам време, но бих искала да се информирам малко Simple Smile

Мисля, че това е темата, която търсиш:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=973656

# 7 313
Здравейте,

Мисля, че това е темата, която търсиш:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=973656

Инвизибъл, благодаря ти.. Kissing Heart

# 7 314
Взех направление за гастроентеролог и след прочетеното във форума реших да ходя в Пълмед при д-р Боянов
Казаха че няма часове и се приема по реда на идване
Много ли се чака при него

# 7 315
  • Точно където трябва
Отидете възможно най-рано. Аз съм ходила 2 пъти, все около 8,20. Единия път бях седма. Вторият - 18-та. И двата пъти минах все за около 2 часа. Колко ще се проточи зависи от 100 неща.

# 7 316
Мисля да отида в 7.30
Надявам се да идва навреме доктора

# 7 317
  • Карлово/ Пловдив
Скенер на глава къде и при кого?
Към Хирургиите ме насочиха към някакъв млад лекар мисля, но му забравих името. Случаят е малко особен защото приемам определени лекарства, не се знае дали ще може контраст и пр. Така че ни се иска да е отговорен човек.
Потърси д-р Ася Жекова в Пълмед или д-р Георги Данев от 5-то ДКЦ в Тракия и ДКЦ 2 на ресторант Стадиона.
Те са добри скенеристи и лекари с образна диагностика.

# 7 318
  • Карлово/ Пловдив
Д-р Юлий Спасов - ревматолог ДКС 5 *Тракия*
Д-р Севдалина Ламбова - ревматолог в *Св.Мина*. Невероятен човек, лекар, специалист. Адекватно, бързо, хуманно отношение с цялата съпричастност към болката на пациента.
Добри лекари са двамата и също и Д-р Вакрилов който си препоръчала. Поздрави!

# 7 319
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте, моля за помощ относно добър  гастроентеролог, който да ме изслуша, а не да ме претупа. Тъй като обиколих двама от Ст. Загора. и неможаха да ми помагнат,реших да потърся трето мнение от Пловдив. Ще бъда благодарна ако споделите такъв.
Гастроентеролог
Д-р Петров - хирургиите
Д-р Станчев, Калчев, Атанасов - Каспела
Д-р Джурков - Еврохоспитал
Д-р Дафина Ганева от ДКЦ в близост до централна поща ДКЦ 1

Общи условия

Активация на акаунт